Μετάβαση στο περιεχόμενο

pavlits

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

pavlits's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα σε ολους τους συναδελφους και μη!! οπως δημοσιευσα πριν μερες ειχα προβλημα με μια βεβαιωση χρηση γης. τελικα καταληξαμε με την υπαλληλο της πολεοδομιας οτι δεν βγαινει για κεντρο διασκεδασης αλλα μπορουμε να το βγαλουμε για "χωρο συναθροισης κοινου".εχω μια απορια που δεν μου εχει απαντησει καποιος ξεκαθαρα.οταν λεμε χωρος συναθροισης κοινου θα υπαρχει καποιο προβλημα με την μουσικη ή τα ποτα?απο οτι ειδα στον κτιριοδομικο στους χωρους συναθροισης κοινου κατατασονται και τα κεντρα διασκεδασης.θελω την βοηθεια σας να μου πειτε εαν εχω καποιο προβλημα αν το λειτουργω ως κλαμπ.εχωουμε ψιλοχαθει με αυτο το θεμα..λιγη βοηθεια ρε παιδια ευχαριστω!
  2. myri σε ευχαριστω πολυ..η αληθεια ειναι οτι το θεμα ειναι δυσκολο πολυ,μου την δωσανε γιατι το παιδι ειναι πολυ φιλος..αλλα φενεται να βρικαμε καποια ακρη.
  3. Καλησπερα σας.ειμαι νεα μηχανικος και χρειαομαι βοηθεια εαν μπορει καποιος να με βοηθησει. εχω ενα κτηριο το οποιο παλια ηταν ψυγειο κρεατων,το '83 εγινε αλλαγη χρηση σε καταστημα και παντα λειτουργουσε ως κλαμπ η μπουζουκια. Εγω τωρα θελω να το βγαλω ως κεντρο διασκεδασεως κατω των διακοσιων θεσεων και ο δημος ζηταει χρηση γης , στην πολεοδομια λεει οτι δεν ειναι σαφες εαν μπορει να μου δωσει αυτη την βεβαιωση που μπορω να δω εαν στην περιοχη μπορω να κανω αυτο το μαγαζι?? Εστω και ωσ χωρος συναθροισεως κοινου γιατι στο κτιριοδομικο γραφει οτι σε αυτους τους χωρους εννοειτε και κεντρο διασκεδασεως.. ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.