Μετάβαση στο περιεχόμενο

ZOYLOU

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ZOYLOU

  1. οταν εννοω μονοσ μου εννοω χωρισ εργολαβους εννοειται οτι θα ερθω σε επαφη με πολιτικο μηχανικο απλα μια πρωτη εικονα ηθελα να παρω απο σας τουσ "σχετικουσ"και να μου δωσετε να καταλαβω ορισμενα πραγαματα εμενα τον ασχετο και σεις πουλατε τρελα σε εναν που δε ξερει να ειστε καλα
  2. στο περιπου και εντελως φιλολογικα μπορεις να μου πεις ποσο περιπου κοστιζει ενα τετοια εργο??? το ξερω χαζη ερωτηση αλλα στο περιπου πες μου ενα νουμερο
  3. το οικοπεδο ειναι 1400 τμ ειναι στο κεντρο της καβαλας μονος μου θελω να το κανω αλλα τα χρηματα που απαιτουνται νομιζω οτι ειναι πολλα αλλα εμαθα οτι τετοια εργα εργα επιδοτουνται για αυτο και θελω να το ψαξω. εγω ετσι οπως το σκεφτομαι θελω να κανω 2 υπογειουσ οροφουσ και απο πανω να μεινει ετσι ακαλυπτο, ωστε να μπορουν να παρκαρουν και αλλα αυτοκινητα.στην ουσια δηλαδη 3 πατωματα.(2 υπογεια και 1 ισογειο) Αλλα επισης σκεφτηκα να ριξω πολλα μπετα ετσι ωστε να γινουν γερα τα θεμελια και μετα απο λιγο καιρο και αναλογα με τα ωφελη που θα μου αποδοσει και την ζητηση η να κανω και αλλον οροφο παρκινγκ η να γινει καποια οικοδομη. ποια ειναι η αποψη σου??
  4. ο οικοπεδουχος ειμαι και θελω να μαθω αν μπορω να πραγματοποιησω ενα τετοιο εργο
  5. καλησπερα υπαρχει καποιοσ που να εχει ασχοληθει με την κατασκευη ενος υπογειου χωρου σταθμευσης? ειναι ευκολο εργο? το κοστοσ κατασκευης ειναι μεγαλο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.