Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

moneftsis

Members
  • Περιεχόμενα

    123
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

moneftsis's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

23

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Πελάτης έκανε δ'ηλωση Ν3843 , πλήρωσε κάποιες δόσεις αλλά δεν ολοκλήρωσε. Στην Πολεοδομία υπάρχει μόνο το παράβολο. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να αναζητηθούν οι πληρωμές στο Υπουργείο , ωστε να γίνει ρυθμιση Ν 4495 με συμψηφισμό των πληρωμών ??
  2. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα σε όλους . Πελάτης έχει κάνει ρύθμιση Ν.3843 , έχει πληρώσει κάποιες δόσεις αλλά δεν έχει περαιώσει. Φυσικά δεν θυμάται τι ακριβώς έχει πληρώσει , και στην Πολεοδομία υπάρχει μόνο το παράβολο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναζητήσω τις πληρωμές στο Υπουργείο ή κάπου αλλού; Πρόκειται να κάνω ρύθμιση του Ν.4495 και θέλω να συμψηφίσω τις πληρωμές. Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα σε όλους . Εχω δυο ερωτησεις σχετικα με το Εξοικ 2021 ( που εγινε 2023) . α) Πελάτης που εγκρίθηκε απο την αρχή πήρε το ποσοστό της επιδότησης στον Λογαριασμό του . Ομως μου λέει ότι το ποσό ειναι "δεσμευμένο" . Δεν μπορεί να κάνει συναλλαγες. Ετσι συμβαίνει ?? Μου φαίνεται παράξενο αυτό. Πιο το νόημα να σου στείλουν λεφτα και να μην μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις ? β) Δεύτερος πελάτης που εγκρίθηκε, θέλει να πάρει δάνειο για τα ίδια κεφάλαια. Ομως εδώ και δύο μήνες δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να καταχωρήσει Τράπεζα. Ετσι συμβαίνει ή εχω κάνει εγώ καποιο λάθος ? Και τέλος αφού υπάρχουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις τι θα γίνει με την προθεσμία τμηματικης ολοκλήρωσης ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , να μας προειδοποιήσουν . Lol
  4. Θεωρώ ότι το δάνειο θα σου δοθεί ολόκληρο . Δηλαδή 3000 . Τωρα μία άλλη ερώτηση . Εαν κάποιος ενώ έχει δηλώσει κουφώματα αλουμινίου , βάλει κουφώματα PVC ( λόγω κόστους ) και φυσικά έχει πιάσει τον στόχο των 3 κατηγοριών στο ΠΕΑ τι γίνεται ???
  5. Καλημερα. Προσπαθώ να δηλώσω για έναν πελάτη δάνειο . Ομως δεν ανοίγει η λίστα με τις Τράπεζες και δεν μπορώ να προχωρήσω . Επίσης στην αίτηση γράφει " Η επιλογή για δανειοδότηση ειναι προσωρινά μη ενεργή " . Κάνω κάτι λάθος εγώ ?? Η δεν μπορούμε ακόμα να δηλώσουμε αίτηση για δάνειο ? Ευχαριστω εκ των προτέρων
  6. Το πρόγραμμα έδωσε 100 παρατάσεις και έχουμε φτάσει στο Φθινόπωρο και ακόμα δεν έχουν βγει Αποφάσεις Υπαγωγής . Και δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες ενώ πέρσι τις είχαμε τελειώσει. Και τώρα ζητάν απο τον κόσμο να αλλάξει την Θέρμανση απο Φ. Αεριο σε πετρέλαιο !!!! Ενω για να πετύχουμε ενεργ. αναβάθμιση καταργούμε μέχρι σήμερα το πετρέλαιο και τοποθετούμε λέβητες φ. αερίου. Θα τρελαθούμε σε αυτη τη χώρα. Καμιά ιδέα έχετε ?
  7. Καπου είχα διαβάσει ότι κάποιος εισήγαγε στο Εξοικονομώ τους κωδικους απο την ΗΤΚ και επειδή είχε γίνει ρύθμιση Ν.4495/17 , άλλαξε η χρονολογία κατασκευής της ιδιοκτησίας , με αποτέλεσμα να αλλάξει η βαθμολογία του Εξοικονομώ. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Εχουν κάποιοι συνάδελφοι κάποια προσωπική εμπειρία ??
  8. Καλησπέρα . Ηθελα να ρωτήσω για τις επιλαχούσες αιτήσεις. Εάν απορριφθούν κάποιες Επιλέξιμες αιτήσεις , οι αιτήσεις που θα τις αντικαταστήσουν θα πρέπει να έχουν ήδη κάνει ΗΤΚ ή θα δοθεί και σε αυτές προθεσμία για να κάνουν ΗΤΚ ?
  9. Πρέπει να κάνεις Σύσταση ώστε να προκύψουν και νομικά τα 2 διαφορετικά διαμερίσματα. Χωρίς Σύσταση έχεις πρόβλημα Νομιμότητας . Και λόγω διαφοράς τετραγωνικών θα σε πετάξει έξω το Εξοικονομώ.
  10. Τελικά με τις παρατάσεις που δόθηκαν έγινε αυτό που φοβόμουν. Αυξήθηκαν πολύ οι αιτήσεις και η βαθμολογία για να μπείς στο πρόγραμμα ανέβηκε πολύ ψηλά !!
  11. Γνωριζει κανείς πότε θα βγουν οι αρχικοί πίνακες κατάταξης ?? Ολοι ειναι στο περίμενε.
  12. Καλησπέρα. Για τον διαχωρισμο οριζόντιας ιδιοκτησίας σε οικοδομή που ΔΕΝ υπάρχει κανονισμός , απαιτείται συναίνεση των άλλων ιδιοκτητών ??
  13. Σε αυτή την χώρα τίποτα δεν προχωράει . 0ι 50 μέρες έγιναν 80 . Κανένα μήνα για τα αποτελέσματα , ένα μήνα για ΗΤΚ , κανένα μηνα για να βρουν οι τελικές αποφασεις Υπαγωγής κλπ . Θα έρθει Ιούνιος για να ξεκινήσουν οι παραγγελίες. Καποιοι περιμένουν να δουλέψουν. Συνεργεία κλπ . Οσοι δεν πρόλαβαν , δεν πρόλαβαν . Του χρόνου.
  14. Καλημερα , Εχουμε κανένα νεο για το πότε θα βγούν οι πινακες καταταξης ??
  15. Να μην Ανοιξει. Επιτέλους να βγουν οι κατατάξεις να ξεκινήσουν οι κατασκευές !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.