Μετάβαση στο περιεχόμενο

Leolim

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leolim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα και απο εμενα.Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο με φωτοβολταικα....Μου ειπαν οτι σε τοπογραφικο που παει για φωτοβολταικα χρειαζονται συντεταγμενες των σημειων σε egsa.1)αληθευει αυτο?2)Εγω εχω παρει συντεταγμενες απο gps αυτοκινητου.Μπορω να τις μετατρεψω σε egsa με καποιο τροπο?3)τι ειδος συντεταγμενες ειναι αυτες που δινει το gps αυτοκινητου?Ευχαριστω.
  2. αχ αυτά τα αγγλικά μας έχουν φάει ρε γαμώτο....τελος πάντων.Ευχαριστώ jim για την ανταπόκρισή σου!Παίδια όποιος έχει τπτ στα ελληνικά για το robot και μπορεί να βοηθήσει ..... σας ευχαριστώ!
  3. Παιδιά γεια σας και από εμένα και καλησπέρα.Εχω λίγο καιρό που ψαχνομαι με στατικά προγράμματα και αρχικα έπεσα στο robot.Προσπαθώ να το μάθω αλλα το ότι είναι στα αγγλικά το manual ,με δυσκολεύει.Επίσης δεν έχει παραδείγματα.Θα μπορύσε κάποιος να με βοηθήσει με δίαφορα παραδείγματα, pdf ή videakia για το πως θα στήσω ένα πρώτο μοντέλο? σας ευχαριστώ!
  4. Γνωρίζει κανείς απο Tekla 14? Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Αναρτήστε τα ερωτήματά σας στη σωστή κατηγορία! Ευχαριστώ, ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.