Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

efy

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

efy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι έχω ενα τυφλό οικόπεδο (προ του 72 )εκτός σχεδίου το οποίο έχει όριο το μη οριοθετημενο ρέμα.Εαν πάρω το όριό μου μέχρι τον άξονα του ρέματος μου βγάνει >4000 τ.μ ενώ αν το πάρω στο φρύδι χάνω την αρτιότητα για 200 τ.μ. Τι θα κάνατε στη θέση μου?
  2. Μα αυτό σου λέω..από το δήμο Ραχών στον οποίων ανήκουν οι περιοχές μου είπε ο μηχανικός ότι δεν εχουν καθοριστεί ακόμα τα όρια του οικισμού (φαντάσου βουνό,χωματόδρομος, με 7 σπίτια).Και η θεία μου που είχε χτίσει της είχαν πει να το βάλει εντός παραδοσιακού οικισμού.
  3. Λάθος μου..απ ότι μου είπαν για να χαρακτηρισθεί παραδοσιακός οικισμός πρέπει να είναι εντος σχεδίου.Απ ότι μου είπε ο μηχανικός στην τεχνική υπηρεσία του δήμου δεν εχουν οριοθετήσει τον οικισμο οπότε το θεωρούμε εντος ορίων. Τα οικόπεδα είναι από πάππου προς πάππου.Δεν υπάρχουν συμβόλαια. Και κάτι ακόμα..τα όρια είναι μέχι το ρέμα.Υπάρχει κάποια ελάχιστη απόσταση που πρέπει να αφήσω ή τα βάζω ακριβώς εκεί που αρχίζει το ρέμα?
  4. Καλημέρα Θα ήθελα να σας ρωτήσω.. Εχω τυφλό,σε εκτός σχεδίου περιοχής που έχει χαρακτηρισθεί παραδοσιακός οικισμός (Πέζι και Λαγκάδα Ικαρίας): οικόπεδο α)4,1 στρέμματα, β)367μ2 που συνορεύουν με ρέμα(τίτλοι δεν υπάρχουν - με άτυπη δωρεά από παππού) Στο τελευταίο ΠΔ 12/9/03 ΦΕΚ 961Δ αναφέρει ότι ισχύουν οι αρτιότητες και οι όροι δόμησης από ΦΕΚ 594Δ/13.11.1978 στο οποίο αναφέρει ελ.πρόσωπο 12μ, ελ.εμβαδόν 300μ2. Είναι άρτια?οικοδομησιμα? Και κάτι ακόμα..στην ίδια περιοχή έχω οικόπεδο 400μ2 με 16μ φάτσα σε δρόμο (3,50μ)που έχουν ανοίξει να πηγαίνουν στα χωράφια τους εδώ και χρόνια.Τον αναφέρω ως δημοτική οδός?(επομένως ειναι άρτιο και οικοδομήσιμο?)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.