Μετάβαση στο περιεχόμενο

χρήστος κ.

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Καβάλα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

χρήστος κ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλύτερα είναι να ψάξεις να βρεις μια φυσική πισίνα στα καθάρια νερά της θάλασσας.
  2. Πρέπει να την αποτυπώσεις και να ενημερώσεις το διάγραμμα κάλυψης. Η απόσταση από τα θεμέλια του κτίσματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1 μέτρο. Δεν μπαίνει στη δόμηση. Απαραίτητη είναι η στατική μελέτη.
  3. Στα θέσει κοντά υποστυλώματα πρέπει να λαμβάνονται ειδικά κατασκευαστικά μέτρα για την διαμόρφωση αρμού μεταξύ τοίχων πλήρωσης και υποστυλωμάτων ο οποίος θα σφραγίζεται και θα επιτρέπει την ανάλογη ελεύθερη σχετική μετακίνηση. Αν οι διαμορφώσεις από τους εν επαφή τοίχους πλήρωσης είναι αναπόφευκτοι τότε θα πρέπει να προσδιορισθεί η μείωση της πλαστιμότητας του κοντού υποστυλώματος με προσομοίωση του πρακτικά απαραμόρφωτου τμήματος κατά την ανάλυση και του νέου μετά την αφαίρεση ύψους, έτσι ώστε το πρόγραμμα βλέποντας τις νέες τέμνουσες και ροπές να μας εξασφαλίσει τους δυσμενείς κατασκευαστικούς οπλισμούς
  4. τα προγράμματα βλέπουν τα φορτία ροπών μόνον όταν αυτά επιβάλλονται σε μαθηματικές ράβδους που τα φυσικά τους ομοιώματα είναι οι αντίστοιχες δοκοί. Η δοκός στο σχήμα εξ άλλου είναι πλακοδοκός ως συμμετέχουσα σ΄έναν συγκεκριμένο φορέα και έχει την δική της στρεπτικότητα. Η ροπή λοιπόν υπάρχει αλλά δεν αποδίδεται στην δοκό. Συμβουλέψου έναν έμπειρο κατασκευαστή μεταλλικών κτιρίων που θα σε βοηθήσει στο πρόβλημα.Γνώμη μου είναι να τοπεθετηθούν λάμες μεταλλικές σε ικανή ανάπτυξη πάνω στό σώμα του προβόλου και να πακτωθούν
  5. σίγουρα ο πρόβολος από οπλισμένο σκυρόδεμα είνα παλιά κατασκευή και το πάχος του δεν μας το είπες,γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ικανοποιητική συνδεση της μεταλλικής πλάκας από πλευράς γεωμετρίας, και αντοχής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.