Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

DAG

Members
  • Περιεχόμενα

    137
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΙΟΝΙΟ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DAG's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. σημειωση η ρυμοτομηση(προβλεπομενος δρομος δεν εχει πραγματωθει...) ενω το οικοπεδο πληρη ορους κατα παρεκλιση αρτιοτητας σε κυρια κοινοτικη..
  2. τμημα ρυμοτομουμενου οικοπεδου (απομενων..) εκτος σχεδιου πληρει κατα παρεκλιση αρτιοτητα εφοσον εχει τα ελαχιστα μετα την αφαιρεση του ρυμοτομουμενου τμηματος ?
  3. καλησπερα ,δηλωνω σταυλικεσ εγκαταστασεισ περναω κανονικα τιμη ζωνησ μετρα μεσα εξω απο δ καλυψη αλλα δεν μου βγαζει προστιμο 300ε αλλα κανονικο με παραβολο 1000 ε τι κανω λαθος?
  4. κοιταξε μιλαμε για αδεια που ειχε βγαλει ο πατερας μου πριν καν εγω τελειωσω μηχανικος και οπως το ψαχνω το σημειο σημασιας ειναι εκει που λεει <<του κτιριου>> εαν ειχε ενιαια χρηση και λειτουργεια(πχ μια κατοικια) νομιζω πως δεν θα μπορουσα απο τη στιγμη ομως που ειναι ανεξαρτητες κατοικιες (πανω απο μια) σε καθε οροφο προσανατολιζομαι να την κανω..
  5. υπαρχει ασυμβιβαστο οταν παω να κανω ενεργειακη επιθεωρηση σε τμημα ισογειου που κατασκευασε αλλος μηχανικος και εγω εχω κατασκευασει τον α οροφο? ισογειο και α οροφος εχουν αυτονομες κατοικιες και κατασκευασθηκαν με διαφορα 4-5 χρονια...
  6. Τεκμηριωμένες απαντήσεις παρακαλώ δεδομένου ότι: α)Όταν έχεις δύο κτίρια που δεν ανεγείρονται παράλληλα είναι x2 οπότε όταν ανεγείρονται παράλληλα είναι η διπλή δουλειά σωστά; Άρα ό Ελεγκτής πληρώνεται x2. Άλλωστε, το κείμενο του ΦΕΚ57Β αναφέρεται σε συνολική επιφάνεια κτιρίου έως 1000τ.μ. και σε έλεγχο διαστάσεων/αποστάσεων κτιρίου όχι κτιρίων.... Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis Το μήνυμά σας έχει επεξεργαστεί για τη διόρθωση των κεφαλαίων σε πεζά. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής danaikaterina
  7. KAI EGV UEVRV SVSTO NA BGEI H DIKASTIKH APOFASH KAI META UA KRINOYME ,ETSI KI ALLIVS GIA EN XRONO EINAI PERIPOY 200E OI TOKOI MEXRI TO MAH 2015...
  8. φι φιλε εχω ξεσηκωσει και τις ..πετρες γι αυτο που λες..ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην υπογραφει ο αρχιτεκτονας την δηλωση αρτιοτητας-οικοδομησιμοτητας η κατατμηση -συνενωση{δεν το λεει πουθενα}..αυτα θελουν σαφη γνωσεις γοκ που ειναι αντικειμενο μας..αρα θεωρω οτι ΔΕΝ υπογραφουμε εξαρτημενα (μεχρι να εκσυγχρονιστει η νομοθεσια οποτε με ενα πεντα...συχνο υπογραφεις) αλλα συνυπογραφεις το τοπογραφικο και δη την δηλωση 651/77 και φυσικα ορπυς δομησης που προκυπτει απο αυτη.τη συνταξη τοπογραφικου και τ τις μετρησεις επι του παροντος οι...εξαρτημενοι..
  9. μια παραμετρος που δεν την εχει θεσει κανεις ειναι οτι περα απο το αν μπορουμε η δεν μπορουμε να υπογραψουμε εξαρτημενα τοπογραφικα το τοπογραφικο ΔΕΝ ειναι μονο η αποτυ[ωση αλλα ΚΥΡΙΑ η δηλωση αρτιοτητας οικοδομησιμοτητας.δεν νομιζω οτι υαπαρχει εστω και ενας απο την συμπαθη κατα τα αλλα ειδικοτητα των τοπογραφων ναισχυριστει οτι δεν εχω δικαιωμα ναυπογραψω αρτιοτητα και οικοδομησιμοτητα,ποσο μαλλον αν προκειται να εκδοσω οικοδομικη αδεια ,αλλα και για κατατμηση συνενωση κλπ
  10. αυτη η (παραλογη) ιστορια με τον ΚΕΝΑΚ πρεπει καποτε να τελειωσει...γιατι βαλτωνει περα απο την αρχιτεκτονικη ολη την οικοδομη εν γενει χωρις ουσιαστικο λογο.....στην πραξη προβλημα εχουμε πανω απο την λαρισα και γενικα θα μπορουσε να δοθουν καποια κριτηρια για επιδοτηση ωστε να εχουμε βελτιωσεις στο κτιριο..το σκηνικο που εχει στηθει τωρα στη πραξη κρινεται ως εξαιρετικα δυσχρηστο..
  11. ρε φιλε εγω ειπα τη γνωμη μου..απο κει και περα ο νομος των δικαιωματων οριζει οτι οριζει ..το λιγοτερο καλα η περισσοτερο καλα με βασει το νομο δεν μετραει..
  12. φιλε εγω ειπα την αποψη μου...και μπορει εγω προσωπικα να κανω επιβλεψη 30 χρονια αλλα η αληθεια ειναι οτι την εμαθα απο τον πατερα μου (πολ μηχανικος)* και οχι απο το πολυτεχνειο που δεν σε παει καν σε καραγιαπι να δεισ τι ειναι σιδερωμα ..κανεισ δε λιγα μαθηματα(και επιλογης) μαθηματα στατικα ..αντιστοιχα ομως μπορει καποιος να πει το ιδιο και για σας τους πολιτικουσ οσον αφορα τα αρχιτεκτονικα...ακομα χειροτερα κτιρια σχεδιασμενα απο τοπογραφους...(προβλημα στατικα+αρχιτεκτονικα) * παρολαυτα οι παληοι αρχιτεκτονες κανουν μια χαρα επιβλεψη...πχ πες σε ενα νεο πολιτικο τι ειναι αναρτηση σκαλας και ελα πες μου...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.