Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagiotis davelos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

panagiotis davelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα πιο πολλά κουτιά διακόπτη έχουν πάνω και κάτω τρύπες για να βιδώσεις τις πρίζες (αν αυτές έχουν τη δυνατότητα αυτή) με βίδες. Πρόσεξε μόνο να υπολογίσεις το σωστό μήκος της βίδας (ανάλογα το βάθος που είναι το κουτί) ώστε να μην πας πολύ βαθιά γιατί σίγουρα θα περνάνε και καλώδια από μέσα.
  2. Φτιάχνω μια αυτοσχέδια κατασκευή (αντιγράφοντας ίσως από κάποια άλλη που έχω δει), η οποία σκίζει ξύλα με υδραυλική αντλία που σπρώχνει μια μπουκάλα διπλής ενέργειας, στην οποια έχει προσαρμοσθεί μπροστά ένα μαχαίρι. Η αντλία αυτή πρέπει να δουλεύει συνεχώς και πατώντας ένα μπουτόν ενεργοποιέιται (όση ώρα το πατάμε) μια ηλεκτροβαλβίδα και κατεβαίνει η μπουκάλα. Αφήνοντας το μπουτόν η μπουκάλα επιστρέφει παλι πάνω. Η κατασκευή της βαλβίδας έχει μέσα απ'οτι είδα μια βαλβίδα ασφαλείας (ανακούφισης) η οποία ανοίγει και επιστρέφει τα λάδια μέσα στο δοχείο λαδιού από ένα όριο πιέσεως. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνει να δουλεύει η αντλία συνεχόμενα επιστρέφοντας τα λάδια μέσα απο το ασφαλιστικό αυτό, όταν ανοίγει πχ η μπουκάλα και περιμένει να ξαναπατήσουμε το μπουτόν για να κατέβει το μαχαίρι.... και κατα πόσο είναι καλό αυτό για τα λάδια και τη θερμοκρασία τους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.