Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

George13

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

George13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδια τελικα πηρα αποφαση να ξαναδωσω πανελληνιες. Να στε καλα ευχαριστω για τις αποψεις σας!!
  2. Εργοταξιο τι ειναι? Ακουω οτι αρκετοι δουλευουν εκει και βγαζουν καλα λεφτα
  3. Ασχετο. Περασε και η κοπελα μου σ'αυτη τη σχολη. Συμφερει? Βεβαια αυτη εχει μεσον τον πατερα της που δουλευει νομαρχεια και ολο και κατι θα κανει για αυτην!!
  4. Bλεπω εχεις τελειωσει αυτο το τμημα. Δεν θελωνα γινω αδιακριτος αλλα φιλε μου με τι ασχολησε τωρα εσυ? Πως το βλεπεις? Αξιζει κανεις να παει?
  5. φιλε οχι μονο τρελαινομαι... Αστα να πανε... Απελπισια..
  6. Μαλιστα... Δηλαδη δεν αξιζει να το συνεχισω? Να το κυνηγησω? Δεν ε?
  7. Θα ηθελα να μαθω το μαστερ αν κανει καποιος τι παραπανω του προσφερει. Εν ολιγις οπως τα λετε δεν αξιζει??
  8. Δηλαδη δεν αξιζει ο κοπος να το κυνηγησω? Γιατι οπως προειπα ειδαν τοσα τα ματια μου στις εξετασεις...
  9. φιλε pariah7, εσυ δλδ δν εισαι ευχαριστημενος? Τωρα να ξαναδωσω μαθηματικος δεν θα δηλωσω. Θα στοχευσω για κατι αλλο γιατι το μαθηματικο ειναι υπερβολικα δυσκολη σχολη.. Θα δω. Προς το παρον ρωταω ενημερωνομαι και θα αποφασισω... ΔΥσκολη η δευτερη φορα... Εχω χασει καθε κουραγιο με αυτα που ειδα φετος απο το συστημα....
  10. Θα ηθελα να ρωτησω μετα απο αυτη τη σχολη τι μεταπτυχιακα μπορεις να κανεις? Μπορεις να μπεις σε πολυτεχνειο ετσι? Επισης για μαστερ εξω (Αγγλια) τι ιδιοτητα περνεις ή τελος παντων τι κερδιζεις. ευχαριστω
  11. Ξερεις τι γινεται? Εδωσα εξετασεις και νιωθω οτι αδικηθηκα. 3 απο τα 6 γραπτα μου περασαν απο 3ο βαθμολογιτη και στα μαθηματικα η αποκλησεις ηταν μεγαλες ( 10 μοναδες) . Να ξαναδωσω γιατι? Εκθεση ο ενας 14,8 ο αλλος 6(!!) . Φυσικη ο ενας 10,8 ο αλλος 8(!!) ΑΟΔΕ(Ο ενας 19 ο αλλος 18,2 εχασα το 19 για πλακα) και μαθηαμτικα οπως προειπα ο ενας 16,4 ο αλλος 15,4( δνε πηγε απο 3ο βαθμολογιτη, στο 12 παει απο τριτο) Επισης παω και με την προοπτικη να δωσω κατατακτηριες μετα για το πολ. μηχ.
  12. Τι εννοεις? Να μην παω? ΦΙλε ΞΑΝΘΗ σε ευχαριστω για τις αποψεις σου.
  13. Εγω αν ξαναδωσω δεν θα εχω στους στοχους μου τα μαθηαμτικα . Γιατι ειναι μαι δυσκολη σχολη απαιτει τρελο διαβασμα και οπως ειπες θα πρεπει να γλυφω τον ποπο του καθενα... Μαλλον θα παω στο ΤΕΙ στην Πατρα και θα το κυνηγησω..
  14. Ακομα το σκεφτομαι. Μια λεω θα παω και θα το κυνηγησω την αλλη εχω αμφιβολιες. Για αυτα μπηκα και σ'αυτο το site να παρω και μια γνωμη ενος ειδικου!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.