Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Χρηστος Α.

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Χρηστος Α.

  1. Aγαπητοι συναδελφοι καλημερα. Μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω νομοθεσια για αδεια μουσικης σε κεντρο διασκεδασης εντος σχεδιου?Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Αγαπητοι συναδελφοι καλησπερα. Μηπως γνωριζει καποιος αν η εγκατασταση φωτοβολταικων σε στεγη μπορει να αποδειχθει επικινδυνη για την υγεια των ενοικων. Μηπως τιθεται θεμα ακτινοβολιας?
  3. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Ηταν ιδιαιτερα σημαντικη.
  4. Αγαπητοι συναδελφοι καλημερα. Μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω νομοθεσια ψηφιακη που να οριζει τις ελαχιστες απαιτουμενες διαστασεις w.c. , προβλεψη ΑΜΕΑ για εστιατορια-αναψυκτηρια? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Αγαπητοι συναδελφοι καλημερα. Ηθελα να θεσω το εξης θεμα προς επιλυση των αποριων μου. Σε οικοπεδο εκτος οικισμου μη αρτιο και μη οικοδομησιμο το οποιο βρισκεται εντος ζωνης αρχαιολογικης προστασιας Α (μονο επισκευες σε υπαρχοντα κτισματα για λογους χρησης, υγιεινης) βρισκεται αποθηκη 20τμ.Ο ιδιοκτητης ηθελε να αλλαξει στεγη με κατασκευη σεναζ και να δημιουργησει μπαζωμενη βερατα με τοιχειο αντιστηριξης.Οταν ακουσε το κοστος αδειας αλλαξε γνωμη και ετσι του εβγαλα αδεια μικρης κλιμακας για αλλαγη κεραμιδιων.Το ερωτημα ειναι το εξης:μπορει σε αυτο το οικοπεδο να κατασκευασει την μπαζ. βεραντα με το τοιχειο αντηστηριξης με την αιτιολογια οτι δεν απαιτειται αδεια για την διαμορφωση εξ. χωρων?Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.