Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

marreth75

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που θα το φτιάξω μόνος μου, καθότι πιάνουν τα χέρια μου αν μου πει κάποιος τι βήματα να ακολουθήσω. Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν να μου πει πως θα γίνει αν δεν θέλει. Το μόνο εύκολο είναι πάντως να βρω κάποιον να τον πληρώσω να μου το φτιάξει.
  2. ωραία δείχνουν. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος στον τρόπο που θα το φτιάξω? Η βεράντα μου έχει μόνο τσιμεντοκονία(αμομπετον). Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
  3. Γεια και χαρα. Για λόγους αισθητικής, δεν τα συμπαθώ και πολύ και ιδικά σε εξωτερικούς χώρους που οι αρμοί γίνονται χάλια. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν ωραίες λύσεις για αυτό που ψάχνω αλλά δεν ξέρω τι και πως και επειδή θα αφήσω την κιθάρα και θα πιάσω μυστρί ,θα ήθελα τα φώτα σας.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι η βεράντα του σαλονιού στην οποία θα καθόμαστε.
  5. Γεια και χαρά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω , σε μια βεράντα που έχω ρίξει ήδη τσιμεντοκονία και δεν θέλω να βάλω πλακάκια, τι μου προτείνετε να κάνω και πως θα είναι ο σωστός τρόπος ώστε να μην έχω προβλήματα στο μέλλον(σκασίματα-κτλπ) Ευχαριστώ πολύ.
  6. Γεια σας και ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή.. Όπως είναι η πλάκα.. πετροβαμβακα και την τσιμεντοκονία από πάνω?? Αυτό εννοείτε?
  7. Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω, σε τσιμεντοκονία που πρόκειται να ρίξω , από ότι έψαξα λίγο, (άμμο σοβαντίσματος + τσιμέντο + άμμο θαλάσσης), θα μπορούσα να βάλω και κάτι άλλο μέσα στο ''καζάνι'' για να πετύχω και ηχομόνωση ? Η τσιμεντοκονία θα είναι γύρω στα 8-9 cm και θα μπει μετά laminate. Είναι όροφος, και αν θα μπορούσα να την ρίξω με πρέσα σοβατζή? και τι να προσέξω για να μην βουλώσει κανα λάστιχο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
  8. Καλημέρα σας. Τελικά η απόφαση είναι παραδοσιακός σοβάς. Μια ερώτηση όσο αφορά ένα καλό αστάρι που πρέπει να περάσω πριν. Κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο ,αλλά ήθελα την γνώμη σας για κάτι καλό. Δεκτά και pm. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. ΑΠΛΑ ήθελα να επισημάνω και να ρωτήσω μαζί το εξής: Η ytong λέει ότι δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κόλλα μεταξύ των ytong στα πλάγια(το οποίο και το έκανα) Όλα αυτά λοιπόν τα κενά(στα σημεία χωρίς κόλλα) και κάποια άλλα που υπάρχουν λόγο σπασμένων ytong ,θέλουν σπατουλαρισμα?
  10. Έχω σκοπό να το κάνω αυτό, έτσι το έκανα και στο χτίσιμο. Θεωρώ πολύτιμη την βοήθεια από εδώ μέσα ,γιατί βλέπω ανθρώπους σχετικούς και σοβαρούς επαγγελματίες. Περιμένω όποτε θέλει κάποιος και αν μπορεί να μου πει και την δική του γνώμη και τις δικές του οδηγίες. Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον μέχρι τώρα.
  11. Σε περίπτωση που πάω στην λύση του παραδοσιακού σοβά, πρέπει να προσέξω κάτι περισσότερο λόγο του ytong?
  12. Ευχαριστώ πολύ. Αν θέλετε, μπορείτε να μου το εξηγήσετε λίγο αυτό?
  13. Γεια σας και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Θέλω πρώτα να σας πω ότι αν και μουσικός τώρα,έχω δουλέψει αρκετά χρόνια με τον πάτερα μου που ήταν χτίστης.(τούβλα βέβαια). Με την πύρα αυτή λοιπόν που είχα,ξεκίνησα να το χτίσω μόνος μου. Και ΠΙΣΤΕΨΤΕ με ότι αν είχα βρει μάστορα στο Ρέθυμνο να συμβάδιζε η άποψη του με τις οδηγίες χτισίματος από την Ytong,δεν θα το έκανα μόνος μου. Δεν το έκανα αυτό για να κάνω την τρέλα μου ή το κέφι μου,απλά ένιωθα ποιο σίγουρος όσο και να σας φαίνεται κουλό. Το φταίξιμο είναι δικό μου καθαρά για την επιλογή του μηχανικού,αλλά πιστέψτε με, μέχρι και σήμερα δεν τον κούρασα καθόλου, και ίσα ίσα μπορώ να πω επειδή είναι και νέος στην δουλειά,διδάχτηκε πολλά από τα συνεργία που έχουν μπει μέχρι τώρα. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν έκανα το θέμα αυτό για να θίξω τον συνάδελφο σας,άπλα το ανέφερα γιατί το πρώτο πράγμα που θα με συμβουλέψει κάποιος στα ερωτήματα μου ,σίγουρα θα είναι:''ΡΩΤΑ τον μηχανικό σου''. Ίσως δεν έπρεπε να το αναφέρω καν.
  14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με ενθαρρύνει αυτό που μου λες. Από ότι κατάλαβα.: > Μονωτικό υγρό. > Πλέγμα πριν το πεταχτό. > Και σοβά 2 στρώσεων ή παραδοσιακό.
  15. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο υαλοπλεγμα?(έχω δει της ytong και ένα μπλε) Και όταν λέμε σοβά 2 στρώσεων,εννοούμε τους έτοιμους σοβάδες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.