Μετάβαση στο περιεχόμενο

iakovolga

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

iakovolga's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το ότι το κτήριο ήταν εντος οικισμου δεν λέει κ κάτι... Το ρυμοτομικο της πόλης τι όριζει για την συγκεκριμένη περιοχή??? Και απο τη στιγμη που είναι ιστορικος τόπος κηρυγμένος απο το '59 ο μηχανικός δεν εκανε ερευνα για την νομιμοποιηση??? Λυπάμαι αλλα ο μηχανικός δεν εκανε καλα την ερευνα του και καλα κάνει η αρχαιολογικη υπηρεσία δεν δεχεται την νομιμοποιηση.... Που βάζω κ στοιχημα το ΦΕΚ της κύρυξης του χώρου θα ορίζει την αρχαιολογικη υπηρεσια αρμοδια για τον ελεγχο του αρχαιολογικου χώρου απο τότε.... Επομένως δεν συμμορφωθηκε ο μηχανικος στους όρους γιατι ποτε δεν πηγε να ρωτήσει τι προβλέπει η αρχαιολογια για την κατασκευη του κτηριου .... Μπράβο στην αρχαιολογια.. Κανει καλα την δουλεια της σε αντιθεση με τον μηχανικο που δεν εκανε σωστη ερευνα..... Κ τι νακανουμε δεν μπορουν να νομομοποιηθούν όλα οπουδηποτε.....Τέλος πηγε για τακτοποιηση με τον νομο του 2011 που οριζει χαρακτηριστηκα οτι δεν νομιμοποιουνται/τακτοποιούνται αυθαιρετα εντος αρχαιολογικου χώρου.
  2. Είστε απίστευτοι.... Είμαι υπότροφος ΙΚΥ, άριστη σαν επαγγελματίας τοπογράφος μηχανικός, Έκανα μεταπτυχιακό, άλλα τελείωσα ΤΕΙ με βαθμό 8 . Δλδ δεν έχω κάνει πράγματα ισάξια με έναν απόφοιτο του Πολυτεχνείου??? Τους φραγκατους όμως που με βαθμό 3,4 πήγαν στην Αγγλία, την Ιταλία και την Γερμανία τους αναγνωρίζετε σαν ισάξιους!!! Παρότι τελείωσαν " technological university of.......""""!!!!!! Υποκρισία στο φούλ...... Άσε που το κόμπλεξ έχει φτάσει στο Θεό!!!!! Νοιώθετε αμήχανα που πολλοί από εμάς σκαμπάζουμε περισσότερα από εσάς????
  3. Υπάρχει κάποιος απο εσας που έχει πάρει την συγκεκριμένη ενοτητα στο ΕΑΠ??? Μήπως μπορει να μου στείλει παλια θέματα εργασιών για να τα έχω σαν προτυπα ωστε να καταλαβαίνω την ασκηση??? Ευχαριστω εκ των προτέρων!!
  4. Υπάρχει κάποιος Που εχει κάνεει μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ Στην ενότητα ΔΧΤ???? Εχω πάρει την ενοτητα ΔΧΤ 51!! υπάρχει κάποιος που μπορει να μου δώσει παλια θέματα??? Ευχαριστω!
  5. Καλησπέρα !!!! είμαι φοιτήτρια του ΕΑΠ και έχω πάρει την ΔΧΤ 51 και τα εχω βρει σκούρα μιας και είμαι Τοπογραφος μηχανικος! μήπως κάποιος από σας έχει παλιά θέματα να τα έχω σαν πρότυπα άσκησης???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.