Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jimcour

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

jimcour's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ntano σε ευχαριστώ για την απάντηση.Η ερώτηση αφορά υλοποίηση μέσω λογισμικού.Γνωρίζω την ύπαρξη ρουτινων οι οποίες κάνουν το παραπάνω, απλά δεν τις έχω στην κατοχή μου.!!!! Το ζητούμενο μου είναι αν έχω μια αποτύπωση πχ σε ΕΓΣΑ να συνυπάρχει ο ορθογ. κάναβος (σε ΕΓΣΑ '87) και παράλληλα να έχω και γεωγ. καναβο σε WGS 84. Θα ήθελα να αποφύγω την χρήση του ARCGIS και γι' αυτό άλλωστε κάνω λόγο για ρουτίνες lisp etc.
  2. Χαιρετώ τους συναδέλφους. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος τον οποίο να τον έχει απασχολήσει η δημιουργία γεωγραφικού κανάβου?οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση
  3. Συνάδελφοι καλημέρα. Έχει κάποιος δουλέψει το παραπάνω όργανο? λεπτομέρειες παρουσιάζονται στο http://www.landmark.com.gr/aps3.html Ευχαριστώ για το βήμα και για οποιαδήποτε απάντηση
  4. 9. Είμαστε ευγενικοί, κόσμιοι, σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε, δεν τους ειρωνευόμαστε ούτε αυτούς ούτε τα συλλογικά όργανά τους (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.).
  5. Συνάδελφε Θεοχάρη σε ευχαριστω πολυ, ειδικα για τη συνέχεια του post σου. Εχω τοποθετήσει και στο παρελθον μπλόκια ναυδεσης και αμυντικών πλεγμάτων (που δεν απαιτούσε ακρίβεια 5 εκ.) , αλλα οχι για λιμενικά εργα. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
  6. Καλησπέρα. Ειμαι σχετικα νεος μηχανικος και θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικα με την χαραξη - τοποθέτηση μπλοκιών για την κατασκευή λιμενικού έργου. Οποιαδήποτε πληροφορία - παρατήρηση (πχ. σχέδιο- σκαρίφημα αναρτησης μπλοκιών) θα ήταν παραπάνω απο χρήσιμη. Προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω γαιωδ. GPS, είναι εφικτή η παραπάνω λύση ή πρέπει σε συνδυασμό με οπτικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ανταπόκριση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.