Μετάβαση στο περιεχόμενο

vicki

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΛΑΡΙΣΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Γεία σας. Θα ήθελα να ρωτήσω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρω ένα χάρτη της διανομής ( Υπουργείο Γεωργίας- Διανομή Ηπειρωτών 1927) που αφορά μια περιοχή του δήμου Λαρισαίων η οποία το 1989 μπηκε στο σχέδιο της πόλης. Ευχαριστώ πολύ
  2. Γειά σας. Θα ήθελα και εγώ με τη σείρά μου να σας ρωτήσω κάτι και αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Αρχικά έχω ένα οικόπεδο με προσύμφωνο ('62) και το οποίο δεν συμπληρώνει τα τετραγωνικά του κανόνα,όταν εντάχθηκε στο σχέδιο. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση και ας μην έχει κύριο τίτλο:Δηλαδή χρόνος δημιουργίας του οικοπέδου θεωρείται ο χρόνος σύνταξης του προσυμφώνου: Επίσης έχω άλλο ένα οικόπεδο στην ίδια περιοχή (και αυτό με προσύμφωνο) το οποίο ενώ είχε το εμβαδό του κανόνα ρυμοτομήθηκε και πλέον έχει το εμβαδό της παρέκκλισης. Η ερώτηση μου είναι αν το οικόπεδο αυτό είναι αρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση (γιατί δεν λαμβανεται υπόψιν ο χρόνος δημιουργίας του οικοπέδου, αλλά το οτί προηγήθηκε ρυμοτόμηση): ή είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο (προκύπτουν μη άρτια οικόπεδα μετά τη ρυμοτόμηση:- δε θα επρεπε να τους δωθεί άλλο οικόπεδο σε άλλη θέση Σας ευχαριστώ
  3. Γεια σας! θα ηθελα να ρωτησω είναι να κάνω ένα τοπογραφικό για συμβολαιο σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων για τον οποίο υπήρχε διανομή του '30. Η ερώτηση είναι θα πρ'επει να ληφθεί υπόψιν η διανομή ή το τοπογραφικό θα παρουσιάζει μόνο την υφιστάμενη κατάσταση: Ευχαριστώ πολύ!
  4. Γειά σας είμαι καινούργια στο Forum αλλά και καινούργια στο επάγγελμα οπότε θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω την περίπτωση ενός οικοπέδου εντός οικισμού (κάτω των 2000 κατοίκων) το οποίο από τη μία πλευρά συνορεύει με ιδιοκτησία ενώ από τις άλλες τρεις με 2 ιδιωτικές και μία δημοτική οδο, τα πλάτη των οποίων μεταβάλλονται.Δεν υπάρχει σχέδιο για τον οικισμό οπότε δεν υπάρχουν εγκεκριμένοι δρόμοι. Στο τοπογραφικό που θα συντάξω ως πλάτη οδών θα ορίσω αυθαίρετα το μέσο πλάτος κάθε οδού: Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Από τη μεριά της δημοτικής οδού υπάρχει ρέμα , το οποίο δεν είναι οριοθετημένο (δρόμος παράπλευρα του ρέματος).Οι αποστάσεις του ρέματος (φρυδι) από την μία κορυφή του οικοπέδου είναι 3,5m και από την άλλη την κορυφή 9m . Για να χτιστεί το οικόπεδο θα πρέπει το κτίριο να απέχει 20m . Αν μεταφέρω το φρύδι του ρέματος κατά 20m αφήνει 300 τμ (αρτιότητα οικισμού 600τμ.) Τελικά στην δήλωση θα αναφέρω το οικόπεδο ως άρτιο και οικοδομήσιμο (αρχικό εμβαδό 817τμ):
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.