Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

antonis87

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

antonis87's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεί αλλά πρέπει να έχει πλεονάζουσα εμπειρία και πρέπει να περιμένει 1 χρόνο επιπλέον (δηλαδή αντί για εργοληπτικό πτυχίο στα 5 χρόνια θα πρέπει να περιμένεις στα 6 χρόνια) αλλά συμφέρει αν έχεις την εμπειρία γιατί αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις 3 χρόνια στη κατηγορία Α1 + εμπειρία + ότι αν έχεις παραπάνω εμπειρία και κάνεις Α1 την χάνεις την πλεονάζουσα. Φυσικά να αναφέρω ότι αναφέρεται αποκλειστικά για απόφοιτους ΑΕΙ. (Το συμπληρώνω μόνο επειδή δεν υπάρχει η ειδικότητα στο profil σου)
  2. Από τον ΟΑΕΔ που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι όσοι δεν έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος και μπορούν να βγάλουν κάρτα ανεργίας ή είχαν κάρτα ανεργίας και εν συνεχεία έκαναν έναρξη (φέτος ή παλαιότερα) μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα. Ακόμα και όσοι βγάλουν κάρτα ανεργίας χωρίς να έχουν ένσημα τον μήνα Οκτώβριο, μπορούν να κάνουν έναρξη επαγγέλματος και να μπουν στο πρόγραμμα. (Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις έναρξη και μετά να κάνεις τα χαρτιά σου. Κάνεις μία ηλεκτρονική υποβολή και αν εγκριθεί τότε μπορείς να κάνεις μέσα σε εξήντα μέρες έναρξη επαγγέλματος και να υλοποιήσεις το πρόγραμμα, αλλιώς απ εντάσσεσαι). Αν κάποιος έχει περισσότερες ή διαφορετικές πληροφορίες ας μας ενημερώσει.
  3. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, κάτω δεξιά κάνεις κλικ "Πατήστε εδώ για να αναζητήσετε τις αποφάσεις των Nέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειών και των Δήμων" Επιλέγεις " Πατήστε εδώ για δείτε τους Δήμους αλφαβητικά" (Βρίσκεις τον Δήμο που σε ενδιαφέρει, τον επιλέγεις και στην νέα καρτέλα που θα σου ανοίξει επιλέγεις κάτω χαμηλά το "Ανά εσωτερική μονάδα" και κατόπιν "τμήμα Πολεοδομίας".
  4. Χωρίς έναρξη επαγγέλματος δηλαδή θεωρούμε ανειδίκευτος εργάτης? Να με ορίσουν επιβλέποντα από τώρα ή μπορεί στο τέλος με την περαίωση εργασιών να ζητήσουν μία βεβαίωση από την υπηρεσία ότι επί τόπου μηχανικός του έργου ήμουν εγώ? Θα είναι εφικτό να απαιτήσω να μου κολλήσουν ένσημα μηχανικού??? (Επαναλαμβάνω ότι έχω πτυχίο αλλά δεν έχω κάνει έναρξη) Σας ευχαριστώ όλους για τις τοποθετήσεις σας.
  5. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Δηλαδή θα χρειαστεί αίτηση βεβαίωσης μέσω της εταιρίας στο φορέα του έργου, μετά το πέρας των εργασιών, για να θεωρηθεί ότι ήμουν επί τόπου μηχανικός του έργου? (παρά το γεγονός ότι δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος?)
  6. Καλημέρα σε όλους. Στην κατασκευαστική εταιρία που δουλεύω μου πρότειναν να μου βάζουν ένσημα ΙΚΑ από Δημόσια Έργα. (1,5 χρόνο μετά την λήψη του πτυχίου μου δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος ακόμα) Τα ένσημα αυτά μετράνε αυτόματα σαν εμπειρία για την λήψη εργοληπτικού πτυχίου μετά την πενταετία?
  7. Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Δομικών έργων, ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο πτυχίο είναι αναγνωρισμένο στην Κύπρο (έχει τα ίδια δικαιώματα?) και κατα πόσον γνωρίζει κάποιος αν στην Κύπρο υπάρχει μεγαλή ζήτηση εργασίας στον τομέα αυτό από ότι στην Ελλάδα? Ευχαριστώ.
  8. Οι διαφορές Γερμανού με Έλληνα κατά την εργάσιμη μέρα: Γερμανός: Σοβαρά; Απίστευτο! Εντυπωσιακό! Έλλην: Πω, πω κουφάθηκα ρε πούστη! Γερμανός: Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα. Έλλην: Στα ******* μου! Γερμανός: Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Έλλην: Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή! Γερμανός: Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα. Έλλην: Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την παπαριά ! Γερμανός: Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας... Έλλην: Να πάει να γαμηθεί και να το κάνει μόνος του ο καριόλης! Γερμανός: Ναι, οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω. Έλλην: Ωραία! Και κερατάς και δαρμένος! Γερμανός: Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα. Έλλην: Είναι εντελώς *******! Γερμανός: Με συγχωρείτε... Έλλην: Έεεεε! Εσύ! Γερμανός: Με συγχωρείτε κύριε! Έλλην: Έεεε! Εσύ! Ναι, εσύ ρε μαλάκα! Γερμανός: Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Έλλην: Είστε όλοι άχρηστοι! Γερμανός: Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σας εξυπηρετήσω... Έλλην: Δε ****** λέω γω! Γερμανός: Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της. Έλλην: Τι; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει... Γερμανός: Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα; Έλλην: Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα; Γερμανός: Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη. Έλλην: Καλά, ***** έχεις στο μυαλό σου; Γερμανός: Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε. Έλλην: Πάλι τα ******* μου πήρε! Γερμανός: Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη. Έλλην: Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας! Γερμανός: Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Έλλην: Πάλι χάλασε η μπακατέλα! Γερμανός: Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες. Έλλην: Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει! Γερμανός: Ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί. Έλλην: Κύριος! Από τα σκαλιά, κι άμα σ' αρέσει.
  9. Το χειρότερο δεν είναι το πόσα πέρνουν (ουτε κάν το συγκρίνω το τι μας προσφέρουν) το χειρότερο είναι οτι είμαστε μέσα σε συγκοινονούντα δοχεία και κολυμπάμε ανάλογα....
  10. Παιδιά αφήστε τους βουλευτές και τους υπουργούς είναι πολύ μικροί μπροστά σε μισθούς διευθυντών και υψηλών στελεχών της τράπεζας της Ελλάδος, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, ακόμη χειρότερα της ΕΡΤ..... Παρεπιπτόντως αυτοί δεν είναι γνωστοί και δεν μαθαίνονται ποτέ σκάνδαλα με ποσοστά απο διαφημίσεις κλπ...
  11. Πριν λίγο έλαβα αυτό με μέιλ και το παραθέτω Λεξικό Γυναικών: 1. Ναι=Όχι 2. Όχι=Ναι 3. Ίσως=Όχι 4. Χρειαζόμαστε=Θέλω 5. Λυπάμαι=Θα το μετανιώσεις 6. Πρέπει να μιλήσουμε=Υπάρχει πρόβλημα 7. Κάνε ό,τι θες=Θα μου το πληρώσεις αργότερα. 8. Είσαι πολύ περιποιητικός απόψε=Μα, μονο το σεξ έχεις στο μυαλό σου; Λεξικό ανδρών 1. Πεινάω=Πεινάω 2. Νυστάζω=Νυστάζω. 3. Είμαι κουρασμένος=Είμαι κουρασμένος. 4. Ωραίο φόρεμα=Ωραία βυζιά/κώλος. Θέλω να κάνουμε σεξ. 5. Βαριέμαι=Θες να κάνουμε σεξ; 6. Σε αγαπώ=Ας κάνουμε σεξ τώρα. 7. Θες να χορέψουμε=Θέλω να κάνουμε σεξ. 8. Μπορώ να σου τηλεφωνήσω;=Θέλω να κάνουμε σεξ. 9. Θες να πάμε σινεμά;=Θέλω να κάνουμε σεξ. 10. Θες να πάμε για φαγητό;=Θέλω να κάνουμε σεξ. 11. Θες να πάμε για ποτό;=Θέλω να κάνουμε σεξ. 12. Δεν νομίζω ότι αυτά τα παπούτσια πάνε με το φόρεμά σου=Είμαι γκέυ
  12. Όταν κάνεις προσθήκη σε κτίριο κάνεις πυρασφάλεια μόνο για το τμήμα της προσθήκης. Όταν λες τα δύο κτίρια θα ενωθούν τι ακριβώς εννοείς? Ήταν δύο εξ' αρχής και με την επέκταση θα ενωθούν? ή θα γίνει ένα καινούργιο που θα "ενωθεί" στο υφιστάμενο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.