Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

geo301

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geo301's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από https://maps.gsis.gr/valuemaps/ φαίνεται ότι η περιοχή (τοπική κοινότητα Κρυοπηγής) δεν είχε τιμή ζώνης το 2018 άρα και το κρίσιμο 2016. Έχω την εντύπωση ότι πάει με την ελάχιστη τιμή ζώνης της Π.Ε. .
  2. Καλησπέρα! Τιμή ζώνης για Κρυοπηγή (εντός οικισμού) Δήμου Κασσάνδρας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Η παράταση πρέπει να δοθεί δεδομένων των συνθηκών του τελευταίου έτους.
  4. Από που προκύπτει ότι "ολοκλήρωση υπαγωγής" σημαίνει οριστική υπαγωγή για δηλώσεις του 4178; Από ερωταπάντηση τεε? Ο νομος λέει ολοκλήρωση υπαγωγής και όχι οριστική υπαγωγή. Υπέρ της ασφάλειας η οριστική υπαγωγή...
  5. Τεύχος Α’ 216/24.12.2018 Άρθρο 23 Τροποποίηση του άρθρου 51 παρ. 15 του ν. 4178/2013 (Α΄174) Η παρ. 15 του άρθρου 51 του ν. 4178/2013 (Α΄174), αντικαθίσταται ως εξής: «15. Από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου οι χρήσεις γης που ορίζονται κατά τις ειδικές διατάξεις των Γ.Π.Σ. που εγκρίθηκαν πριν τη δημοσίευση του ν. 2508/1997 (Α΄124) είναι δεσμευτικές για τη διοίκηση μόνο στην περίπτωση που κατόπιν αυτών εγκρίθηκαν πολεοδομικές μελέτες αναθεώρησης ή ένταξης σύμφω- να με το Γ.Π.Σ.. Σε κάθε περίπτωση εντός προθεσμίας ενός (1) έτους από τη δημοσίευση του παρόντος κινείται η διαδικασία αναθεώρησης των συγκεκριμένων Γ.Π.Σ. κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Δημοτικού Συμβουλί- ου ή άλλου αρμόδιου οργάνου κατά τις εκάστοτε ισχύ- ουσες διατάξεις. Η ως άνω αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 31.12.2019, διαφορετικά από 1.1.2020 εφαρμόζονται αυτοδικαίως δεσμευτικά οι διατάξεις των ως άνω Γ.Π.Σ.. Οι προϋποθέσεις του προ- ηγούμενου εδαφίου ισχύουν και για τις περιπτώσεις όπου έχει κινηθεί η διαδικασία αναθεώρησης κατά τα ανωτέρω.».
  6. <Από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου οι χρήσεις γης που ορίζονται κατά τις ειδικές διατάξεις των Γ.Π.Σ. που εγκρίθηκαν πριν τη δημοσίευση του ν. 2508/1997 (Α΄ 124) είναι δεσμευτικές για τη διοίκηση μόνο στην περίπτωση που κατόπιν αυτών εγκρίθηκαν πολεοδομικές μελέτες αναθεώρησης ή ένταξης σύμφωνα με το Γ.Π.Σ.. Σε κάθε περίπτωση εντός προθεσμίας ενός (1) έτους από τη δημοσίευση του παρόντος κινείται η διαδικασία αναθεώρησης των συγκεκριμένων Γ.Π.Σ. κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Δημοτικού Συμβουλίου ή άλλου αρμόδιου οργάνου κατά τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Η ως άνω αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας πέντε (5) ετών από τη δημοσίευση του παρόντος διαφορετικά με την παρέλευση της πενταετίας εφαρμόζονται αυτοδικαίως δεσμευτικά οι διατάξεις των ως άνω Γ.Π.Σ..> Έχετε πληροφόρηση για ενδεχόμενη εκ των υστέρων παράταση του παραπάνω?
  7. http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=1884&language=el-GR Το ΤΕΕ πρότεινε και το ΥΠΕΚΑ συμφώνησε...LOL...
  8. Συνάδελφοι θα ήθελα να με ενημερώσετε για το που μπορώ να τοποθετήσω περίφραξη, σε αγροτεμάχιο του οποίου η μία πλευρά είναι εντός οριοθετημένης οριογραμμής, 1.στο όριο της οριογραμμής (χωρίς σκυρόδεμα, με έμπηξη σιδεροπάσσαλων και συρματόπλεγμα), φτιάχνοντας θεωρητικά εσωτερική περίφραξη που νομίζω πως απαγορεύεται, 2.στο όριο του αγροτεμαχίου εντός της οριογραμμής του ρέματος (χωρίς σκυρόδεμα, με έμπηξη σιδεροπάσσαλων και συρματόπλεγμα, αφού κάτι τέτοιο δεν θεωρείτε δόμηση και περιτοίχιση σύμφωνα με το άρθρο 6 κτιριοδ.), 3. δεν μπορώ να κάνω περίφραξη σε αυτή την πλευρά του αγροτεμαχίου. Υπάρχει κάποια διάταξη για τα παραπάνω?
  9. Συνάδελφοι καλησπέρα, μια ερωτησούλα να κάνω? Γιατί στις 12.00 (ηλιακή ώρα) το γs λαμβάνεται 0 , ενώ από τους πίνακες στην ΤΟΤΕΕ φαίνεται να είναι διαφορετικό από 0?
  10. Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω πως ακυρώνεται δοκός πλάτους >25cm σε τοιχίο πλάτους 25cm στην ισχυρή διεύθυνση. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνεχίζονται οι συνδετήρες της δοκού μέσα στο τοιχίο για όλο το μήκος του τοιχίου στην ισχυρή διεύθυνση;Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.