Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

lalalaxi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Update: Μέτρηση της θερμοροής δεν ξέρω ποιος έχει μηχάνημα να το κάνει αν ξερεις κάποιον που το έχει πες μου... Εγω με ενα απλό υγρασιόμετρο που το χρησειμοποιούσα για τα ξύλα ( μη γελάτε ) είδα οτι οι τοίχοι στο υπόλοιπο σπίτι είναι 0-5% και σε αυτό το δωμάτιο στον τοίχο απο τούβλο που έχει και μόνωση μέσα είναι 10% και στο μπετό 18%.υγρασία. Αμα αυτο που μέτρησα είναι σωστό νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο οτι χρειάζεται ενίσχυση η μόνωση, απο όσα ξέρω η καλύτερη μόνωση γίνεται στον εξωτερικό τοίχο. Τωρα τι και πως στην Ελλάδα δύσκολα βγάζεις άκρη, εχω δει υπάρχουν εταιρίες με μονώσεις αλλα ποιος απο ολους αυτους ξερει τι κάνει δυσκολα να τον βρω.. Τι λέτε?
  2. Πριν μερικά χρόνια αποφάσισα τεστάρω αν η απώλεια προέρχεται από την μπαλκονόπορτα (μη γελάτε). Κάλυψα την μπαλκονόπορτα τοιχο τοιχο με πλαστικό ώστε να είναι 100% καλυμμένη όλο τον χειμώνα γιατί το δωμάτιο αυτό δεν το χρησιμοποιώ. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο καλύτερα αλλα και πάλι δεν ζέσταινε καμία σχέση με τα άλλα δωμάτια.. Αυτό το δωμάτιο έχει πάντα ποιό χαμηλή θερμοκρασία... Μήπως επειδή σε μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια των τοίχων ειναι οι κολώνες της πολυκατοικίας και μάλλον δεν εχει μόνωση εκει,ειναι τουλάχιστον απο μέσα μπετό, μπορεί να χάνει απο εκεί πολύ? Δείτε στην φώτο γύρω γύρω από τον ριγέ τοίχο είναι μόνο μπετό..
  3. xaxax sory βορας/δύση ειναι το δωμάτιο Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον ειδικό παρακαλώ?
  4. Καλησπέρα Έχω ένα δωμάτιο στο διαμέρισμά μου το οποίο είναι πάντα κρύο και το καλοριφέρ που έχει δεν το ζεσταίνει. Το δωμάτιο είναι γωνιακό βοράς/νότος, οι τοίχοι έχουν διπλό τούβλο και η μπαλκονόπορτα είναι με διπλά τζάμια. Είναι επαρκής η μόνωση και χρειάζεται να αντικαταστήσω το καλοριφέρ με ένα μεγαλύτερο? Πρέπει να βελτιωθεί η μόνωση? Σε ποιόν επαγγελματία πρέπει να απευθυνθώ για να μου προτείνει την σωστή λύση? Ευχαριστώ πολύ Είναι επαρκής η μόνωση και χρειάζεται να αντικαταστήσω το καλοριφέρ με ενα μεγαλύτερο? Πρέπει να βελτιωθεί η μόνωση?
  5. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.Στην περίπτωσή μου δεν θα εκτελεστεί καμία εργασία δόμησης ούτε εκσκαφή ή επίχωση. Η τρύπα υπάρχει, απλά θα τοποθετήσουμε την πισίνα μέσα που είναι έτοιμη πολυεστερική και θα στερεωθεί. Αφού δεν θα εκτελεσθεί τέτοια εργασία τότε γιατί να βγάλω άδεια? Συγνώμη άμα γίνομαι κουραστικός αλλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.
  6. Για σε όλους, Μια και υπάρχει θέμα θα γράψω εδώ, θέλω να ρωτήσω για προκάτ πισίνα υπάρχει κάποιος νόμος που να διευκρινίζει πότε χρειάζεται πολεοδομική άδεια και πότε όχι; Γιατί ο κάθε ένας μου λέει και άλλα. Με λίγα λόγια θέλω να βάλω προκάτ πισίνα στον κήπο μου ο οποίος είναι 2 μέτρα πάνω από το επίπεδο του δρόμου δλδ δεν χρειάζεται σκάψιμο, θα τοποθετηθεί και μετά θα μπαζωθεί με χώμα για να γίνει ο κήπος και να έρθει στο επίπεδο του σπιτιού. Χρειάζεται να βγάλω πολεοδομική άδεια για την πισίνα? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.