Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

SPIROS 7

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SPIROS 7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο εργολάβος έχει ένα διαμέρισμα.μένει σε αυτό πάρα πολλά χρόνια,ήταν δικηγόρος και έχει πάρει σύνταξη.πριν απο 1 χρόνο μας ενημέρωσε οτι ανακάλυψε στα συμβόλαια του οτι έχει και δεύτερη θέση πάρκινγκ. εχω την συσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας αλλα απο τα 12 πάρκινγκ βρήκα μόνο τα 5.οι άλλες σελίδες μου περιγράφουν τα υπόλοιπα λείπουν.το δικο μου το βρηκα με το νουμερο 5.
  2. δεν του το χω πει ακόμα αυτό γιατί θέλει να γίνει συνέλευση για τις θέσεις.Περιμένω να του το πω εκει. συνεχίζει και λέει ότι υπάρχουν 8 θεσεις με 2,40 η κάθε μια.που και πάλι δεν βγαίνει στο μέτρημα. η άδεια οικοδομής τον γράφει σαν εργολάβο πάνω.και όσες φόρες μιλάγαμε αυτό μου έλεγε.εγώ την έφτιαξα κλπ. βέβαια μπερδεύτηκα λίγο με αυτό που γράφει για τις θέσεις στο εργολαβικό και στο τοπογραφικό. Έτσι και αλλιώς θα φέρει λεει μηχανικό.απλά είπα να παρω και μια γνώμη εδώ για να ξέρω 5 πράγματα.
  3. καλημέρα σας. έχω ένα προσωπικό πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης την πολυκατοικια. Το σπίτι το ειχε αγοράσει ο πεθερός μου με θεση στάθμευσης με το Νο 5 που φαίνεται στην φωτογραφία. Έτσι όπως δείχνει το τοπογραφικό στην φωτογραφία υπάρχουν 8 θέσεις στάθμευσης σε εκείνη την μεριά (5-12).Η απόσταση που εχω σημειώσει με τις κόκκινες γραμμές είναι 18,50 μετρά.Από την αριστερή μεριά εχει γίνει φύτευση από την αρχή που υπάρχει η πολυκατοικία μήκους 70-80 εκατοστών.Ο πεθερός μου λοιπόν ειχε μπει 80 ποντους μεσα λογω της φύτευσης.έτσι εδώ και 40 χρονιά έμπαιναν εκει 7 αυτοκίνητα.ειχε καταργηθεί η θέση 9.Η θεση 7 και 9 ανήκουν στο εργολάβο της οικοδομής. Τώρα ήρθε ο εργολάβος και λέει εγώ έχω την θέση 7 και 9 και ο παράνομος είμαι εγώ που έχω μπει στην θέση 6 λόγω της φύτευσης.Επίσης λέει ότι το μήκος της κάθε θέσης πρέπει να είναι 2,40 μετρά.κάνω λοιπόν τις πράξεις και βγαίνει οτι έπρεπε να είναι 2,40 χ 8 = 19,20 μετρά.Η μικρότερη όμως απόσταση λόγω του οτι το τοιχίο είναι με γωνιά και αν λαβουμε υπόψιν οτι θα ξηλώσουμε την φύτευση είναι 18,50 μέτρα. Η άδεια είναι του ΄80.Τα σχέδια τα βρήκα από την συμβολαιογράφο γιατί έχει χαθεί ο φάκελος της πολεοδομίας. Επίσης αν προσέξετε στην φωτογραφία κάτω απο τις θέσεις 5 και 6 ειναι σημειωμένοι οι αριθμοι 6 και 7. επίσης σε ένα τοπογραφικό που έχει η γυναίκα μου γράφει : ΟΙ 6 και 7 θέσεις στάθμευσης του εργολαβικου ειναι οι 5 και η 6 αντίστοιχα του νέου τοπογραφικού. Τι στο καλό κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? κάθε βοήθεια δεκτή. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
  4. Παραδείγματα για τι χρήση θες. Π.χ. θες για συνεργείο ,για αρτοποιείο κλπ.. Για να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω!
  5. Καλημέρα!! όπως είπαν και παραπάνω τα εκπαιδευτήρια πάνε με το Άρθρο 7 του Π.Δ. 71/88. Για τις εξόδους κινδύνου για φροντιστήριο με υπόγειο και ισόγειο πάνε ανάλογα με τα άτομα. Αν είσαι στην κατηγορία ατόμων από 50 - 200 απαιτουνται 2 έξοδοι κινδύνου με ελάχιστο πλάτος μιας εξόδου 1,10 μ. Για λιγότερα από 50 άτομα όπως είπε και ο συνάδελφος πιο πάνω κάνε μια ερώτηση στην Π.Υ. Τέλος για το υπόγειο δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το χρησιμοποιησεις σαν χώρο με αίθουσες διδασκαλίας.
  6. Καλησπέρα. Το αν μια εταιρία ζητάει ή όχι κάποιον φοιτητή για πρακτική είναι σχετικό και έχει σχέση με την εποχή που ψάχνεις πρακτική(μπορεί να έχουνε βρεί κάποιον ήδη) και με την δουλειά που έχει η εκάστοτε εταιρία. Πολλές εταιρίες βάζουνε αγγελίες στους Πίνακες ανακοινώσεων της κάθε σχολής οπότε καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά στην σχολή σου. Επίσης ψάξε στο internet για αγγελίες από εταιρίες ΑΠΕ μηπως έχουνε αγγελίες ζητώντας άτομο για πρακτική άσκηση. Αν δεν μπορέσεις να βρείς σε κανένα από αυτά βρες τέτοιες εταιρίες και άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα ρωτώντας τους αν θέλουν άτομο για πρακτική. Ελπίζω να βοήθησα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.