Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

giorgos4a

Members
  • Περιεχόμενα

    72
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giorgos4a's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

36

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δώσανε παράταση για κάτι που δεν έχει εκδοθεί ακόμα ; Πόσο πιο καρναβάλια δηλαδή;
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 1. Δηλαδή θα τακτοποιήσω όψεις, μπαλκόνια, την καθαίρεση μεσοτοιχίας κλπ σε μία δήλωση? Και στην τεχνική έκθεση θα αναφέρω ότι προκύπτει ένα διαμέρισμα με τα συνολικά τετραγωνικά? 2. Σαν ιδιοκτήτες θα αναφέρω και τους 2 με τα ανάλογα ποσοστά ανά οριζόντια ιδιοκτησία? 3. Στο Ε9 μετά πώς θα δηλώνονται? Κανονικά σαν 2 οριζόντιες ιδιοκτησίες? Αν όχι με προβληματίζει πώς θα επιμεριστούν τα ποσοστά στο νέο διαμέρισμα.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω 2 όμορα διαμερίσματα σε πολυκατοικία τα οποία έχουν γίνει ένα. Έχουν και κάποιες άλλες μικρές παραβάσεις (όψεις, βεράντες κλπ), αλλά το πρόβλημά μου είναι κυρίως στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Στο μεν διαμέρισμα Νο1 υπάρχει ένας ιδιοκτήτης, ενώ στο διαμέρισμα Νο2 υπάρχει ο ίδιος ιδιοκτήτης αλλά έχει και ένα 25% ένας ακόμη με τον οποίο δεν υπάρχουν καλές σχέσεις. Η ερώτηση είναι καταρχήν (έστω ότι συναινεί ο δεύτερος) μπορεί να γίνει τακτοποίηση; Διαμερισμάτωση; Σε μία δήλωση; Και πως θα μεταφραστούν τα ποσοστά στο νέο διαμέρισμα; Επίσης δεν υπάρχει φάκελος στην πολεοδομία παρά μόνο κάτοψη από συμβολαιογράφο χωρίς σφραγίδα πολεοδομίας :/ ΥΓ. Ακόμη δεν γνωρίζω αν έχει γίνει σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας.
  4. Ευχαριστώ συνάδελφε για την απάντηση..... Ιδιωτικό συμφωνητικό δεν θα γίνει, μόνο ηλεκτρονικά στο gsis... Στο Είδος Μίσθωσης έχει τις επιλογές: Κατοικία, Επαγγελματική/Εμπορική, Αγροτική, Τουριστική, Παραχώρηση χρήσης, Άλλο Είδος.... Δεν έχει επιλογή Αποθήκη... άρα τι κάνουμε? Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι 1) Να επιλέξω Άλλο είδος και στις σημειώσεις να γράψω ότι πρόκειται για αποθήκη κλπ ή 2) Να βάλω Επαγγελματική/Εμπορική και στις σημειώσεις πάλι να βάλω ότι πρόκειται για αποθήκη κλπ Λέτε να έχω πρόβλημα???
  5. Επειδή έχω μπερδευτεί και είμαι στα όρια νευρικής κρίσης, αν μπορεί κάποιος συνάδελφος ας με διαφωτίσει... Έχω αποθήκη για ενοίκιο που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα εμπορικής επιχείρησης χονδρικής ... χρειάζεται ΠΕΑ ή όχι ??
  6. Πήρα τηλέφωνο στο buildingcert και μου είπανε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν πρόκειται για ανανέωση συμβολαίου ή τροποποίηση εξακολουθεί να μην χρειάζεται ΠΕΑ.
  7. Συνάδελφοι, συνεχίζει να ισχύει η απαλλαγή υποχρέωσης έκδοσης ΠΕΑ για ανανεώσεις συμβολαίου ή πλέον είναι υποχρεωτική? Δεν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο επ'αυτου.
  8. Καλημέρα συνάδελφοι, σε κατοικία με Ο.Α. και αυθαιρεσίες προ του '75 υπάρχει αυθαίρετη περίφραξη που δεν αποδεικνύεται όμως το έτος κατασκευής της. Οι αυθαιρεσίες της κατοικίας μπαίνουν κατ. 1, η περίφραξη όμως μπαίνει σε δεύτερο φύλλο καταγραφής σε ποια κατηγορία? Στην 4 ?
  9. σωστός !!! το έκανα και εγώ και λειτούργησε, με έσωσες, thanx Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει και σε σένα, το δικό μου πάντως που πήρα από το ιστορικό και με βάζει είναι: https://portal.tee.gr/ypeka/auth/pages/
  10. Δοκιμασα ολους τους browsers συναδελφε, mozzilla, chrome και explorer και βγαζει κινεζικα. Και χθες το απογευμα ειχα το ιδιο προβλημα, ενω σημερα το πρωι παρολο που παλι εβγαζε καππια κινεζικα συνδεθηκα κανονικα
  11. Εχει καμια σχεση αυτο με το οτι δεν μπορω να μπω στα εργα μου στον 4178; Μου εμφανιζει προβλημα η σελιδα... Δεν χρωσταω τπτ στο ΤΕΕ πληρωνω κανονικα, η μηπως υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να πληρωνουνε και δεν εχω παρει χαμοαρι;αι σιχτιρ
  12. οκ σε ευχαριστώ, αν και μου φαίνεται παράλογο να βάζεις ΚΧ αποθήκες για παράδειγμα ή υπόστεγα :/ ναι αυτό ήταν το πρόβλημα, μόλις έβαλα τα τ.μ. λύθηκε το πρόβλημα, είναι κάτι που προφανώς διέφυγε από τους "δημιουργούς" του συστήματος...
  13. χμμμ τετραγωνικά δεν έβαλα στο φύλλο καταγραφής καθόλου, παρόλα αυτά την αυθαιρεσία "Σταυλικές εγκαταστάσεις" την είχα βάλει κανονικά. :/ Edit 1: επειδή έχω ανοιχτή μια δήλωση ακόμα με σταυλικές εγκαταστάσεις, μόλις δοκίμασα να βάλω τα τετραγωνικά στο φύλλο καταγραφής και λύθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για όλα συνάδελφε Edit 2: βέβαια τίθεται και το ερώτημα αν είναι κύριοι ή βοηθητικοί χώροι οι σταύλοι
  14. Καταρχήν παρέλειψα να σε ευχαριστήσω για το χρόνο σου, αν εννοείς το κουμπί δίπλα στοn "Υπολισμό προστίμου", το πάτησα δυο φορές, αποδέχτηκα ότι είναι αληθή τα στοιχεία κλπ και αυτό φαίνεται και στην επισήμανση που κάνω ότι έχει οριστική υπαγωγή η δήλωση :/ Επίσης αν πάω να εκτυπώσω βεβαίωση νομιμότητας, μου τη δίνει κανονικά !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.