Μετάβαση στο περιεχόμενο

Danaos

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Danaos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον προηγούμενο ΕΕ, οπότε τι γίνεται σε αυτη την περιπτωση?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπορώ να εκδόσω νέο ΠΕΑ για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ, εφόσον ο ιδιοκτητης έχει ήδη ΠΕΑ απο το 2018 όταν αγόρασε το ακινήτο?
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Σχετικά με την υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ, ο ιδιοκτήτης έχει ήδη ΠΕΑ όταν έκανε την αγοραπωλησία πριν 2 χρόνια, μπορώ να εκδόσω νέο ΠΕΑ ή θα πρέπει να γίνει ανάκληση του παλιού?
  4. καλησπερα. συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. εαν το αρχειο το τρεξω με office 2000 μου τρεχει κανονικα και μου βγαζει τις σκιασεις, εαν το τρεξω ομως με το 2010 δεν μου τις βγαζει τις σκιασεις και μου βγαζει σφαλμα υπολογισμου. μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο?
  5. Απο την στιγμη που οι καμιναδες δεν επικοινωνουν μεταξυ τους δεν θα έχεις τετοιο θέμα αρκει να εχει γινει σωστη κατασκευη των καμιναδων με την κατάλληλη μόνωση μεταξυ τους κτλ
  6. Καλά τα λές φίλε Στέλιο, αλλά συμπληρώνω ότι τις περισσότερες φορές έχω ανοιχτή την ανάκληση στην μπαλκονόπορτα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα απο την εστία μου. Αρα ο αέρας αναπληρώνεται.
  7. Καλησπέρα. Θα ήθελα να θέσω ενα πρόβλημα για να μου δώσετε κάποια λύση. Κατοικώ στον 1ο όροφο μιας δυόροφης κατοικίας. Η καμινάδα του τζακιού μου περνά κολητά απο την καμινάδα τζακιού του 2ου ορόφου και καταλήγου και οι δυο στην ταράτσα. Η λειτουργία του τζακιού μου δεν είχε καποιό πρόβλημα εάν άφηνα ανοιχτό κάποιο παραθυρο λόγω οτι δεν εχω απευθείας εισαγωγη αερα στην εστια απο εξωτερικο χωρο. Το τζάκι του 2ου ορόφου ειχε συνεχεια πρόβλημα λειτουργιας (καπνιζε) και οι ιδιοκτήτες του αποφασισαν να τοποθετήσουν εξαεριστηρα στην καμινάδα. Οταν αναβουν το τζάκι τους και κανουν χρήση του εξαεριστηρα δεν έχουν κανενα προβλημα. Εαν βάλω ομως σε λειτουργια και το δικο μου τζακι τοτε το δικο τους αρχιζει και καπνιζει εντονα. Να σημειώσω οτι η υψομετρικη διαφορα της αποληξης της δικης μου καμιναδας με την δικη τους ειναι μολις 10-15cm ποιο χαμηλα η δικη μου. Οταν σταματησει την λειτουργια του εξαεριστηρα τοτε το δικο μου τζακι καπνιζει έντονα για περίπου 10 με 15 λεπτα. Μπορει να μου δωσει καποιος λύση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.