Μετάβαση στο περιεχόμενο

sotirisgp

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sotirisgp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

11

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους. Σημερινό δημοσίευμα: https://www.protothema.gr/greece/article/1374909/kato-patisia-pseudorofi-se-polukatoikia-plakose-stathmeumena-autokinita-prokalodas-sovares-zimies/ Αναφέρει ψευδοροφή, όμως πρόκειται για εξωτερική θερμομόνωση στο δάπεδο του Α' ορόφου.
  2. Προσωπικά χρωστάω 6 έτη συνδρομών ΤΕΕ .... το ΓΕΜΗ μας μάρανε !!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους συνάδελφοι !!
  3. Με τον γενικό Κ.Α.Δ. 71.12 "Δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών" μας έχει στο Παράρτημα Ι, δηλ. σε εκείνους που ασκούν Εμπορική δραστηριότητα Τους Δικηγόρους τους έχει στο Παράρτημα ΙΙ, άρα είναι εξ΄ αρχής λυμένο το θέμα τους
  4. Αντιδρούν έντονα οι δικηγόροι στην εγγραφή στο μητρώο εμπόρων https://www.newsit.gr/ellada/gemi-antidroun-entona-oi-dikigoroi-stin-eggrafi-sto-mitroo-emporon/3360533/ Ελπίζουμε να μας συμπαρασύρει κ εμάς η όποια θετική εξέλιξη
  5. Στις Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις στην σελίδα της ΑΑΔΕ λέει ότι δεν είναι υποχρεωτικό
  6. Καλημέρα σε όλους. Στον κατάλογο χρεώσεων της Εθνικής βλέπω οτι εκτός από την επιλογή "ΕΦΚΑ (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ)" με χρέωση προμήθειας, υπάρχει στην επόμενη μια γενική "ΕΦΚΑ-Είσπραξη εισφορών" χωρίς χρέωση. Έχει επιλέξει κάποιος συνάδελφος αυτήν για τις εισφορές του ??
  7. Στη σελίδα των αμοιβών αναφέρεται στις ανακοινώσεις : "Aπό την Τρίτη 19/9/2017 το όριο ελέγχου ενημερότητας για παλαιότερες συνδρομές μειώνεται σε 3 έτη" Αυτό σημαίνει ότι πληρώνοντας τα τελευταία 3 έτη, παραγράφονται όλα τα προηγούμενα ??
  8. Το ίδιο και σε εμένα. Πλήρωσα μέσω τράπεζας Πειραιώς το ειδοποιητήριο Φεβρουαρίου στις 31/3 ώρα 18:01 και το ποσό περάστηκε την 01/4, άρα για το ΕΤΕΑΕΠ θεωρήθηκε εκπρόθεσμο και δεν μου πέρασαν την έκπτωση για τον μήνα αυτό. Φαίνεται στην καρτέλα των καταβολών.
  9. Από την εκκαθάριση προέκυψε μια διαφορά 0,25Χ3 μήνες = 0,75€ Αυτή την διαφορά βλέπω ότι την έχουν βάλει στην 16η δόση αναδρομικών 2017, στις καταβολές (σαν να το έχω ήδη καταβάλει) Άρα πρέπει να βάλω το υπόλοιπο ποσό για να συμπληρωθεί η 16η δόση ? Καταλαβαίνετε εσείς κάτι διαφορετικό ?
  10. Οι εργαζόμενοι με εξαρτημένη εργασία σε ατομικές επι- χειρήσεις, σε επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες (για- τρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, οικονομολόγους/λογιστές, ερευνητές, εκπαιδευτικούς) και σε ελεύθερους επαγγελμα- τίες/επιτηδευματίες (όπως υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους) είναι δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ως αποζημίωσης ειδικού σκοπού, εφόσον τεθούν σε αναστο- λή οι συμβάσεις εργασίας από τους ανωτέρω εργοδότες τους και εφόσον των συγκεκριμένων εργοδοτών ο Κωδι- κός Αριθμός δραστηριότητας ΚΑΔ συμπεριλαμβάνεται στους πληττόμενους κλάδους σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Υπουργείο Οικονομικών. Υποτίθεται οτι αυτή είναι η απόφαση που μας αφορά, αλλά εγώ καταλαβαίνω οτι το δικαιούται ο υπάλληλος και όχι ο εργοδότης. Μάλλον δεν αφορά τους Ελ.Επαγγελματίες. Παραμένουμε σε αναμονή
  11. "3. Ως ασφαλιστικές εισφορές θεωρούνται οι εισφορές για το σύνολο των κλάδων ασφάλισης (κύριας ασφάλισης, υγειονομικής περίθαλψης, επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχής), καθώς και οποιουδήποτε άλλου φορέα για τον οποίο ο e-ΕΦΚΑ συνεισπράττει εισφορές, με εξαίρεση τις εισφορές από προαιρετική ασφάλιση." Δεν το βλέπω ξεκάθαρο οτι εννοούν και το ΕΤΕΑΕΠ... καθώς αυτό εισπράττει μόνο του τις εισφορές με δικά του ειδοποιητήρια. Το 25% έκπτωση περιμένουμε να δούμε πως θα κάνουμε δήλωση υπαγωγής
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.