Μετάβαση στο περιεχόμενο

SIGIO

Core Members
 • Περιεχόμενα

  532
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

32 Καλή

4 Ακόλουθοι

Σχετικά SIGIO

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Κεντρική Μακεδονία
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.695 profile views
 1. Θεωρώ πως θα πρέπει να δηλωθεί το πραγματικό εμβαδό που προκύπτει μετά από αναλυτική επίγεια αποτύπωση. Αν το τοπογραφικό που διαθέτετε καλύπτει το παραπάνω κριτήριο δηλώνετε τα 169,86τμ, αν όχι προβείτε σε εξαρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές, και δηλώστε το εμβαδό του.
 2. Το οικόπεδο βρίσκεται σε περιοχή εντός οικισμού χωρίς εγκεκριμένο σχέδιο, σε περιοχή εντός ρυμοτομικού ή σε περιοχή Πράξης Εφαρμογής;
 3. Αν αμφιβάλετε για τη ποιότητα του τοπογραφικού διαγράμματος του συναδέλφου μπορείτε είτε να προβείτε σε νέο τοπογραφικό διάγραμμα με άλλο μηχανικό ή είτε να κάνετε δήλωση στο Κτηματολόγιο χωρίς τοπογραφικό διάγραμμα. Όσον αφορά τα αποδεκτά όρια απόκλισης, αυτά έχουν να κάνουν και με τα δεδομένα διανομής, απαλλοτρίωσης κ.α και την εφαρμογή τους στο τοπογραφικό διάγραμμα του συναδέλφου.
 4. SIGIO

  stonex s9 gnss

  Οι glonass είναι ενεργοποιημένοι; Static μετρήσεις μπορεί να πάρει; Είναι εναλλάξιμο base / rover; Από λογισμικό πεδίου έχει SurvCE 2.5;
 5. SIGIO

  stonex s9 gnss

  Καλημέρα συνάδελφε. Ποια έκδοση του S9 είναι; Ποια παρελκόμενα περιλαμβάνονται;
 6. Καλημέρα συνάδελφε. Πως το χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα; (Rover με HEPOS ή ιδιωτικό δίκτυο) Το χειριστήριο ποιο είναι; Static μετρήσεις παίρνει; Λογισμικό επίλυσης;
 7. Τις επισκέψεις στα Γραφεία Κτηματογράφησης δεν τις γλιτώνουμε. Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο συνάδελφος Σάββας πολύ δύσκολα πελάτης θα δώσει τους κωδικούς του σε μηχανικό.
 8. Δεν νομίζω. Η επιτροπή ζητάει ότι αναφέρεται στη διακήρυξη. Η υπεύθυνη δήλωση είναι υπεραρκετή.
 9. SIGIO

  Ελεγχος ΑΠΕ

  Τις εντάσεις στις αντίστοιχες υπάρχουσες ομάδες.
 10. Γνωρίζεις αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα, μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών;
 11. Όχι, αντίρρηση δεν έγινε. Όμως ο χαρακτηρισμός ΑΔ αποδεικνύει το μη δασικό χαρακτήρα το 1945.
 12. Καλή χρονιά συνάδελφοι. Αγροτεμάχιο 6 στρέμματα με χαρακτηρισμούς 3,5στρ ΑΑ και 2,5στρ ΑΔ θεωρείτε πως είναι άρτιο; Τίτλοι δεν υπάρχουν. Πάει για αποδοχή - χρησικτησία.
 13. Αυτό που πρέπει να εφαρμόσεις είναι το συμβόλαιο, το οποίο προφανώς συμπίπτει με την υφιστάμενη περίφραξη και την Πράξη Χαρακτηρισμού. Ερωτ: ποιό το εμβαδό του τίτλου;
 14. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Michanikos.gr και την CADsdtopo για την δωρεάν άδεια χρήσης του προγράμματος. Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστώ τον συνάδελφο κο. Δεσύλλα για την άμεση ανταπόκριση σε πρόβλημα εγκατάστασης που είχα.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.