Μετάβαση στο περιεχόμενο

poltaigan

Members
  • Περιεχόμενα

    72
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

poltaigan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, σε μία πολυκατοικία οι ιδιοκτήτες είναι 3. Όλοι έχουν ποσοστό από όλα τα διαμερίσματα. Θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα την πολυκατοικία. Μπορεί αυτός με το χαμηλότερο εισόδημα να αιτηθεί για όλα τα διαμερίσματα? και οι άλλοι δύο να συμμετέχουν μόνο στις κοινόχρηστες δαπάνες?
  2. Γνωρίζει κανείς ποιες κρατήσεις πρέπει να πληρωθούν σε μία σε μία αντίστοιχη μελέτη ιδιωτικού έργου?
  3. Καλό είναι στην ηλεκτρονική αίτηση να γράφεις στην διεύθυνση κατοικίας π.χ. Βενιζέλου 5 (3ος όροφος) και στην διεύθυνση γραφείου Βενιζέλου 5 (Ισόγειο).
  4. Έχω μια σκέψη, όσον αφορά την αγορά συσκευής τηλεφώνου, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να συμβεί. Αγοράζεις τη συσκευή και την αποπληρώνεις σε 12 δόσεις. Η δόση έρχετε στον λογαριασμό σου. Οι λογαριασμοί περνάνε. Ρώτα καλύτερα και ένα λογιστή αλλά δεν νομίζω να κοιτάξουν το λογαριασμό για να δουν τι ακριβώς χρεώνεται. Και για περισσότερη ασφάλεια μην το παρουσιάσεις στα έξοδα των 6000Ε αλλά για την πρώτη και δεύτερη δόση (2500Ε + 2500Ε).
  5. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερα λόγο διαστάσεων. Το 1,90kW στο νότο είναι το μέγιστο που μπορεί να χωρέσει. Αν χρησιμοποιήσω μεγαλύτερα είναι περίπου στο 1,3 kW. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη λύση.
  6. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν παρ' όλα αυτά θελήσει κάποιος να κάνει αίτηση θα απορριφθεί. Η αγροτική δεν δίνει κανένα δάνειο για φωτοβολταϊκά. Ασχέτως με το τι αναφέρετει στο site.
  7. Εξαρτάται κάθε πότε συνεδριάζει η επιτροπή. Σε εμένα ήταν περίπου ένας μήνας. Μία φίλη μου που μπήκε πρόσφατα σε προέγκριση (πριν μια εβδομάδα) περίμενε ενάμιση μήνα. Σε αυτό το διάστημα βέβαια είχε στήσει και το χώρο της.
  8. Όταν λές πλήρης εξοπλισμό τι ακριβώς εννοείς? Χρειάζεσαι πάνελ, αντιστροφέα, ηλεκτρολογικό πίνακα. Προφανώς κάτι δεν έχω καταλάβει καλά γιατί δεν νομίζω να ρωτούσες αυτό.
  9. Όντως έτσι είναι. Τα τιμολόγια μετράνε από την ημερομηνία έναρξης. Μπορείς να κάνεις τώρα τις απαραίτητες αγορές (αυτά που θα αγόραζες έτσι και αλλιώς) και μόλις μπείς σε προέγκριση πέρνεις και τα υπόλοιπα. Απλώς για να κερδίσεις χρόνο σε περίπτωση που ανοίξεις όπως και να έχει. Καλή επιτυχία και καλή αρχή!
  10. Ρώτησα στη ΔΕΗ και μου είπαν ότι με γονική παροχή της ταράτσας δεν γίνεται. Στον φάκελο που καταθέτω πρέπει να υπάρχει τίτλος κυριότητας (αντίγραφο συμβολαιογραφικής πράξης και πιστοποιητικό μεταγραφής από το υποθηκοφυλάκειο). Όποιο όνομα εμφανίζεται στο πιστοποιητικό, σε αυτό γίνεται και η αίτηση. Επομένως μόνο αν είναι συνιδιοκτήτης μπορεί να συμβεί.
  11. Στο sunny design δείχνει οτι είναι συμβατός. Το πρόγραμμα αυτό είναι έγκυρο? όσον αφορά τη συμβατότητα όχι τοσο τα αποτελέσματα σε kWh.
  12. Έχω 42 πλαίσια 190W. 10 πλαίσια (1,09kW) στο νότο και 32 πλαίσια (6,08kW) στην ανατολή. Επιλέγω τον SMA sunny tripower 8000TL. Είναι οκ?
  13. Από τη ΔΕΗ μου είπαν ότι ο μόνος τρόπος τελικά είναι να του γράψει ένα ποσοστό από το σπίτι (ίσα για να θεωρηθεί συνιδιοκτήτης) και με ιδιωτικό συμφωνητικό να του παραχωρήσει την ταράτσα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.