Jump to content

sdtopo

Core Members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Καλή

3 Followers

About sdtopo

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://www.sdtopocad.net/
 • Skype
  sdtopo

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Νέο Ψυχικό
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

2,074 profile views
 1. Δόθηκε προτεραιότητα σε άλλους τομείς του λογισμικού (Κτηματολόγιο, Αυθαίρετα, διατομές, αγγλική ΄έκδοση). Ο σκελετός έχει ολοκληρωθεί και θα καταβληθεί προσπάθεια να συμπεριληφθεί στην επόμενη έκδοση 22.
 2. Είναι καλή ιδέα και θα ενσωματωθεί στην επόμενη έκδοση 22. Μέχρι στιγμές έχουν ήδη προστεθεί τα παρακάτω: CADsdtopo V22 · Προστέθηκε η εντολή ZVPMW για την δημιουργία Vport στο Layout με επιλογή περιοχής από το model σε οποιαδήποτε θέση. · Προστέθηκαν τα αντικείμενα WIPEOUT στις καρτέλες επιλογής των εντολών. · Προστέθηκε ενημέρωση του χρήστη για τις περιπτώσεις όπου έχει οριστεί ύψος γραμμάτων (Height) και υπάρχει πρόβλημα για την εκτέλεση των εντολών. · Προστέθηκε η εντολή ZZLTYPE για φόρτωμα των γραμμών του CADsdtopo ανεξάρτητα από εντολές. · Δημιουργείται έκδοση εξ’ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. · Στην καρτέλα επιλογής γραμμών του Κτηματολογίου προστέθηκαν και τα layer. · Στον Επεξεργαστή Κειμένων ΤΤΤ προστέθηκαν οι δυνατότητες αλλαγής Mtext όπως π.χ. το χρώμα όταν έχει οριστεί διαφορετικό εντός του editor.. · Προστέθηκε η εντολή MRS για τετράγωνο με δύο σημεία. · Διορθώθηκε η εντολή ZXDDP. · Προστέθηκε το font gr-sdtopo2_old.shx για τις περιπτώσεις που παλαιότερα σχέδια εμφανίζουν την γραμματοσειρά gr-sdtopo2 με ερωτηματικά. · O έλεγχος για VBA-Support γίνεται πλέον αυτόματα. · Διορθώθηκε η εντολή Μονοπάτι από το Menu. · Προστέθηκαν οι εντολές: · ZDTMSURF: Αυτόματη δημιουργία Surface (επιφάνειας) από όσα τρίγωνα επιλέξετε στην οθόνη.] · ZDTMDPE: Αυτόματη δημιουργία Solid από όσα τρίγωνα επιλέξετε στην οθόνη και βάθος που δίνετε με αριθμό. Αφού δημιουργηθεί το Solid μπορείτε να · υπολογίσετε την επιφάνεια και τον όγκο με τις εντολές AA και MASSPROP του AutoCAD.] Μπορείτε να κατεβάσετε την προηγούμενη Demo έκδοση 21, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
 3. Η επιπλέον έκπτωση 30% ισχύει για όλο το καλοκαίρι.
 4. Ο έλεγχος αρτιότητας των ομόρων αφορά μόνο τα εντός σχεδίου οικόπεδα. Τα κενά των οικισμών, και κυρίως των παραδοσιακών, αποτελούν μέρος των οικισμών που η πολιτεία δεν δείχνει συνήθως βούληση να δομηθούν. Νομίζω μπορείς να επιλέξεις ή 0μ. απόσταση ή 2,5μ.
 5. Αν όντως εκκρεμεί η Πράξη Εφαρμογής τότε υπάρχει ήδη εγκεκριμένο Ρυμοτομικό οπότε το όλο γήπεδο (8στρ.) έχει ήδη διαχωριστεί σε τμήματα με διαφορετική πολεοδομική ιδιότητα. Περιγράφεις το όλο αρχικό (8στρ.) και το διαχωρίζεις σε εντός, τυχόν ρυμοτομούμενο και υπόλοιπο εκτός. Το εντός το εξετάζεις με τους εντός σχεδίου όρους δόμησης και το εκτός αντίστοιχα. Αν αντί για Πράξη Εφαρμογής εννοείς ότι εκκρεμεί το Πολεοδομικό τότε σήμερα είναι το όλο εκτός Σχεδίου και έτσι το περιγράφεις.
 6. Ναι ισχύει και για όλο τον Ιούνιο.
 7. Η επιπλέον έκπτωση 30% ισχύει για όλο τον μήνα Μάιο και ευχαριστούμε και το Michanikos.gr για την μεγάλη επιτυχία που έχει σημειωθεί ήδη. Δείτε τις υπόλοιπες εκπτώσεις και την ειδική προσφορά σε διακεκριμένα μέλη του Michanikos.gr εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε την νέα Demo έκδοση, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
 8. Η Πασχαλινή προσφορά του CADsdtopo ισχύει και όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε τις υπόλοιπες εκπτώσεις και την ειδική προσφορά σε διακεκριμένα μέλη του Michanikos.gr εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε την νέα Demo έκδοση, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
 9. Το λογισμικό CADsdtopo προσφέρεται για την περίοδο του Πάσχα με έκπτωση 30% επιπλέον των υπολοίπων εκπτώσεων. Δείτε τις υπόλοιπες εκπτώσεις και την ειδική προσφορά σε διακεκριμένα μέλη του Michanikos.gr στον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα Demo έκδοση, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
 10. Ηλεκτρονική υποβολή σχεδίων στο Κτηματολόγιο με το CADsdtopo: Οδηγός-Ανάλυση διαδικασίας Εκτύπωση αρχικού σχεδίου σε PDF. Εξαγωγή τμήματος αρχικού σχεδίου για επεξεργασία. Αυτόματη μετατροπή σε σχέδιο ηλεκτρονικής υποβολής Απομόνωση των Layer του Κτηματολογίου. Μετατροπή κειμένων στα πρότυπα του Κτηματολογίου - Προσθήκη νέων κειμένων βάσει προδιαγραφών Κτηματολογίου Μετατροπή γραμμών στα πρότυπα του Κτηματολογίου Προσθήκη νέων γραμμών βάσει προδιαγραφών Κτηματολογίου Εργαλεία επεξεργασίας γραμμών Πλήρης έλεγχος όλων των προδιαγραφών και απαιτήσεων. Εξαγωγή σε DXF. Δείτε αναλυτικά την διαδικασία εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα Demo έκδοση, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
 11. ✎ΕΡΩΤΗΣΗ: Πρέπει να ελέγξω ένα σχέδιο (Διάγραμμα Κάλυψης) ως προς τα αθροίσματά του. Πως μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να πληκτρολογώ τους αριθμούς ώστε να αποφύγω λάθη ? ✔ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Τ+Τ για πράξεις με αριθμούς μέσα σε κείμενα ή Ε+Ε για πράξεις με επιφάνειες ή και ZYPHH για υπόμνημα Hatch όπου αναγράφονται τα αθροίσματα ανά τύπο Hatch. Σημ.1: Μπορείτε να ορίσετε το αποτέλεσμα των πράξεων να αναγράφεται αυτόματα στην οθόνη με τις επιλογές της ZP2T. Σημ.2: Μπορείτε να υπολογίζετε την επιφάνεια κλειστών περιοχών στο σχέδιο με την ZAA, να αναγράφετε το αποτέλεσμα αυτόματα και να υπολογίζετε αθροίσματα συνολικά. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα Demo έκδοση 21, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
 12. Ενημερώθηκαν οι δοκιμαστικές εκδόσεις για AutoCAD, BricsCAD και ZwCAD+ με όλες τις νέες δυνατότητες του λογισμικού! Μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν, χωρίς εγγραφή ή email:
 13. Ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον για τον τομέα ★Σύνταξη σχεδίων αυθαιρέτων★ ο οποίος θα περιλαμβάνεται στην έκδοση CADsdtopo V22. Σας ενημερώνω ότι η νέα έκδοση θα είναι έτοιμη στα μέσα του μηνός Μαρτίου. Δεν είναι δυνατόν να εκδοθεί νωρίτερα λόγω αναγκαίας περιόδου δοκιμών.
 14. Με πολύ χαρά σας ανακοινώνω ότι ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του τομέα ★Σύνταξη σχεδίων αυθαιρέτων★ ο οποίος θα περιλαμβάνεται στην έκδοση CADsdtopo V22. Περιέχονται όλα τα εργαλεία για ανάλυση των σχεδίων άδειας (raster images), κωδικοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης, απεικόνιση των αυθαιρεσιών και αυτόματοι υπολογισμοί και πράξεις. Δείτε αναλυτικά την διαδικασία εδώ.
 15. Η ετοιμασία φακέλου Τοπογραφικού Διαγράμματος για ηλεκτρονική υποβολή στο Κτηματολόγιο γίνεται ως εξής με το CADsdtopo: Α. Αυτόματη εκτύπωση σε PDF του αναλυτικού Τοπογραφικού, το οποίο επισυνάπτεται στην Πράξη μεταβίβασης, όπως το παρακάτω παράδειγμα: B. Αυτόματη μετατροπή του παραπάνω σχεδίου σε DXF το οποίο να περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την εισαγωγή στην βάση (database) του Κτηματολογίου: Σημ.: Δεν προτείνεται το dxf να περιλαμβάνει άλλα στοιχεία του αναλυτικού Τοπογραφικού (όπως κορυφές, πλευρές, υπομνήματα, αποσπάσματα κ.λ.π.). Επίσης δεν προτείνεται να περιέχονται φράσεις όπως ΚΑΕΚ ή ΟΤ κ.λ.π. αλλά μόνο οι κωδικοί τους. Συνοπτικά η ετοιμασία ηλεκτρονικής υποβολή σχεδίων στο Κτηματολόγιο με το CADsdtopo: Οδηγός-Ανάλυση διαδικασίας Εκτύπωση αρχικού σχεδίου σε PDF. Εξαγωγή τμήματος αρχικού σχεδίου για επεξεργασία. Αυτόματη μετατροπή σε σχέδιο ηλεκτρονικής υποβολής Απομόνωση των Layer του Κτηματολογίου. Μετατροπή κειμένων στα πρότυπα του Κτηματολογίου - Προσθήκη νέων κειμένων βάσει προδιαγραφών Κτηματολογίου Μετατροπή γραμμών στα πρότυπα του Κτηματολογίου Προσθήκη νέων γραμμών βάσει προδιαγραφών Κτηματολογίου Εργαλεία επεξεργασίας γραμμών Πλήρης έλεγχος όλων των προδιαγραφών και απαιτήσεων. Εξαγωγή σε DXF. Δείτε αναλυτικά την διαδικασία εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα Demo έκδοση 21, χωρίς εγγραφή ή email, εδώ.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.