Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

hliaskal

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

hliaskal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εχει τυχει σε καποιον παρομοια περιπτωση? γιατι τωρα που διαβασα το αρθρο δεν ισχυει μαλλον, εκτος και αν υπαρχει αλλος τροπος?? http://www.mechpedia.gr/wiki/%CE%A0%CE%94_8/13.7.1993#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_6._.CE.99.CF.83.CF.87.CF.8D.CF.82_.CE.BA.CE.B1.CE.B9_.CE.B1.CE.BD.CE.B1.CE.B8.CE.B5.CF.8E.CF.81.CE.B7.CF.83.CE.B7_.CE.BF.CE.B9.CE.BA.CE.BF.CE.B4.CE.BF.CE.BC.CE.B9.CE.BA.CE.AE.CF.82_.CE.AC.CE.B4.CE.B5.CE.B9.CE.B1.CF.82.
  2. σορρυ για τα κεφαλαια.. πρωτον νομιζω οτι εχεις δικαιωμα την πρωτη φορα να την ανανεωσεις για 4 χρονια χωρις να εχεις κατασκευασει κατι και μου ειπαν στην πολεοδομια μαλλον γινεταιι...(οπως μιλουσε πυθεια.,..) αλλα διαβασε αυτο το αρθρο για σιγουρια... πως μπορω να το βρω?καποιο link?
  3. ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6. Π.Δ. 8/13-7-93? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟ 2005 - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΟ 2007 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ - ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ? ΕΣΕΙς ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ 6?
  4. π.χ. δηλαδη σε ενα τοιχωμα 30 χ 200 cm και υψος 3 μετρα εχουμε επιφανεια 6 τετραγωνικων μετρων οποτε θα πρεπει να μπουνε 24 σιδερα s σωστα? τα οριζοντια σιδερα στον κορμο ειναι παντα απο εξω απο τα κατακορυφα και και θα πιανονται και τα δυο ταυτοχρονα! σωστα?
  5. οσον αφορα την τοποθετηση οπλισμου s στα τοιχωματα αναφερεται οτι πρεπει να τοποθετηται 4 Φ8 ανα τετραγωνικο μετρο!! εσεις αυτο πως το ερμηνευετε? οτι για κατοψη επιφανειας τοιχωματος θα μπουν 4 s και αυτα οπως οι υπολοιποι συνδετηρες (π.χ ανα 15cm) ή ειναι υπερβολικο και εννοει ο κανονισμος 4 Φ8 σε κατακορυφη επιφανεια του τοιχωματος πραγμα που σημαινει οτι θα μπουν καμμια δεκαρια s μονο σε ενα τοιχωμα περιπου??? καποιος να μας διαφωτισει?? ---------------------------------------------------------------------------- καποιος παιδια να μας ενημερωσει - ειναι σημαντικο και αυτο το θεμα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.