Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bourl

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Bourl's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ίσως να σε ενδιαφέρει το εξής: εκτελούσα δημόσιο έργο στην αρχή της οδού Αριστοτέλους στην Αθήνα όταν η διέλευση του μετρό προξένησε κάποια προβλήματα σε μία πολυκατοικία εκεί. Εμφανή, οπότε χωρίς ιδιαίτερους στατικούς ελέγχους, μάλλον σοβαρά. Νομίζω ότι η όλη ιστορία έληξε με την Αττικό Μετρό να αγοράζει την πολυκατοικία. Κόψε μία βόλτα στην περιοχή και κουτσομπόλεψε λίγο με τους μαγαζάτορες για να μάθεις ποια είναι η πολυκατοικία.
  2. θέλω να σας ρωτήσω εάν έχετε υπόψη κάποιον δυκτιακό τόπο όπου θα μπορέσω να βρω ασκήσεις τοπογραφίας. Είμαι μηχανικός εργοταξίου και αντιμετωπίζω καθημερινά από προβληματάκια έως και προβληματάρες και θα ήθελα να φρεσκάρω τις λίγες γνώσεις που απέκτησα τα δύο εξάμηνα που κάναμε μάθημα στο αντικείμενό σας. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. νομίζω ότι το κόστος των διπλών συμβολαίων είναι απαγορευτικό... σε κάθε περίπτωση εμφάνισε μόνο αληθή στοιχεία και βάλε τον ιδιοκτήτη ή όποιον δηλώνει ιδιοκτήτης να υπογράψει στο τοπογραφικό. άλλωστε κάποιος είναι ο εργοδότης σου, στο όνομα του οποίου θα κόψεις απόδειξη για τα χρήματα που θα λάβεις. Παρότι δεν είμαι καθόλου τυπολάτρης (δουλεύω κυρίως σε εργοτάξια) μπορείς να θεωρήσεις ότι καλύπτεσαι για οτιδήποτε εφόσον μπορείς να αποδείξεις μελλόντικά τον εργοδότη (=ιδιοκτήτη). Μια κατάθεση της αμοιβής σου από αυτόν σε τράπεζα θα αρκούσε. ελπίζω να έγινα κατανοητός.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.