Μετάβαση στο περιεχόμενο

NIKAN

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

NIKAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας διαφωτίσει για το που θα μάθουμε πληροφορίες για την δουλειά του μηχανικού στην Γερμανία; (Εμπειρίες συναδέλφων που δουλεύουν εκεί). Ακούμε συνέχεια ότι ζητάνε οι Γερμανοί μηχανικούς αλλά δεν έχουμε πληροφόρηση για το πόσοι συνάδελφοι πήγαν τελικά και πως είναι τα πράγματα εκεί...
  2. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας διαφωτίσει για το που θα μάθουμε πληροφορίες για την δουλειά του μηχανικού στην Γερμανία; (Εμπειρίες συναδέλφων που δουλεύουν εκεί). Υπάρχει πουθενά τέτοιο forum; Ακούμε συνέχεια ότι ζητάνε οι Γερμανοί μηχανικούς αλλά δεν έχουμε πληροφόρηση για το πόσοι συνάδελφοι πήγαν τελικά και πως είναι τα πράγματα εκεί...
  3. Ρωτάω επειδή δεν είμαι Ενεργειακός Επιθεωρητής και δεν έχω αγοράσει ακόμα το λογισμικό.(Ας προκύψει πρώτα καμιά δουλειά...). Απλά ίσως κάποιος συνάδελφος από την εμπειρία του στις ενεργειακές επιθεωρήσεις θα μπορούσε να βοηθήσει.
  4. Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος συνάδελφος στο εξής : Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον για την οικία μου αλλά μόνο όσον αφορά την αλλαγή των κουφωμάτων. Οι τοίχοι δεν έχουν θερμομόνωση(είναι του 1979) και τα υφιστάμενα κουφώματα είναι αλουμινίου, συρρόμενα με μονό υαλοπίνακα και χωρίς θερμοδιακοπή. Αν τοποθετήσω συνθετικά κουφώματα ανοιγόμενα με διπλό υαλοπίνακα (1 παράθυρο διπλό και 3 μπαλκονόπορτες διπλές) θα ανέβει κατηγορία ως προς την ενεργειακή του απόδοση; (Απαίτηση του προγράμματος Εξ.κατ.οίκον)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.