Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

vaso_k

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

vaso_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε υπόγειο κτιρίου με χρήση θεραπευτήριο (με το ΦΕΚ Β 1136/07) από έρευνα δεν βρίσκω απαίτηση τοποθέτησης Η/Ζ. Όμως για την ασφαλή λειτουργία , έχοντας πρόβλεψη χρήσεων όπως αντλητικό φρεάτιο αποχέτευσης στο υπόγειο , ηλεκτρικούς ανελκυστήρες, εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης-ψύξης, θεωρώ ότι πρέπει να προβλεφθεί και να μελετηθεί Η/Ζ. Γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει αναφορά ή πρόβλεψη σε νομοθεσία που τεκμηριώνει σε κτίρια με τέτοιες χρήσεις την απαίτηση εγκατάστασης Η/Ζ;
  2. Καλησπέρα, Το ερώτημα μου αφορά την δυνατότητα (από άποψη ασφαλούς και αποδοτικής λειτουργίας) να τοποθετηθούν δύο αερόψυκτες αντλίες θερμότητας (με χαρακτηριστικά :α)ψυκτική ισχύς 60KW για θερμοκρασία περιβ/ντος 35ο C και προσαγωγή νερού 7ο C, β)θερμική ισχύς 50KW για θερμοκρασία περιβάλλοντος 2ο C και προσαγωγή νερού 50ο C) σε υπόγειο χώρο περίπου 10μ2 με Η=2.80μ. Υπάρχει η δυνατότητα για φυσικό αερισμό από άνοιγμα στην οροφή και απαγωγή με μεταλλικό αγωγό μέσου shaft.
  3. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site! Είμαι νέα μηχανικός και θα ήθελα να μάθω για τις προϋποθέσεις ένταξης στον αναπτυξιακό νόμο ενός φωτοβολταϊκού συστήματος 20 kw και τι απαιτείται για την υποβολή φακέλου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.