Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kostas_karystinos

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kostas_karystinos

  1. Καλημέρα, στις πράξεις όταν έχουμε δήλωση Ν.4495/17 ως εκδούσα αρχή βάζω "αρμόδια αρχή" και ως στοιχεία εκδούσας αρχής "ΥΠΠΕΝ"?
  2. Μήπως θα έπρεπε να τα δώ πρώτα λεπτομερώς με υπάλληλο της πολεοδομίας σε περίπτωση που γίνεται ενημέρωση; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Όρια του οικοπέδου; Μάλλον δεν κατάλαβες, δεν πειράζει μου απάντησαν. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  4. Όχι δεν σηκώθηκε το κτίριο, απλά λόγω του έντονου ανάγλυφου του οικοπέδου μπροστά στην κάτω είσοδο σχεδίασα μια μικρή αυλή που υποστηρίζεται με τοιχίο ώστε να υπάρχει ομαλή πρόσβαση προς το υπόλοιπο οικόπεδο. Αυτή την αυλή την έχουν επεκτείνει λίγο απ' οτι είδα την τελευταία φορά, ίσως κατά 40εκ. προς τη μια κατεύθυνση (δεν είναι παραλληλόγραμμη), δεν μπορούσα να μετρήσω τότε γιατί ήταν όλος ο εξοπλισμός εκεί.
  5. Η προεξοχή που ανέφερα είναι περίπου 25εκ. και η αυλή έχει επεκταθεί κατά λίγο μόνο, σχηματίζεται έξω από την μία είσοδο λόγω μεγάλης κλίσης του φυσικού εδάφους, είναι σαν να λέμε "πεζούλα" αλλά με μπετό από πάνω.
  6. Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα, Έχω μια οικοδομή που χτίζεται αυτή τη στιγμή και ο εργολάβος μαζί με τον πελάτη έχουν αρχίσει να παρεκκλίνουν της αδείας. Έκαναν μία προεξοχή πάνω από μια πόρτα κι ένα παράθυρο και μάλλον έχουν μεγαλώσει μία αυλή. Μήπως μπορεί κάποιος να με συμβουλέυσει τί πορεία θα πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ.
  7. Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα, Έχω μια οικοδομή που χτίζεται αυτή τη στιγμή και ο εργολάβος μαζί με τον πελάτη έχουν αρχίσει να παρεκκλίνουν της αδείας. Έκαναν μία προεξοχή πάνω από μια πόρτα κι ένα παράθυρο και μάλλον έχουν μεγαλώσει μία αυλή. Μήπως μπορεί κάποιος να με συμβουλέυσει τί πορεία θα πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.