Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διονύσης

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Διονύσης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ όλους του συναδέλφους,τα θέματα που εξετάστηκα έχουν αναφερθεί σχεδόν στο σύνολό τους στο φόρουμ. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους!
  2. Το διάβασα εκεί που λέει συχνές ερωτήσεις. http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/SYXNES_ERWTHSEIS_P/TAB36043/%D0%CF%C9%C1%20%C4%C9%C1%C4%C9%CA%C1%D3%C9%C1%20%C1%CA%CF%CB%CF%D5%C8%C5%C9%D4%C1%C9%20%C3%C9%C1%20%D4%C7%CD%20%C1%CD%D4%C9%CA%C1%D4%C1%D3%D4%C1%D3%C7%20.HTM επίσης το διάβασα εκεί που λέει για την κατάθεση φακέλου διεκδίκησης αμοιβής http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/AMOIBES1
  3. Καλησπέρα, διαβάζω στο site του TEE ότι για τον υπολογισμό της αμοιβή επίβλεψης του μηχανικού που θα αντικατασταθεί απαιτείται το κόστος της πραγματοποιηθείσας κατασκευής,βάσει σχετικών τιμολογίων. Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει ακριβώς αυτό;Θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας τα τιμολόγια του ιδιοκτήτη;και εφόσον τα έχουμε υπολογίζουμε τις αμοιβές; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Εχω ένα οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως με εμβαδόν 47 τ.μ. και εκτός αναδασμού(δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ως παραχωρήθηκε) Δεν έχει την αρτιότητα κατά κανόνα ούτε κατά παρέκκλιση.Επίσης δεν εντάσσεται στο άρθρο 25 του 1337 αφού δεν εγγράφετε κάτοψη 50 τ.μ.. Μπορεί το παραπάνω να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο?? Συνάδελφος μου είπε ότι μπορεί να είναι ως προυφιστάμενο του σχεδίου πόλεως(το οποίο και θεωρώ λάθος) Ευχαριστώ
  5. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι. Κι εγώ το ίδιο διαπίστωσα,ότι δηλαδή δεν γνωρίζουν ούτε οι υπηρεσίες για αυτό το θέμα.
  6. Καλησπέρα,ξέρει κάποιος τι γίνεται στη περίπτωση που το κτίριο είναι νόμιμο και σύμφωνα με την άδεια αλλά ο έλεγχος δεν έγινε τη σωστή στιγμή? Το Φεκ57/2014 αναφέρει ότι προβλέπονται οι κυρώσεις του άρθρου 7 του 4030 λαμβάνοντας υπόψιν αν υπάρχουν παραβάσεις.(για μη έγκαιρη υποβολή αιτήματος) Αυτό σημαίνει ότι αν όλα είναι εντάξει δεν πειράζει που καθυστέρησε ο έλεγχος??
  7. Καλησπέρα Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια περίπτωση που έχω. Οικόπεδο 4000 τ.μ. εντός οικισμού <2000 χωρίς πρόσβαση σε δρόμο είναι άρτιο και μη οικοδομήσιμο. Μπορώ να κάνω κατάτμηση σε 4 οικόπεδα το καθένα άρτιο και μη οικοδομήσιμο??(1000 τ.μ. το καθένα όσο η αρτιότητα του οικισμού) Ευχαριστώ εκ των προτέρων (δεν είδα κάποια ερώτηση αντίστοιχη στα παραπάνω)
  8. Αν θέλουμε να βγάλουμε οικοδομική άδεια και να μην πληρώσουμε το πρόστιμο της πισίνας....πως θα το δηλώσουμε στο σύστημα του τεε αυτό??απο οτι βλέπω δεν υπάρχει επιλογή για κατι τέτοιο παρα μονο στα φύλλα καταγραφής οπου δεν μπαίνει η πισίνα.Ξέρει κάποιος συνάδελφος??
  9. Καλημέρα!!!παιδιά ξέρει κανείς πως δηλώνουμε πισίνα στον 4014 αλλά για έκδοση οικοδομικής άδειας και όχι πρόστιμο?? Δεν έχει επιλογή για αυτήν την περίπτωση.....
  10. αν εχω 2 καθετες ιδιοκτησιες,η καθε ιδιοκτησια εχει δικαιωμα για 2 κατοικιες 120< ή δεν ισχυει κατι τετοιο???ξερεις που μπορω να βρω απαντηση σε αυτο?? ευχαριστω
  11. 'Ισως ακολουθεί τις εξελίξεις(το ΤΕΕ) διότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας,των μηχανικών,των πολιτών αλλά προσπαθεί να διευκολύνει άλλους.μόνο έτσι εξηγώ τη στάση του συνάδελφοι.αν πιστεύεται κάτι άλλο θα ήθελα να το ακούσω.
  12. ακόμα και με αναλυτικό να το έχει κάνει είναι πάρα πολλά!
  13. θα πάρει αναβολή ο νόμος??τι λέτε??είναι πολύ ακραίες αυτες οι εισφορές που λέει το δελτίο τύπυ του τεε
  14. γεια σας συναδελφοι! έχω μια περίπτωση στην οποια ο χώρος προς νομιμοποίηση βρίσκεται στον 1ο όροφο και εντος περιγραμματος ογκου.Το πρόβλημα είναι ότι το κτίριο αυτό έχει υπέρβαση ύψους στον 5ο όροφο(το κτίριο έχει πολλες ιδιοκτησιες) και εκτος αυτού εχει γίνει καταγγελία και έχουν πληρώσει πρόστιμα. Μπορει ο χώρος του 1ου οροφου να νομιμοποιηθεί με τον νομο αυτό?? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.