Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gkala

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

gkala's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. gkala

    ATOE

    Πολύ χρήσιμο! Ευχαριστώ!
  2. Χρόνια πόλλα καλες γιορτές! ...και περισσοτέρη αισιοδοξία!!!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Ετοιμάζω κ εγώ τα χαρτιά μου για το πρόγραμμα κ ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1) Τα έξοφλημένα τιμολόγια που πρέπει να παρουσιάσουμε απο ποιά ημερομηνία θεώρουνται έγκυρα?Αφού κάνω την αίτηση ή μπορώ π.χ. να παρουσιάσω τιμολόγιο αγορά Η/Υ που έκανα 2 μήνες πριν κάνω την αίτηση? 2)Σε περίπτωση συστέγασης πρέπει το γραφείο να είναι δίχωρο? 3)Πότε λήγει το πρόγραμμα?
  4. Καλησπέρα! Έχω κληρωθεί στη θέση 189 στο ΔΧΤ (Πρόγραμμα 1). Φέτος παίρνουν 152 άτομα. Υπάρχει ελπίδα;Ξέρει κανείς μέχρι ποιον αριθμό έφτασαν άλλες χρονιές.
  5. Πολύ κατατοπιστικός ευχαριστώ πολύ. Φαντάζομαι και η διαδικασία "κλεισίματος" του υποκαταστήματος γίνεται εύκολα στην αρμόδια ΔΟΥ. Πρέπει να τεκμηριώσεις ότι χρειάζεσαι το συγκεκριμένο υποκατάστημα και όταν τελειώνει η δουλειά πρέπει να το κλείσεις;
  6. Ποιά η διαδικασία για να δηλώσεις υποκατάστημα αν έχεις αναλάβει μια επίβλεψη εκτός έδρας;
  7. Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα τη βοήθεια σας στην παρακάτω περίπτωση που με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά: Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο το οποίο έχει αγοράσει ο πελάτης μου το 2005 και αναφέρεται στο συμβόλαιο σαν άρτιο κατά παρέκκλιση καθώς προϋφίσταται του 1962. Το αγροτεμάχιο έχει σήμερα έκταση 1400τ.μ., πρόσωπο σε σιδηροδρομική γραμμή 17,50μ άρα αν όντως προϋφίσταται του 1962 είναι άρτιο κατά παρέκκλιση και ανήκει στην περίπτωση αα) της περίπτωσης β της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του ΠΔ/24-5-85 ΦΕΚ270Δ β) Για γήπεδα που έχουν πρόσωπο σε Διεθνείς, Εθνικές Επαρχιακές, Δημοτικές και Κοινοτικές οδούς ως και σε εγκαταλειμένα τμήματά τους και σε σιδηροδρομικές γραμμές απαιτούνται: Ελάχιστο πρόσωπο 45 μ. Ελάχιστο βάθος 50 μ. Ελάχιστο εμβαδόν 4000 μ2. 2. Κατά παρέκκλιση από την προηγούμενη παράγραφο θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα τα γήπεδα: α) Τα κείμενα εντός της ζώνης των πόλεων, κωμών, και οικισμών, τα οποία είχαν κατά την 24-4-77 ημέρα δημοσίευσης του από ΠΔ/5-4-77 (ΦΕΚ-133 Δ') ελάχιστο εμβαδόν 2000 μ2. β) Τα γήπεδα που κατά την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος πδ/τος έχουν πρόσωπο σε Διεθνείς Εθνικές, Επαρχιακές, Δημοτικές και Κοινοτικές οδούς, καθώς και σε εγκαταλελειμένα τμήματα αυτών και σε σιδηροδρομικές γραμμές και εφόσον έχουν: αα) Τα γήπεδα που υφίστανται κατά την 12-11-62 ημέρα δημοσίευσης του από ΒΔ/24-10-62 (ΦΕΚ-142/Δ'). Ελάχιστο πρόσωπο: δέκα (10) μέτρα. Ελάχιστο βάθος δέκα πέντε (15) μέτρα. Ελάχιστο εμβαδόν επτακόσια πενήντα (750) μ2. Προκέιμενου να βγει άδεια ανέγερσης θέλησα να ελέγξω την αρτιότητα κατά παρέκκλιση με συμβόλαια. Τελικά βρέθηκε ότι το υπ' όψιν αγροτεμάχιο υπάρχει τον Οκτώβριο του 62 αλλά αναφέρεται ως 800τ.μ. με πρόσωπο στη σιδηροδρομική γραμμή πάλι. Προφανώς τα 1400τ.μ. προέκυψαν από συνενωση με κάποιο όμορο η οποία δεν κατέστη συμβολαιογραφικά. Είναι άρτιο κατα παρέκκλιση τελικά αφού 800τ.μ>750τ.μ.=ελαχιστο εμβαδόν (σύμφωνα με ΦΕΚ270Δ/85);;; Αν ναι η δόμηση και οι πλάγιες αποστάσεις που πρέπει να τηρηθούν υπολογίζονται με βάση τα 1400τ.μ. ή με τα "άρτια κατά παρεκκλιση" 800τ.μ;;; Ευχαριστώ για την προσοχη Ελπίζω να πάρω κάποια σαφή απάντηση Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.