Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

teliss

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by teliss

  1. Προκειται να δωσω κατατακτηριες στην Ξανθη στο τμημα πολιτικων μηχανικων. Θα μου ηταν πολυ σημαντικο να μου πει καποιος αν ξερει ποια συγγραμματα διδασκονται για τα εξης μαθηματα Μηχανικη Ρευστων Πληροφορικη Δομικα υλικα Ειδικα το 2ο και το 3ο πρεπει να τα μαθω οπωσδηποτε!! ευχαριστω πολυ! Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τόνους στους τίτλους των θεμάτων! ilias παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε τους τιτλους απο τα συγγραμματα της πληρορικης και των δομικων υλικων για να τα αγορασω??? προκειται να δωσω και εγω κατατακτηριες εκει!
  2. παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....θα δειξει....πρεπει να εχω πολυ τυχη παντως!θα διαβασω οσο μπορω και θα δειξει....αλλωστε εχω και την λυση του εξωτερικου οπως προανεφερα!
  3. Για αρχη,θελω να χαιρετησω ολα τα μελη του φορουμ γιατι αυτο ειναι το πρωτο μου μνμ! Ειμαι πτυχιουχος απο το τμημα πολιτικων δομικων εργων ΤΕΙ ή ΑΤΕΙ...(ο καθενας ας διαλεξει οτι του αρεσει...) Λοιπον,αποφασισα να δωσω κατατακτηριες αν και δεν το ειχα καν στο μυαλο μου καθως ημουν ετοιμος να γραφτω σε πολυτεχνειο της Ιταλιας αλλα αυτο τελικα δεν ειναι εφικτο εως τον Φεβρουαριο.Για αυτο το λογο αποφασισα να δωσω κατατακτηριες στο ΕΜΠ στο τμημα πολιτικων μηχανικων. Μια απορια εχω βρε παιδια....υπαρχει πιθανοτητα να μπω?ειναι καποιο παιδι εδω που μπηκε απο κατατακτηριες να μου πει 2-3 κουβεντες?ξερω οτι η πρωτη ερωτηση ακουγεται χαζη!Απλα ακουω απο δω και απο'κει διαφορα...Ηδη συμφωνησα με φροντιστηριο στην Αθηνα(ειμαι απο Ναυπλιο) για να ξεκινησω προετοιμασια!Τι λετε βρε παιδια?αν λιωσω στο διαβασμα αυτους τους 2 μηνες,εχω πιθανοτητες???? ευχαριστω εκ των προταιρων ολους σας!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.