Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Χαράλαμπος Δ.

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Χαράλαμπος Δ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι, μια ερώτηση έχω. Την υπευθυνή δήλωση εποπτέυοντος μηχανικού για (άδεια λειτουργίας) κατάστημα ψιλικών,τσιγάρων και τυποποιημένων τροφίμων μπορεί να την σφραγίσει μηχανολόγος μηχανικός? Επίσης και για την κάτοψη καταστήματος που ζητάει ο δήμος ισχύει η ίδια ερώτηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  2. Ήθελα να πω ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια ζώνη πχ το υπόγειο(μη θερμαινόμενος χώρος) και ο Α όροφος (θερμαινόμενος χώρος)...αν κάνω λάθος διόρθωσέ με συνάδελφε...
  3. Άρα θα πρέπει να δημιούργησω μια νέα ζώνη η οποία δεν θα είναι θερμαινόμενη και θα εισάγω και το υπόγειο και τους ημιυπαίθριους στα διάφορα επίπεδα?γιατί στην ίδια ζώνη δεν μπορούν να είναι...σωστά?
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα, είναι η πρώτη μου επαφή με την ΜΕΑ οπότε μπορεί οι ερωτήσεις μου να σας φανούν απλές αλλά θα με βοηθήσετε πολύ... 1η: με το πρόγραμμα Tisoft EPAcad σχεδιάζω το γεωμετρικό μοντέλο μιας 2/όροφης οικοδομής με υπόγειο και στέγη. Στο γεωμετρικό μοντέλο του προγράμματος θα πρέπει να σχεδιάσω και το υπόγειο??σαν ξεχωριστό επίπεδο? (το υπόγειο δεν είναι θερμαινόμενος χώρος) 2η: Οι ημιυπαίθριοι σχεδιάζονται στο γεωμετρικό μοντέλο ?και αν ναι σαν διαφορετική θερμική ζώνη? πχ στον ημιυπαίθριο έχει και κολώνες-δοκάρια τα όποια βρίσκονται έγω από το κομμάτι του κτιρίου που θερμαίνεται αλλά δημιουργούν επιπλέον σκίαση 3η: Ξύλινη πέργολα να την θεωρήσω σαν ένα πρόβολο?
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι, αυτήν την ειδική προσαύξηση που ένας νέος μηχανικός δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και αν θέλει μπορεί να κάνει αίτηση διαγραφής από αυτήν....εγώ είμαι νέος μηχανικός...το πρώτο εξάμηνο του 2011 την πλήρωσα γιατί δεν την πήρα χαμπάρι (πίστευα ότι στα 1350 που μου ήρθε ο λογαριασμός πλήρωνα ΚΑΙ τους 2 μήνες του 2010)...τώρα που μου ξαναήρθε 1350 πήγα και έκανα αίτηση διαγραφής.... και ρωτάω τώρα.... αυτά τα 350 ευρώ της ειδικής προσαύξησης του πρώτου εξαμήνου μπορώ να τα πάρω πίσω?? ή έχασα τα λεφτά μου? παρακαλώ όποιος έχει ανάλογει εμπειρία ας με διαφωτίσει... ευχαριστώ
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση....και συγνώμη,έδωσα λίγα στοιχεία...εννοώ ότι τώρα ξεκίνησα να εργάζομαι...ξεκίνησα δηλαδή πριν ασφαλιστώ...εντάξει όμως,βρήκα αυτό που ήθελα...σήκωσαν τα τηλέφωνα στο ΤΣΜΕΔΕ!
  7. Συνάδελφοι καλημέρα, Είμαι γραμμένος στο ΤΕΕ και συνεπώς και στο ΤΣΕΔΕ....όμως δουλεύω τώρα ως μισθωτός σε μια εταιρεία...ο εργοδότης θέλει να με ασφαλίσει(δεν έχει πρόβλημα ούτε με το ποσό ούτε με το που θα με ασφαλίσει). Σημειωτέον ότι δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος ακόμα. Η δουλειά που κάνω μπορεί να δικαιολογηθεί και σαν μηχανικός ασφαλείας. Στο Τσμεδε δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα..Γίνετε να με ασφαλίσει χωρίς να έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος? και αν ναι τι πρέπει να κάνει ο εργοδότης? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει , ευχαριστώ.
  8. Συνάδελφοι 2 ερωτήσεις , σε εκτός σχεδίου κτίριο αλλά με ενεργή σύνδεση παροχής από ΔΕΗ μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα? μετά τη αποδοχή της προσφοράς σύνδεσης από τον ιδιοκτήτη τι ποσό υποχρεούται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης στην ΔΕΗ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.