Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δές εδώ http://www.mipeco.gr/main.html Πλαγικαλύψεις εξωτερικών χώρων Το χαρακτηριστικότερο προϊόν της MOEDING είναι η πρόσοψη κεραμικών πλακών ALPHATON®, η οποία προσφέρεται τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη διάταξη. Αποτελείται από τέσσερα απλά βασικά στοιχεία -τις πλάκες, τους συνδετήρες στερέωσης, τις τεγίδες και τα προφίλ των αρμών- τα οποία είναι κατοχυρωμένα με διάφορα εθνικά και διεθνή πιστοποιητικά ευρεσιτεχνίας. Αυτό το σύστημα πρόσοψης χρησιμοποιείται από το 1984 σε οικιστικά κτίρια, σε γραφεία και υπηρεσίες, σε δημόσια κτίρια, καθώς και σε βιομηχανικά και εμπορικά κτίρια. Είναι κατάλληλο τόσο για την κατασκευή νέων κτιρίων όσο και για την ανακαίνιση παλαιών. Στις περιπτώσεις πλακών σκυροδέματος, η πρόσοψη ALPHATON® στεγανώνει πλήρως, αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο την περαιτέρω διάβρωση.
  2. Ψάχνω στην ελληνική αγορά για λύσεις πλαγιοκαλύψεων μεταλλικών κτιρίων που να έχουν πιο μεγάλη ποικιλία. Πέρα από μονόχρωμες πλαγιοκαλύψεις η συνδυασμός μονόχρομων πλαγιοκαλύψεων να έχουν και διάφορα σχέδια π.χ. πέτρα,εμφανές τούβλο κ.τ.λ. όπος π.χ. μπορείται να δείτε στην ακόλουθει ιστοσελίδα του εξωτερικού Σχέδια πλαγιοκαλύψεων
  3. Οι "σύγχρονοι τσιμεντόλιθοι" είναι τα υλικά τύπου Ytong Alfablock. Τα βασικά επιχειρήματα που συναντάμε είναι ταχύτητα κατασκευής και οικονομία συνδιαστικά με πολλύ καλές ιδιότητές θερμομώνοσης πυρασφάλεια κ.τ.λ.. Επίσης το βάρος που είναι σημαντικά χαμηλότερο της συμβατικής κατασκευής. Αναζητώ τα μειωνεκτήματα από την άλλη πλευρά και για πιές εφαρμογές δεν είναι φρόνιμο να χρησμοποιούνται.
  4. Ξέρει κάποιος και άλλα φόρουμ στο διαδύκτιο με αντικείμενο σχετικά με αρχιτεκτονικά,πολεοδομικά και τοπογραφικά θέματα?
  5. Αγρόκτημα εφαπτόμενο σε επαρχιακή οδό από την μία πλευρά και σε αγροτικό δρόμο από την πίσω πλευρά. Επίσης από την πίσω πλευρά η απόσταση από σημαντικό ρέμα είναι πέρι τα 15 μέτρα. Το ρέμα δεν είναι οριοθετημένο. Ερώτηση Το στοιχείο ότι το αγρόκτημα δεν είναι εφαπτόμενο στο ρέμα και παρεμβάλεται ο αγροτικός δρόμος το εξαιρεί από την διαδικασία τμηματικής οριοθέτησης του ρέματος όπος το προβλεπει ο κανονισμός (Υπάρχει ο Ν3010/2002. Αρθρο 5 Διαδικασία οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα ) η πρέπει να τηρηθούν παρ'όλα αυτά οι αντιστοιχές διαδικασίες πρωτού διαπιστοθεί η οικοδομησιμότητα?
  6. (Αρθ-6 ΠΔ-8/13-7-93, Αρθ-1 ΠΔ/27-2/8-3-95) Ισχυς και αναθεωρηση οικοδομικής άδειας 3. Η οικοδομική άδεια αναθεωρείται για την παράταση της ισχύος της μετά από αυτοψία με τις ακόλουθες προϋποθέσεις. α) αν μέχρι τη λήξη της ισχύος της άδειας, έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός της οικοδομής, η άδεια αναθεωρείται για αόριστο χρόνο, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ.1 του Αρθ-259. Τα παραπάνω από τόν Κώδικα βασικής πολεοδομικής νομοθεσίας > Μέρος-ΙΙΙ > Κεφάλαιο-Ε > Αρθρον-334 Τα παραπάνω γενικά μου ήταν γνωστό αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ολοκληρώθηκε ο φέρον οργανισμό χωρίς να γείνη μέσα στην προθεσμία η παράταση. Οι απαντήσιες με πήγαν ένα βήμα μπροστά. Ευχαριστώ
  7. Η οικοδομική άδεια έχει εκδοθεί το 2002 και έληξε το 2006 έχωντας ολοκληρώση τον φέροντα οργανισμό χωρίς να παραταθεί πριν τον χρόνο λήξης της σε επ'αόριστον. Μπορεί να παραταθεί επ'αόριστον αναδρομικά η οικοδομική άδεια? Εάν όχι πρέπει να εκδοθεί νεά για την συνέχιση των εργασιών σήμερα? Σε αυτήν την περίπτωση συμψιφίζονται κρατήσεις και εισφορές που ήδη έχουν καταβληθεί με την αρχική οικοδομική άδεια και για το τμήμα ολοκλήρωησης του φέροντος οργανισμού?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.