Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Alexis L

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ήπειρος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Alexis L's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

10

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1)Ένα διαμέρισμα 120 τμ χωρίστηκε σε δύο των 90τμ και 30τμ. 2)Ένα άλλο διαμέρισμα 90 τμ χωρίστηκε σε δύο των 45τμ και 45τμ. Δεν τακτοποιήθηκε κανένα. Μου ζήτησαν να βγάλω ΠΕΑ για ενοικίαση καθενός από αυτά. Τι κάνω; -Βγάζω μόνο για των 90τμ και για κανένα άλλο αφού τα υπόλοιπα είναι <50τμ; -Βγάζω δύο για τα συνολικά που είναι 120τμ και 90τμ αντίστοιχα; Όταν καταθέσουν στην εφορία τα μισθωτήρια θα γίνουν αποδεκτά αν γράφουν άλλα μέτρα στο ΠΕΑ και άλλα στο συμβόλαιο;
  2. Καίσαρα, για χρόνια δούλευα σε εργοτάξιο και δεν ασχολήθηκα με άδειες. Ψάχνεις να πιαστείς από κάπου λες και το θέμα μας είναι το ποιόν μου. Μπορεί να είμαι ο Νο.1 φοροφυγάς της χώρας,ποιος ξέρει; Αν πρόσεξες όμως, ποτέ δεν είπα "κάντε αυτό που κάνω εγώ ο τίμιος". Και γω μπορώ να πω: "O Τσίπρας είναι πλουσιόπαιδο, ο μπαμπάς του είχε μία από τις δύο μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα το 1975 με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει τώρα εκ μέρους του λαού." Δεν είναι σωστό ,όμως. Έτσι δεν είναι;
  3. Αν δεν μπορεί να εκδοθεί βεβαίωση νομιμότητας , τότε ποιο το όφελος να το τακτοποιήσουν; Εγώ έχω ένα οικόπεδο με πλευρά 8,80μ ενώ το κτήριο είναι 9,20μ. Ή έχει μπει στον γείτονα ή στον δημόσιο χώρο, με μια αυτοψία είναι δύσκολο να είμαι σίγουρος.
  4. Το μέλλον το περιέγραψε εξαιρετικά o bas στο post #562. Εκτός από ανώφελο είναι και επιζήμιο να αντιστεκόμαστε. Δεν αποφάσισαν σήμερα κάποια σκοτεινά συμφέροντα να εξαφανίσουν τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις. Άρχισε πριν πολλά χρόνια. Το ΙΚΕΑ πόσους επιπλοποιούς λέτε να έκλεισε; To Praktiker πόσα μαγαζιά με σιδηρικά εργαλεία ή είδη υγιεινής; Αυτό είναι το μέλλον και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε. Αν δεν μας αρέσει, να φύγουμε από την Ευρώπη και να συνεργαστούμε με την Βολιβία, τη Ρωσία και όποιον άλλο νομίζετε. Και Ευρώπη και τα (κάθε είδους) μαγαζάκια μας δεν γίνεται.
  5. George Michael, την οικονομία μας την κατέταξα μαζί με τη Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία κλπ. Στο Σουδάν προφανώς είναι χειρότερα τα πράματα απ' ότι εδώ όμως και εκεί οι κάτοικοι έχουν το δικαίωμα να παίρνουν μισθούς Γερμανίας όσο το έχουμε και εμείς, αν υιοθετήσουμε τη λογική ότι όλοι αξίζουμε υψηλούς μισθούς ανεξάρτητα από το μέγεθος της οικονομίας μας. Μια και το παρόν θέμα είναι "hot" θα πρότεινα, αν έχετε χρόνο, να σχολιάσετε ένα παλιότερο post μου , το οποίο δεν είχε καμία απάντηση. Είναι στα πλαίσια των προτάσεων συγκεκριμένων μέτρων βελτίωσης της κατάστασης του τομέα μας. Το link είναι αυτό: http://www.michaniko...
  6. Επειδή βάρυνε λίγο η ατμόσφαιρα και ίσως έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι: Αυτό το φόρουμ (όπως και το emichanikos) είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από συναδέλφους μου. Τόσο καιρό με τα post σας έχετε γράψει ιστορία κατ' εμέ. Ρίξατε φως σε πολλά σκοτεινά σημεία του τεχνικού κόσμου και ανεβάσατε σίγουρα το επίπεδο των υπηρεσιών του μηχανικού. Προσωπικά με βοηθήσατε πολύ και σας ευχαριστώ όλους γι' αυτό. Τα μεγάλα λαμόγια του χώρου μας δεν γράφουν εδώ. Θα προτιμούσαν να μην υπήρχε καν αυτό το φόρουμ.
  7. Σε λίγο θα μου πείτε ότι επιτελούμε κοινωνικό έργο μη κόβοντας ή μη ζητώντας αποδείξεις. Α ρε παιδιά, έχει διαστρεβλωθεί η έννοια του κράτους τόσο πολύ στην Ελλάδα.
  8. Οι ερωτήσεις είναι της Κάτιας: Ερ: Είναι ο μισθός στην Ευρώπη (δεν μιλάμε για τα φτωχά κράτη - κανείς δεν σκέφτεται άλλωστε να πάει εκεί, σωστά?) τόσο χαμηλά όσο τον ρίξανε εδώ? (και μάλιστα "εδώ και χρόνια" όπως ισχυρίζεσαι! Απ: Εγώ καταλαβαίνω ότι οι μισθοί και οι συντάξεις των πολιτών μιας χώρας είναι συνάρτηση της οικονομίας της. Οι Έλληνες βαυκαλιζόμαστε συγκρίνοντάς μας με την Γαλλία, την Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστρία , την Σκανδιναβία κλπ. Από άποψη οικονομίας δεν ανήκουμε στο γκρουπ αυτών των χωρών. Στην ΟΝΕ μπήκαμε με πλαστά στοιχεία , αυτό πια αναγνωρίστηκε επισήμως. Η οικονομία μας είναι του επιπέδου Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας κλπ. Και στο Σουδάν οι κάτοικοι θέλουν μισθούς Γερμανίας αλλά δεν γίνεται. Οι μισθοί πληρώνονται από τα έσοδα που έχει η κάθε χώρα και όχι από τον ουρανό. Τα έσοδα της κάθε χώρας με τη σειρά τους προέρχονται από εξαγωγές, από υπηρεσίες (π.χ. τουριστικές) , από τη φορολογία γενικότερα. Δεν είμαστε οι μάγκες αυτού του πλανήτη ώστε να γεμίζουμε τα ταμεία του κράτους μας χωρίς να παράγουμε τίποτα. Ερ: Είναι τόσο υψηλά η ανεργία και η μαύρη εργασία; Απ: : Όχι δεν είναι γιατί εκεί παράγουν προιόντα ή παρέχουν υπηρεσίες διεθνώς που εμείς δεν αξιωθήκαμε. Μαύρη εργασία επίσης δεν υπάρχει επειδή τηρούν τους νόμους ενώ εδώ ψηφίζαμε ξανά και ξανά αυτούς που δεν νοιάζονταν για την εφαρμογή τους ή αυτούς που μας παρότρυναν να τους παραβούμε. Ερ: Τολμάει κανείς εκεί να σε προσλάβει ανασφάλιστο ή να μη σέβεται το ωράριο ή τα επαγγελματικά δικαιώματα, ή την αξιοπρέπεια του υπαλλήλου του; Απ: Όχι , γιατί εκεί τηρούν τους νόμους όπως προείπα. Ερ: Με ποιο τρόπο κατά τη γνώμη σου εξασφαλίζεται η μη φοροδιαφυγή των ελευθέρων επαγγελματιών με τον καινούριο νόμο? (όταν όποιος θέλει π.χ. μηχανικός κόβει μικρότερη απόδειξη, καθώς πια είναι και ελεύθερες οι αμοιβές). Απ: Ο νόμος αυτός ορίζει το ύψος του φόρου. Άλλοι νόμοι και ελεγκτικοί μηχανισμοί στοχεύουν στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Δεν ψάχνουμε το ένα και μοναδικό μέτρο που να λύσει όλα τα προβλήματα. Οι αγαπητοί Ευρωπαίοι έχουν την τεχνογνωσία, τα δικά μας τα λαμόγια σκυλιάζουν ώστε να μην εγκαταλείψουν τα κεκτημένα τους. Ερ: Όταν κάποιου μηχανικού (ή και άλλου επαγγελματία) δεν του φτάνουν τα χρήματα για να ζήσει, τι πιστεύεις ότι θα γίνει από τα δύο: θα "σκοτώσει" το σπίτι που έχει για να πάει να ζήσει με τους παππούδες, ή θα προσπαθήσει να φοροδιαφύγει? Απ: Όποιος φοροδιαφεύγει κλέβει τον διπλανό του. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά αυτουνού που φοροδιαφεύγει με εκείνον που κλέβει το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου. Οπότε ας μην πουλήσει το σπίτι του αυτός που περιγράφεις , ας μπει στο σπίτι του γείτονα να σηκώσει ό,τι του αρέσει. Το ίδιο κάνει. Η φοροδιαφυγή είναι πιο εύκολη. Μια εκκλησία την κλέβεις πιο εύκολα από ένα διαμέρισμα αλλά και τα δύο κλοπές είναι. Καμία διαφορά. Ζαβί, ανέφερα τα επαγγέλματα αυτά ανάμεσα σε άλλα. Έπειτα τα απομόνωσες για άγνωστο λόγο.
  9. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι πως το 2011 οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι αυτής της χώρας δήλωσαν 70 δις ευρώ εισόδημα. Την ίδια χρονιά οι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν 3,5 δις ευρώ. Παραθέτω το link για επιβεβαίωση : http://www.defencene...5772&Itemid=160 Οι νόμοι είναι νόμοι ,παιδιά, και πρέπει να τηρούνται. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς μαζί τους για να τους τηρήσεις. Μπορούν όσοι θέλουν να ενωθούν και να παλέψουν για να καταργήσουν τους νόμους, υπάρχει νόμος που το επιτρέπει αυτό. Μέχρι να τους καταργήσουν όμως πρέπει να τους τηρούν. Αλλιώς έχουμε αναρχία. Προφανώς και προκύπτουν αδικίες με το οριζόντιο 35% από το πρώτο ευρώ. Όπως προκύπτουν αδικίες και από την οριζόντια περικοπή των μισθών και των συντάξεων. Και οι δ.υ. δεν είναι όλοι το ίδιο. Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν πραγματικά και αδικούνται με τα νέα μέτρα. Και αυτοί θα προτιμούσαν να φύγουν τα λαμόγια και οι σουλατσαδόροι συνάδελφοι από τις υπηρεσίες τους. Οπότε ούτε και σε αυτούς να γίνει μείωση επειδή είναι άδικο. Και όμως αυτά που γίνονται γενικώς αυτό τον καιρό στη χώρα μας για μένα είναι θετικά και αποκαθιστούν χρόνιες αδικίες. Προκύπτουν νέες ,δεν αντιλέγω, αλλά συνολικά η κατάσταση διορθώνεται. Και αυτό είναι το σημαντικό. Πολλοί εδώ μέσα ονειρεύονται εργασιακές συνθήκες της ανεπτυγμένης Ευρώπης, άλλοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν κιόλας. Κι όμως τα μέτρα που παίρνονται είναι ανάλογα με αυτά που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια εκεί που σκέφτεστε να πάτε. Για μένα η τρόικα και η Μέρκελ είναι η μόνη μας ελπίδα για να φτιάξουμε ένα οργανωμένο κράτος. Τώρα ,Ζαβί, τι να σου πω παραπάνω; Δεν καταλαβαίνω γιατί παραπλανείς τους υπόλοιπους και τον εαυτό σου περιορίζοντας την φοροδιαφυγή στις κομμώτριες και τους υδραυλικούς. Άνοιξε έναν χρυσό οδηγό και πες μου ποιο επάγγελμα από όλα δεν φοροδιαφεύγει συστηματικά σε αυτή τη χώρα. Καλύτερα να ενωθούμε για να τηρηθούν επιτέλους οι νόμοι παρά για να τους καταργήσουμε.
  10. Εγώ σας λέω πως θα σωθεί η χώρα και εσείς μου λέτε πως θα σωθεί το επάγγελμα του μηχανικού. Με άλλα λόγια σκέφτεστε συντεχνιακά. Φίλε ηρακληδέα, η σκέψη σου είναι από τις πιο λογικές εδώ μέσα με κάποιες ενστάσεις όμως. Λές ότι το 35% θα σβήσει τους μηχανικούς. Οι νοσοκομειακοί λένε ότι οι μειώσεις που τους γίνονται τους εξοντώνουν. Οι ταξιτζήδες λένε ότι η απελευθέρωση των αδειών ταξί τους αφανίζει. Οι δ.υ. ότι οι περικοπές των μισθών και των επιδομάτων τους εξαχριώνουν. Οι στρατιωτικοί απαξιώνονται κι αυτοί με τα κοψίματα που τους γίνονται. Οι δικαστικοί απεργούν αφού θεωρούν ότι τους γίνεται προσωπική επίθεση. Από τη μία λέμε ότι σε όλους τους παραπάνω παραχωρήθηκαν απαράδεκτα προνόμια και από την άλλη λέμε ότι δεν πρέπει να τους τα αφαιρέσουμε. Έχεις δίκιο όταν λες ότι θα την πληρώσουν οι τίμιοι μηχανικοί. Με αυτό όμως αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άτιμοι. Βέβαια η Κάτια διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν φοροδιαφεύγουν οι μηχανικοί. Εγώ φοροδιαφεύγω λέει και οι όμοιοί μου. Οι όμοιοί μου μηχανικοί εννοείς,Κάτια; Γίνε λίγο συγκεκριμένη αν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Πρότεινε και κάτι αν μπορείς αντί να λες όχι σε όλα. Κάτι μου θυμίζει αυτό. Ένας άλλος φίλος είπε ότι η Ελλάδα είναι μοναδική χώρα λόγω κλίματος,θέσης κλπ. Έγω δεν είπα να αντιγράψουμε το κλίμα της Γερμανίας, ούτε τα δάση της. Είπα να αντιγράψουμε το φορολογικό της σύστημα, την δημόσια διοίκηση, τον τρόπο λειτουργίας της δικαστικής εξουσίας, της αστυνομίας, τους ελεγκτικούς της μηχανισμούς. Μην κουράζεται το μυαλό σας προτείνοντας μέτρα, ποσοστά φορολόγησης κλπ. Όπως αντιγράψαμε τα DΙΝ στους κανονισμούς υλικών , έτσι θα κάνουμε και με τα προαναφερθέντα. Βέβαια οι συντεχνίες καραδοκούν. Τα κεκτημένα δεν παραχωρούνται έτσι απλά. Όλοι κοιτάν την πάρτη τους. Όπως κάνανε όλα αυτά τα χρόνια και οδηγηθήκαμε στην σημερινή ελεύθερη πτώση. Θέλει λίγο ηρωισμό η κατάσταση είναι αλήθεια. Ανιδιοτέλεια,πατριωτισμό,διορατικότητα και θυσίες. Λέξεις ξεχασμένες. Edit : Ζαβί, το άβατάρ σου είναι ένας κλέφτης ή κάνω λάθος;
  11. Ένα μπράβο στην τρόικα για την κατάργηση του 2%. Οι δικοί μας δεν θα είχαν ποτέ τα κότσια να το κάνουνε. Bye, bye TEE. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και σένα και όλων των υπολοίπων τεράτων που έθρεψε η Μεταπολίτευση.
  12. Ο Τερρυ ψάχνει το ένα και μοναδικό μέτρο που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Δεν υποψιάζεται φαίνεται ότι το πρόβλημα της χώρας είναι βαθύ και χρειάζεται σειρά μέτρων και αλλαγής συμπεριφορών. Ένα εκ των οποίων είναι η φορολογική πειθαρχία. Ο μαν 21 είναι σε καλή διάθεση και έπιασε το τραγούδι. Καλό γι' αυτόν , για τη χώρα όμως αδιάφορο. Ο ινζάγκι άκουσε για αποδείξεις και γέλασε. Σοβαρεύεται φαίνεται μόνο όταν βλέπει μπάλα. Ο αναβάτης από την άλλη θεωρεί ότι το 80% των ελλήνων σκέφτονται τεχνοκρατικά. Τ' ακούσαμε κι' αυτό. Μπράβο οι έλληνες, τεχνοκράτες! Πέραν από τις διαφωνίες μας, σέβομαι τη γνώμη σας. Για να βγει όμως κάτι από αυτή την κουβέντα θα ήθελα να μου πείτε ποια χώρα θεωρείται ότι πρέπει να θέσουμε ως πρότυπο κατά τη γνώμη σας.
  13. Ας σας βοηθήσω λίγο να σκέφτεστε λογικά γιατί δεν το έχετε οι περισσότεροι. Ο πλανήτης έχει 196 χώρες. Καλός αριθμός. Διαλέξτε την καλύτερη χώρα για σας και αντιγράψτε το σύστημά της. Αν για σας είναι η Αίγυπτος, τότε ναι, μην κόβετε αποδείξεις. Αν για άλλους είναι η Ελλάδα που ξέραμε,τότε ναι , κόβετε ό,τι νομίζετε. Αν πάλι είναι η Γερμανία τότε δυστυχώς πρέπει να κόβετε όλο το ποσό. Διαλέξτε μία ,οποιαδήποτε και αντιγράψτε τη. Πειτε τη μου να το συζητήσουμε. Μόνο μην μου λέτε ότι δεν διαλέγετε καμία γιατί τότε είστε επικίνδυνοι. Όσο πιο ανεπτυγμένη είναι μία χώρα τόσο οι πολίτες της είναι πιο νομοταγείς. Όσο πιο νομοταγείς είναι οι πολίτες , τόσο πιο ανεπτυγμένη είναι μία χώρα. Σκεφτείτε όποια χώρα θέλετε και θα το επαληθεύσετε. Το να λέει ο κάθε απατεώνας πολιτικός ή ανεύθυνος πολίτης : "Όχι στα χαράτσια, όχι στους νέους φόρους, όλοι στους δρόμους" χωρίς να προτείνει τρόπους που θα βρεθούν τα χρήματα ώστε η χώρα μόνη της να συντηρείται είναι μοιραίο για όλους. Οι Έλληνες μισούν το κράτος τους. Πιστεύουν ότι δεν είναι αυτοί το κράτος, είναι κάποιοι άλλοι. Όμως όταν λέμε Ελλάδα εννοούμε το κράτος Ελλάδα. Κράτος χωρίς νόμους δεν νοείται. Ούτε φόρουμ χωρίς κανόνες. Όταν οι νόμοι δεν τηρούνται , διαλυόμαστε. Ένα παράδειγμα: Ένα χωριό που έχει 1000 κατοίκους έχει 10 καφενεία. Αν οι καφετζήδες κόβουν αποδείξεις δεν πρόκειται να σώσουν τα καφενεία τους. Οπότε ας μην κόβουν για να τα σώσουν. Αυτό μου λέτε. Όσοι μηχανικοί δεν τα βγάζουμε πέρα ας το κλείσουμε το μαγαζί. Όσοι μηχανικοί δεν κόβουμε όλο το ποσό της αμοιβής μας να μας το κλείσουν. Όταν είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου , είσαι αυστηρός και με τους άλλους. Την ώρα που μας άφηναν να φοροδιαφεύγουμε, αυτοί κάναν την χοντρή μπάζα και τα βγάλαν στο εξωτερικό. Κι εμείς χάσαμε το δίκιο μας και τη φωνή μας. Εξαγοραστήκαμε, τους ψηφίσαμε ξανά και ξάνα. Είμαστε ένοχοι. Ας κάνουμε μια καινούρια αρχή. Μηδενική ανοχή. Και να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας, κόβοντας πλήρη απόδειξη. Εκεί μας πονάει για αυτό και από εκεί πρέπει να αρχίσουμε.
  14. Ερώτηση προς τα παλικάρια που πληρώνουν μόνα τους το ΤΣΜΕΔΕ: Έστω κάποιος που πεινάει και δεν έχει μία, είναι άνεργος, άστεγος, άρρωστος και έχει 3 παιδιά. Αυτός δικαιούται να μπει σε ένα σούπερ μάρκετ να πάρει ένα κομμάτι κρέας και να φύγει χωρίς να πληρώσει;
  15. Καλά εσείς πρέπει να είστε πολύ καλά παιδιά. Δεν ακούσατε φαίνεται ποτέ για μίζες στα δημόσια έργα. Για μη τήρηση της μελέτης βάζοντας φθηνότερα και λιγότερα υλικά. Φαντάζομαι αν μαθαίνατε ότι κάποιος εργολάβος σε ένα ιδιωτικό έργο δεν έκοψε απόδειξη για το κέρδος που έβγαλε θα τον καταγγέλατε πάραυτα. Και αυτός θα τιμωρούνταν με εξοντωτικές ποινές από το κράτος δικαίου που η γενιά του πολυτεχνείου έχτισε. Χιλιάδες αυθαίρετα σημαίνει και χιλιάδες επιβλέποντες μηχανικούς που τα αρπάξαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μέσα εδώ δεν ειπώθηκε ότι θα λέμε τιμή με φπα και τιμή χωρίς φπα στον πελάτη; Όταν πάτε να πάρετε το γάλα από το σούπερ μάρκετ σας λέει ότι χωρίς φπα το γάλα κάνει τόσο και με φπα τόσο; Όσο για τα υπόλοιπα. Εννοείται ότι δεν θα έπρεπε να ανήκουμε στην Ευρωπαική Ένωση με βάση την οικονομία μας. Ποιά χώρα της Ε.Ε. παράγει λιγότερα από εμάς; Όταν με το καλό αποκτήσουμε μισθούς Βουλγαρίας, ανάψτε ένα τσιγάρο και χαλαρώστε. Θα έχουμε πια ισορροπήσει. Αυτή είναι η πραγματική μας θέση. Από την αντίδρασή σας προδίδεστε. Σίγουρα κάποιοι από εσάς είστε αρκετά νέοι και δεν προλάβατε να βάλετε το δάχτυλο στο βρώμικο μέλι. Δεν περιμένω να με καταλάβετε όλοι, κάποιοι κατάλαβαν. Ούτως ή άλλως τους περισσότερους σας ξέρω απ'έξω και ανακατωτά. Ο τρόπος σκέψης σας είναι διάχυτος στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα. (Και κάτι άσχετο: Ευτυχώς αποκτήσαμε σοβαρή πολιτική σκηνή: O σύριζα, η χρυσή αυγή, οι ανεξάρτητοι έλληνες και το κκε σπρώχνονται ποιος θα φανεί περισσότερο αντιμνημονιακός. Δεν φοβόμαστε τίποτα λοιπόν. Είναι θέμα χρόνου.) Προφανώς στο φόρουμ αυτό έχω διακρίνει όσο καιρό το παρακολουθώ και πολλά θετικά στοιχεία με πρώτο-πρώτο την ίδια του την υπόσταση που αποφορτίζει τον ανταγωνισμό από το ελεύθερο επάγγελμά μας και πλουτίζει τις γνώσεις μας. Άλλο συναδελφικότητα,άλλο συντεχνία και φοροδιαφυγή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.