Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Christophoros

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    vroomidis

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα-Μεταμορφωση
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.787 profile views

Christophoros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδερφοι. Γνωριζει κάποιος όρους δόμησης στους Αγίους Αποστόλους στη παραλία;
  2. Καλημερα συναδελφοι. Εχω ενα κληροτεμαχιο στην Σταματα 4.500 τ.μ. το οποιο προηλθε απο ενα κληροτεμαχιο 9.000 τ.μ. οπου το 1935 αναφερεται σε συμβολαιο. Στη συνεχεια πουλουσαν κοματια των 350 τ.μ. με καποια τοπογραφικα που εδειχναν μονο τα μικρα αυτα τμηματακια και με τελευταιο συμβολαιο το 1977 αγοροπολησιας ενος τημηματος 350 τ.μ. μεινανε τα 4.500 τ.μ.. Στα χερια μου εχω μια τεχνικη εκθεση απο δικηγορο που λεει πως απομενουν τα 4.500 επειτα απο ολες αυτες τις αγορωπολησιες των τμηματων. Το 2009 εγεινε μια αποδοχη κληρονομιας με ενα τοπογραφικο της πλακας οπου και αναφερονται τα 4500 τ.μ. και ο μηχανικος γραφει οτι το αγροτεμαχιο ειναι αρτιο και οικοδομησιμο. Το αγροτεμαχιο σημερα εχει προσωπο σε αγροτικο δρομο 17 μ. Στη περιοχη ισχυει το 755Δ/88με αρτιοτητα τα 20.000 τ.μ. που για τις παρεκλησεις σε πεταει στο 270Δ. Ειμαι σημερα εγω αρτιος και οικοδομησιμος?
  3. Κατευθείαν φιλε μου εγω το πρωι τους έφτιαξα το μεσημερι τους ενεργοποίησα.
  4. Λοιπον πηγα στην Αθηνα στα κεντρικα.Ανεβηκα στπν 4ο για να ενεργοποιήσω τους κωδικούς μου και εκει εμαθα πως ηλεκτρονικα δεν θα μπορουσα να τυπωσω τις εισφορές και θα επρεπε να κατεβω στον 1ο γιατι μονο ετσι θα μπορουσα να τις τυπωσω εκει. Οταν κατεβηκα μου ειπαν πως εξυπηρετουν μέχρι τις 13.00 και ηταν 13.15. Ειχε πολυ κοσμο και επειδη τρελαθηκα απο τα νευρα μου μπηκα στη ζουλα πισω απο τα γραφεια οπου ενας εξυπηρετικοτατος κυριος μου τυπωσε τις εισφορες και μου τονισε πως η προθεσμια πληρωμης ειναι στο τέλος του μηνα αλλά δεν θα υπάρχουν προσαυξησεις και μετα το τελος του μηνα. Αυτο βέβαια ηταν η αποψη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Καλα κουραγια παιδια...
  5. Συναδελφοι μολις γυρισα απο το ΤΣΜΕΔΕ. Με το ηλεκτρονικο συστημα ΔΕΝ θα μπορουμε να τυποσουμε τις εισφορες,παρα μονο ενημεροτητα και τα χαρτακια για το βιβλιαριο. Δεν θα σταλουν ταχυδρομικα και πρεπει να παμε απο κει να μας τα τυπωσουν. Μιλαμε για το καραγκιοζιλικι του αιωνα.
  6. Για ολο το Ο.Τ.Θα μαζεψεις ολες τις τεχνικες εκθεσεις αν υπαρχουν απο τις οδους που περιβαλουν το Ο.Τ. θα κανεις μια καλη αποτυπωση και θα προσπαθησεις να εφαρμοσεις τις Τ.Ε. ,τυπωνεις και πας πολεοδομια να το δειξεις και να συμβουλευτεις το τοπογραφικο τμημα.Για μενα αν δεν εισαι σιγουρος για την ακριβεια εφαρμογης των γραμμων κανε Δ.Ε. εγω αυτο θα εκανα.
  7. Φιλε μου διάγραμμα εφαρμογής θα κάνεις μονο αν δεν μπορείς να φέρεις σωστά τις γραμμές σου. Δηλαδή όταν πας να εφαρμόσεις Ρ.Γ και Ο.Γ. στην αποτύπωση σου και δεν έχεις σωστά και σταθερά σημάδια ωστε να τις εφαρμόσεις σωστά θα αναγκαστείς να κάνεις Δ.Ε.Εγω πάντα τυπώνω σε 1/200 την αποτύπωση μου και παω στην εκάστοτε πολεοδομία και το συζητάω με τον προϊστάμενο του τοπογραφικού να μου πει την άποψη του. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως αναγκάζεστε να κάνεις Δ.Ε. πριν βγάλεις αδεία για να είσαι εσύ πανω απ όλα κατοχυρωμένος.
  8. 100%.Απο καμια υπηρεσια καθως και απο το κτηματολογιο.Εξαρτημενα τοπογραφικα πλεον υπογράφουν μόνο αγρονομοι τοπογραφοι μηχανικοι πολυτεχνειου και πολιτικοι μηχανικοι πολυτεχνειου.
  9. Συνάδελφοι, αν δεν προστατεύσουμε εμείς οι ίδιοι το επάγγελμα μας δεν θα το κάνει κανείς για εμάς. Ούτε πιτσαρία να ήμασταν ᾽᾽ στο ένα αυθαίρετο το άλλο ένα δώρο ᾽᾽ θα δούμε σε λίγο. ΕΛΕΟΣ!!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ!! Φιλε μου δε μιλαω για ολους!Μιλαω για ΚΑΠΟΙΟΥΣ!
  10. Τα ίδια ξεφτιλίκια με τους ημιυπαιθριους απο καποιους ᾽᾽συναδελφους᾽᾽!!! Ντροπη ρε παιδιά,τα παντα ολα,τα παντα τσαμπα! Κριμα που λέγεστε και μηχανικοι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.