Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Φώτης

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φώτης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπαρχει αίτηση για ρευματοδότηση από μηχανικό (με σχέδιο,τμ κλπ) το 1998. Το προηγούμενο συμβόλαιο του οικοπέδου έγινε το 1992 και φυσικά δεν αναφέρει τίποτε για το κτίσμα. Αρα μπορέι να αποδειχθεί ότι το κτίσμα προυπήρχε.Το θέμα είναι αν θα την πληρώσει ο νέος ιδιοκτήτης. Το κτίσμα είναι 20 τμ2 με κεραμοσκεπή (σε μιά γωνία του οικοπέδου) και στην αίτηση του μηχανικού αναφέρει δωμάτιο με κουζίνα, και μπανιο. Ολο το άλλο οικόπεδο είναι κενό (1016 τμ2). Τι πρόστιμο υπάρχει γιαυτό ? Αν ο νέος ιδικτήτης το γρεμίσει χωρίς να αναφερθεί τίποτε τι γίνεται??
  2. Υπάρχει αυ΄θαίρετο (20 τμ) εντός οικοπέδου 1012 τμ εντός σχεδίου. ζητηθηκε το 1998 αδεια ρευματοδοτησης κατα παρεκλιση λογω ασθενειας-δεν δοθηκε) Το οικοπεδο πωλειται σημερα (το αυθαιρετο δεν αναφερεται στο συμβολαιο μεταβιβασης) Αν γινει καταγγελία, τι γίνεται για τον νεο ιδιοκτήτη?? Εκτός από κατεδάφιση υπάρχει και πρόστιμο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.