Μετάβαση στο περιεχόμενο

tallspiro

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tallspiro

  1. Ευχαριστώ πολύ Απόστολε! -------- αφαιρώντας ένα μηχάνημα, ισχύος 16KW, από το χώρο του θα μπορέσει να χαρακτηρισθεί "χαμηλής όχλησης" και να πάρει την απαλλαγή. Ως εκ τούτου θα περάσει και του σχετικούς ελέγχους και θα δουλέψει κανονικά. Αν στην πορεία ξανατοποθετήσει το μηχάνημα που αφαίρεσε, θα έχει αντίκτυπο στον άνθρωπο που έκανε την διαδικασία για την άδεια ή θα πληρώσει τα σπασμένα ο ιδιοκτήτης?
  2. Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και λίγες ώρες αντιμετωπίζω ένα θέμα σχετικά με το ποιά εργαστήρια χαρακτηρίζονται "χαμηλής όχλησης". Σε αυτά υπάγονται τα ξυλουργεία μήπως? Συγκεκριμένα ένα ξυλουργείο με ισχύ μηχανημάτων περι τα 37KW, θεωρείται χαμηλής όχλησης? Το εργαστήριο αυτό βρίσκεται σε ΟΤ χαρακτηρισμένο ώς "Γενική κατοικία" και κατα το ΦΕΚ 166Δ' (άρθρο 3 23-2-1987) μόνο χαμηλής όχλησης μπορούν να αδειοδοτηθούν. Εχει ελπίδα να πάρει άδεια ή να ψάξει για αλλού??? Ευχαριστώ για τον κόπο να διαβάσετε το παραπάνω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.