Jump to content

zafsko

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zafsko

 1. Πάντως εγώ εδώ την πάτησα για τα καλά. Δεν πήρα από εισφορές τίποτα πίσω. Ο λόγος ότι όταν στα τέλη καλοκαιριού γίνονταν οι καταθέσεις ιδίων κεφαλαίων , δεν είχε ανακινηθεί και πολύ το θέμα ΕΕΜΚ και ΙΚΑ οπότε τα ποσά που κατατέθηκαν σε ίδια κεφάλαια ήταν χωρίς αφαιρεμένο το ΙΚΑ και άρα πάνω από αυτό που έπρεπε , με συνέπεια στο τέλος να κοπεί το ύψος της επιδότησης κατά το ποσό των εισφορών. Σαν γρίφος ακούγεται αλλά όποιος έχει τον ίδιο καημό θα καταλάβει.
 2. Καλημέρα, μια ερώτηση ίσως λίγο αφελής. Εχω πάει στην κατάσταση 8α κανονικά εντός προθεσμίας. Κάποια στιγμή έρχονται παρατηρήσεις οπότε με πάει στην κατάσταση 7. Εκείνη όμως η χρονική στιγμή είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας υλοποίησης. Είμαι οκ να ξανακάνω έλεγχο πληρότητας και υποβολή ή βαράει τίποτε κόκκινο στο superλογισμικό τους?
 3. Μου γύρισαν όλα μα όλα (όσα ήταν με ίδια κεφάλαια) από κατασταση 8α σε κατάσταση 7 χωρίς να έρθει μήνυμα για παρατηρήσεις σε κανένα. Μου ξεφεύγει κάτι?
 4. Δες αυτό. Δεν είναι ξεκάθαρο? Άρθρο 4: Εκπαίδευση 4.1. Γενικά. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα κτίρια ή τμήματα κτιρίων για διδασκαλία, όπως κτίρια όλων των βαθμίδων δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης με μαθητές ηλικίας άνω των 5 ετών (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, κολλέγια, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ κλπ), τα φροντιστήρια, τα ωδεία, οι σχολές επαγγελματικής κατάρτισης, τα εργαστήρια τέχνης (ζωγραφικής, γλυπτικής, κλπ), κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά άνω των 5 ετών κλπ, με την επιφύλαξη των οριζομένων στο άρθρο 3 του παρόντος Κεφαλαίου
 5. Απαντάω στον εαυτό μου. ΚΔΑΠ = άνω των 5 ετών και άρα Αρθρο 4: Εκπαίδευση. Πάντως κάθε άποψη καλοδεχούμενη.
 6. Τελικά καταλαβαίνω, ΚΔΑΠ (ιδιωτικό) σε κτήριο με το ΠΔ71/89 όπου γίνεται αλλαγή χρήσης (ήταν κατάστημα) , πηγαίνει με το ΠΔ41/2018 , Αρθρο 5: Υγεία και κοινωνική πρόνοια. Καμιά γνώμη? Ευχαριστώ.
 7. Τελικά όσοι υποβάλαμε ΜΥΦ ανά τρίμηνο για το 2018 τώρα πρέπει να κάνουμε νέα υποβολή για όλο το έτος? Αν ναι από ποια εφαρμογή του taxis?
 8. Λάθος συλλογισμός. Ειναι άτομο / εμβαδό δαπέδου πχ 1 άτομο / 1,4m2 και άρα 100/1,4 = 71 άτομα. Ομοίως σε όλες τις ΠΔ.
 9. ψηφιοιποιημενα τα παραστατικα(αποδειξεις πεα,αναδοχων,συμβουλου,μελετης) τα υπολοιπα δεν ειναι παραστατικα(τραπεζικες κινησεις,ιδια κεφαλαια κλπ) και πανε στα δικαιολογητικα
 10. Τοο ποσό για τα ένσημα ΙΚΑ τελικά μπαίνει στο λογαριασμό του ωφελούμενου μαζί με τα 2 ΠΕΑ?
 11. zafsko

  Πυρανίχνευση VS AEM

  Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι αναφέρομαι στις καταναλώσεις(άρα εντός του καταστήματος) και όχι στο χώρο φιαλών.
 12. zafsko

  Πυρανίχνευση VS AEM

  Όσες φορές και αν επιχείρησα να βάλω ανίχνευση στις καταναλώσεις (γιατί έτσι θεωρώ ότι πρέπει) η πυροσβεστική είναι ξεκάθαρη. Ανιχνευση μόνο όταν οι φιάλες είναι σε εσωτερικό χώρο.
 13. Κάτι επίσημο για αυτό? (ουτε τηλεφωνα σηκωνουν ουτε mail απαντούν)
 14. Δεν πρέπει να δουλεύει ο πίνακας όπως και στο αρχικό έντυπο πρότασης παρεμβάσεων?
 15. Ευχαριστώ αλλά αυτό είναι converted και δε ΄΄δουλεύει΄΄ ο πίνακας . Επίσημα αναρτημένο στην πλατφόρμα δεν υπάρχει ή δεν το βλέπω?
 16. Το παράρτημα VI ολοκλήρωσης παρεμβάσεων σε doc που το βρίσκω?
 17. Ο μελετητής? (πχ. μικρή κλίμακα)
 18. Κατ΄αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση, το πρώτο κομμάτι είναι σαφές και συμφωνώ αλλά στο δεύτερο κομμάτι της απάντησης η άποψή μου είναι ότι αν το πετύχεις αυτό που λες καλώς. Αλλά (κοιτώντας και από την πλευρά του κατασκευαστή , όπως είμαστε πολλοί εδώ μέσα) ακόμη και ολόκληρο το ποσό των ιδίων κεφαλαίων ως προκαταβολή δεν επαρκεί για την υλοποίηση πόσο μάλλον τμήμα αυτού. Άρα αν κάποιος (ανάδοχος) διαθέτει ικανή ρευστότητα προχωράει αλλιώς έρχονται πιο ΄΄μεγάλες΄΄ εταιρίες. Τέλος πάντων , εμένα η απορία μου μου γεννήθηκε διότι σε εκείνη την ανάρτησή σου το εξέλαβα ότι υπάρχει τυπικό πρόβλημα διαδικαστικό με το πρόγραμμα και για αυτό έκανα την ερώτηση.
 19. Μπορείς σε παρακαλώ να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό?
 20. Καλημέρα, σε μεταλλικό κτήριο (αποθήκη) με απαιτήσεις σε δείκτη πυραντίστασης (πχ 60min) αν μπουν πυράντοχα πάνελ εσωτερικά (και σε τοίχους και σε οροφές) τότε δεν υπάρχει απαίτηση με πυράντοχη βαφή του φέροντος οργανισμού?
 21. Το ισόγειο θεωρείται ως όροφος με βάση το ΠΔ71/88. Τα υπόγεια στα πινακάκια των Δ.Π. είναι πάντα ξεχωριστά. Άρα αυτό που αναφέρεις είναι 4όροφο.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.