Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tsunami

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tsunami's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Εγώ έβγαλα πριν περίπου 2 μήνες τις άδειες του ηλεκτρολόγου και μηχανολόγου εγκαταστάτη, στην νομαρχία Αθηνών (κεντρικός τομέας) στο στενό απέναντι από το Μετσόβιο στο κέντρο. Στο ενημερωτικό έντυπο που μου έδωσαν για τα δικαιολογητικά αναγράφει ότι απαιτείται έναρξη από την εφορία εφόσον υπάρχει.Επειδή δεν έχω κάνει έναρξη,σε προφορική ερώτηση που τους έκανα, μου είπαν οτι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον τώρα ή αργότερα (όταν θα κάνω έναρξη). Σχετικά με την διεύθυνση, απ ότι κατάλαβα μιας και στην δική μου άδεια η αναγραφόμενη οδός είχε μικρό λάθος, μάλλον το σημαντικό γι αυτούς είναι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου με την αλληλογραφία. Οπότε πρέπει να ισχύει μάλλον το δεύτερο που λες. Αλλά καλύτερα επιβεβαίωσε το.
  2. Καλησπέρα στο forum. Νέος μηχανικός, πρεπει να γραφτω στο Τεε και στο Τσμεδε.... Έχω λοιπον αυτο το δίλημα της προεραιτικής εγραφής στην ειδική προσαύξηση. Εαν δεν υπαχθώ τώρα στην ειδική προσαύξηση, μπορώ μέχρι τα 35 μου να το κάνω αναδρομικά για τα προηγούμενα χρόνια και να πληρώσω τότε τις οφειλές ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.