Jump to content

dimitris11140

Core Members
 • Content Count

  392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by dimitris11140

 1. Οκ ευχαριστώ.Φαινονται οι πληρωμές αλλά δεν είναι τικαρισμενες.
 2. Που τις βλέπω ? Μήπως κοιτάω κάπου λαθος
 3. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν φαίνονται και οι ημερομηνίες καταβολής των εισφορών .Για αυτό αναρωτιέμαι αν έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα.
 4. Ενώ έχω πληρώσει εμπροθεσμα όλες τις εισφορές του 2020 , μου τις βγάζει ως οφειλές.Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ?
 5. Εγώ έχω την γνώμη ότι η σκάλα πρός την σοφίτα προσμετράται στην επιφάνεια της σοφίτας , κατα αντιστοιχία με την σκάλα πρός πατάρι.
 6. Εάν από την εκσκαφή του υπογείου έχει προκύψει "χαλαρό" έδαφος κάτω από την πεδιλοδοκό που έρχεται και "χτυπάει" πάνω στο τοιχείο του υπογείου τότε πως το αντιμετωπίζουμε ?
 7. Η υποχώρηση δεν εχει απαίτηση πλάτους Δ/δ και συμμετέχει στον υποχρεωτικό ακάλυπτο.Προφανώς σου ζητάει Δ απο την Ο.Γ........Σαφώς και κάνει λάθος. Απο κει και πέρα : Σύμφωνα με την 12.1.δ ο υποχρεωτικός ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου -αφήνεται σε επαφή, με ένα ή περισσότερα όρια του οικοπέδου, -έχει διαστάσεις τουλάχιστον δ ή Δ και -πρέπει να είναι προσπελάσιμος από τους χώρους κοινής χρήσης του κτιρίου. Σε καθε περίπτωση πρέπει να τηρείται το ποσοστο του υποχρεωτικου ακαλύπτου.Τα 2/3 αυτού εχουν υποχρέωση φύτευσης η οποία μειωνεται αν έχεις θέσεις στάθμευσης στον ακάλυπτο. Δες και τις τεχνικές οδηγίες αν τυχόν έχεις αίθριο.
 8. Το θέμα είναι ότι από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, βλέπεις πως κάποιοι τύποι κρυμμένοι πίσω από την ετικέτα του "κράτους" , αντιμετωπίζουν τον εκάστοτε πολίτη. Τέλος πάντων τα δύσκολα για αυτή την κυβέρνηση τώρα ξεκινάνε.Το εύκολο ήταν να κλείσει τους πάντες μέσα.Οι εκλογές για να έχει νομιμοποίηση το sex είναι αρκετά πιθανές.
 9. Η δική μου γνώμη ταυτίζεται με αυτή του Αντώνη. Παιρνεις τα νόμιμα ,μόνιμα και κινητά της ιδιοκτησιας και έστω ότι αυτα έχουν άθροισμα Α kn. Μετά βρίσκεις τα Κn των υπερβάσεων έστω Β kn . Πρέπει Β/Α<=0.2 για να έχουμε απαλλαγή.
 10. Εγώ πάντως με όλη αυτή την ιστορία με τα βαουτσερ επιμορφώθηκα. Έμαθα την εκπληκτική εφαρμογή autocliker. Όπως με τίμησαν .....τους τιμησα. Όσο για τα 600 ?? Δεσμίδες και στην σωστή θέση. Υ.Γ πηγες να μας πη@@@@εις το 2011 ,ήσουν μια από τις αιτίες που πολύς κόσμος έφυγε από τη χώρα ,αλλά έρχεται η ώρα για την ανταπόδοση.
 11. Έκανα delete το από πάνω αλλά αφού πρόλαβες να απαντήσεις , θα σου απαντήσω και εγώ. Είσαι κάτω από 25 τμ και απαλλάσσεται. Υ.Γ Μια απορία μόνο. Ο πελάτης το ήξερε ότι η τακτοποίηση μπορεί να πήγαινε ένα πεντακοσαρικο ή μπορεί και ένα "τρίχηνο" ή θα άνοιγε μετά η κουρτίνα με το "τριχηνο" ;
 12. Delete Δεν επιτρέπεται να διαγράφεις δημοσίευση διότι χάνεται η νοηματική σειρά της συζήτησης. Αν θέλεις να δείξεις ότι κάτι που έγραψες δεν ισχύει θα κάνεις χρήση της διακριτής διαγραφής και δεν θα το διαγράφεις τελείως. Pavlos 33
 13. Αν δεν ρίξουν χρήμα στην αγορά ,πάμε φουλ μα φουλ για βουτιά. Ότι έκαναν για τον μισό Μάρτη και τον Απρίλιο πρέπει να ξαναγίνει και τον Μάιο.Είναι απλή λογική. Και μια ερώτηση οφ τοπικ. Γιατί δεν εχουμε κάνει σαν χωρα ακόμα μαζικά δείγματα, για να δούμε επιτέλους ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας του κορωναϊου και αν στην τελική είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του ιού της γρίπης ?
 14. Νομικά δεν θα έπρεπε να γίνει διερεύνηση του όλου θέματος ? Είμαστε κράτος ή όχι ? Υπάρχουν νόμοι ή όχι ? Αν διερευνηθεί η υπόθεση και είναι όλα οκ , πάσο. Άλλα κάποιος τελικά να ερευνήσει τι παίχθηκε.Να δούμε ρε φίλε ότι στην τελική μετά από την πτώχευση κάτι άλλαξε σε αυτή τη χώρα.
 15. Δηλαδή θα μας κάνουν νταντά γιατί χάλασε η μανέστρα ? Δεν τα βλέπεις νομίζω καθαρά τα πράγματα. Κανένας δεν μας χαρίζει χρήματα.Θα δώσει το οχτακοσαρι τον Μάιο , πρώτον για να κινηθεί λίγο η οικονομία και δεύτερον για πάρει τον Ιούνιο το τέλος επιτηδευματος.Αν δεν καταφέρουν να κινήσουν τώρα την οικονομία ,πάμε πάλι σε περιπέτειες.Ο τρόπος είναι ένας και μοναδικός: Ρίχνεις χρήμα. Ο κ.Βρουτσης ακόμα υπουργός είναι ?
 16. Πολλά συγχαρητήρια για τον πρόεδρο σας.Ολο αυτό το διάστημα κράτησε αξιοπρεπέστατη θεση.Τον άκουσα και πριν λίγο στο ράδιο.Τα είπε τα πράγματα όπως έχουν Στασινε καμμιά δήλωση περί του θέματος θα έχουμε ?
 17. Σωστή κίνηση απο τον Μητσοτάκη αλλά δεν αρκεί.Απομενει να δουμε τι θα κανει με τον υπουργό Βρούτση.Εκεί θα κριθεί
 18. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Στο elearning ενώ έχω τελειώσει με την παρακολούθηση κάποιων ενοτήτων , άλλες τις έχει τικαρισμενες με πράσινο και άλλες όχι. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ? Update : Δεν εμφανίζονται οι σωστές συνολικές ώρες (ή ανά ενότητα ) που έχω/είχα παρακολουθήσει στην πλατφόρμα πριν την αναβάθμισή της. Δεν φαίνονται ως αναγνωσμένα τα μαθήματα που είχα παρακολουθήσει. Οι σωστές ώρες έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας των ωρών. Τα κεφάλαια που είχαν αναγνωστεί είναι καταγεγραμμένα από το σύστημα, μπορείτε να συνεχίζετε τη παρακολούθηση από εκεί που είχατε μείνει.
 19. Δεν θα κάνω τον δικηγόρο του ινζακι ,αλλά με την λογική την δικη σου ,οι λογιστές με τους νόμους που αλλάζουν κάθε τρεις.και λίγο ,θα έπρεπε να εξετάζονται συνέχεια,και οι γιατροί κάθε φορά που βρίσκεται μια καινουργια μέθοδος, θα έπρεπε και αυτοί να δίνουν κάθε φορά εξέτασεις.Εκτος.και αν είναι οι επομενοι που θα χτυπήσει η κουδουνα. Δεν πάει όμως έτσι.Θα έπρεπε ο πρόεδρος Στασινός μετά τις καίριες πρωτοβουλίες που πήρε για την ενίσχυση των μηχανικών , να οργανώσει και υψηλού επιπέδου επιμορφωτικά σεμινάρια.Και γιατί όχι και ασυγχρονα. Τι συζηταμε ομως ?Εδώ έβγαλαν ένα οικοδομικό κανονισμό το 12 και δεν φροντίζουν να τον κρατούν ενήμερο ,αλλά ο κοσμακης βρίσκει το φως του επειδή ένας ιδιώτης μηχανικός έχει την καλη διάθεση να το κάνει.Οι εξετάσεις μας μαραναν.... Πάντως από σένα που έχω παρατηρήσει ότι γράφεις σωστά κατά τη γνώμη μου παντα , θα περίμενα να σχολιάσεις το όλο σκηνικό συσχέτισης που στήνεται με τα ΚΕΚ και τα κολέγια και που αποσκοπεί όλο αυτό.
 20. Στρώνουν το δρόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Εχει να γίνει της εξέτασης το κ@@@@
 21. Καμμιά καλή προσφορά θα παίξει ? Τι ταμπλέτ της πλάκας και ιστορίες .Άντε για να δούμε καμμιά προσφορά της προκοπής τώρα που γυρνάει. Όποιος έχει κάτι αξιόλογο στέλνει π.μ
 22. Σωστά αυτά που γράφεις φίλε ,αλλά μην ψάχνεις να βρεις άκρη.Εξαλλου έχουν τρόπους να μας τα πάρουν πίσω.Ειναι απίθανο δηλαδη να βγουν μετά από λίγους μήνες και να πουν κάνουμε περαίωση , τόσο το κάθε έτος.Ή μήπως δεν το έχουν κάνει και ξανακάνει στο παρελθον ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.