Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

arko

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

arko's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ο Ο.Α.Ε.Δ εδώ που μένω προφανώς δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένος γιατί για να βγάλω κάρτα ανεργίας μου ζήτησε διακοπή από τσμδε-τεε και συνεχίζει να επιμένει . Ευτυχώς που δεν ήταν αυτός ο λόγος που έκανα διαγραφή. Ισχύει ακόμα ότι θέλουν άδεια άσκησης επαγγέλματος αλλά εγώ την είχα από παλιά και μην ξέροντας ότι παύει να ισχύει την κατέθεσα ως δικαιολογητικό και έγινε δεκτή. Τώρα όμως που θέλουν να μου βάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές προκύπτει το πρόβλημα με το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε
  2. Πως καταφέρατε να έχετε και TΣΜΕΔΕ και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα , δηλαδή κάρτα ανεργίας. Εγώ που είμαι εδώ και ένα μήνα στο πρόγραμμα ,μπέικα έχοντας κάνει παύση.
  3. Για ένα σορό κολλήματα αλλα θα σου πώ έναν απλό.Γιατι δεν έχω σκοπό να κτίσω τώρα αλλά σε 5 χρόνια.
  4. μπορεί όντως να γράφουν ότι θέλουν;το θέμα είναι να τσακιστώ να καταθέσω την άδεια μου με παρέκκλιση σε έκτος οικισμού οικόπεδο και περιοχή natura η όχι...
  5. φυσικά και δεν γίνεται... εγώ αναφερόμαι στια προσκείμενα και πίθανα σενάρια των natura, και ξαναπαραθέτω το link http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=244348
  6. terry 4 μέρες είναι αρκετές για να καταργηθούν οι παρεκκλίσεις στις natura...
  7. Eγκατέστησέ το τρεχοντας το setup και μετα θα βρείς γραμμένο ΤΕΕ στα προγράμματά σου.Δεν βγένει αυτόματα εικονίδιο.
  8. Ψάχνω ένα συμπαθητικό τραπεζάκι σαλονιού.Έχει κανείς κάτι να μου δώσει απο την βιβλιοθήκη του?
  9. μου είπε οτι εκεί αναγράφεται αυτο με τους 2 μηνες.Καλύτερα να την διαβάσουμαι μόνοι μας με προσοχή.
  10. Μόλις πέρασα τον πρώτο μου έλενχο.Προσοχή παιδιά! απο τα ενόικια μετράνε μόνο oi δυο μήνες.Κάτι που εγώ τουλάχιστων δεν γνώριζα.Επίσεις μου μίλησαν για μια εγγύκλιο που βγήκε εχτές;!
  11. Και η δική μου αίτηση προεγκρίθηκε καθώς και όλες οι αιτήσεις στα Χανιά από ότι μου είπαν.Αντε και καλή μας τύχη
  12. δοκίμασε στο NARIC - CIMEA (είναι το αντίστοιχο ΔΟΑΤΑΠ στην Ιταλία) εκεί υποθέτω θα αναγνωρίστει το πτυχείο σου και μετά θα πας να γραφτείς στο corso.
  13. nickagr6 Δεν νομίζω να έχει λήξει, θα έβγαινε ανακοίνωση στο http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg Ίσως ο φίλος σου να αναφερόταν σε αυτό για νέους επαγγελματίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.