Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dirtybit

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Dirtybit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @aloha Αφού ότι και να γράψεις στην εμπειρία δεν το δικαιολογείς, ποιος ο λόγος να το γράψεις?
  2. Για τις θέσεις που δεν θέλει εξειδικευμένη εμπειρία λογικά το βήμα 7i κενό και το 7ii σύμφωνα με τη βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ. Για σίγουρα όμως θα τηλεφωνήσω ΑΣΕΠ αύριο το πρωί και θα ενημερώσω. Για το παράβολο είναι ένας εφταψήφιος αριθμός (ή δύο αν αγοράστηκε ένα των 5 και ένα των 10 Ευρώ)
  3. Dirtybit

    EPA-NR

    Καλησπέρα, ψάχνω το πρόγραμμα EPA-NR. Στο site του project που το ανέπτυξε (http://www.epa-nr.org/) περιγράφεται η διαδικασία παραγγελίας αλλά το email στο οποίο πρέπει να στείλεις την αίτηση δεν λειτουργεί. Έχει κανείς στην κατοχή του τα cd? Θα μπορούσε να τα ανεβάσει στο δίκτυο? Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα αφού το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν.
  4. Καλησπέρα.'Εχω ένα κατάστημα 35 τετραγωνικών μη υγειονομικού ενδιαφέροντος. Περιέχει 9 τετραγωνικά από την πυλωτή. Μπορώ με τον νέο νόμο να το νομιμοποιήσω σαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.