Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kdimakop

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΑΜΑΛΙΑΔΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kdimakop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

17

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστούμε ! Πολλή καλή δουλειά .
  2. Για όσους έχουν αποδεδειγμένα παρακολουθήσει τα σεμινάρια και έχουν σχετική εμπειρία (πχ 3 έτη) ΟΧΙ εξετάσεις .
  3. α) Αν υπάρχουν διαφορές (σε μ2 ή κατηγορία ή παλαιότητα κλπ) στην καταγραφή του μηχανικού που έχει κάνει την τακτοποίηση ,με αυτόν που θα κάνει την ταυτότητα ποιος έχει την ευθύνη ; Θα πάμε ο ένας μηχανικός τον άλλο στα δικαστήρια; β) Σε πολυκατοικία που μόνο μερικοί από τους ιδιοκτήτες έχουν κάνει τακτοποίηση των αυθαιρεσιών τους , είναι αδύνατον να γίνει ταυτότητα για όλο το κτίριο αν δεν μπορούν και οι υπόλοιποι να δηλώσουν τα αυθαίρετα . ...Πολλά τα ερωτήματα ... αλλά τι χολοσκάω ; Μια ζωή μπουρδουκλώματα και ασάφειες . Τώρα για τα χρήματα, στην απλούστερη περίπτωση 300€ + ΦΠΑ για διαμέρισμα "καθαρό" και έως 1500€ για τα πιο δύσκολα . Φυσικά μια εύλογη έκπτωση επί του συνόλου 10~20% , αν μαζί γίνει και διαδικασία ρύθμισης ή ΠEA . ΠΡΟΣΟΧΗ ! φίλοι μου και συνάδελφοι οι ευθύνες είναι μεγάλες , περιθώρια για περιπέτειες νομικές και οικονομικές , δεν έχει κανένας μας πια .
  4. Εγώ πάντως λέω μπράβο ! Έστω και αυτό ... κάτι είναι . Θα το σκεφτούν οι υπόλοιποι της γειτονιάς . Ασφαλέστατο το κτισματάκι !!! Η πλάκα αντί για σίδερα πρέπει να είχε χορδές από μαντολίνο ! Σαν κουραμπιές έσπασε .
  5. Τελευταία στιγμή η ανακοίνωση ... θέλω να έρθω από Πελοπόννησο αλλά δεν προλαβαίνω... Πως είναι δυνατόν να μαζευτούμε έτσι ;
  6. Σε μια ρόγα από σταφύλι, έπεσαν οκτώ σπουργίτες και τρωγόπιναν οι φίλοι, τσιριτίρι, τσιριτρό, (τσιριτρό)(2)
  7. Έλα Χριστέ και Παναγιά , μας μούρλαναν ... Στη δική μου εφορεία δεν δέχονται συμφωνητικά , μου έχουν πει να τα υποβάλω στο ΤΕΕ ηλεκτρονικά ... . Απ΄ότι ξέρω δεν υπάρχει ακόμα η πλατφόρμα . Θα γίνει αντιπαράθεση στοιχείων από την πλατφόρμα των δηλωμένων συμφωνημένων αμοιβών στην καρτέλα " αμοιβές ¨ , με τα συμφωνητικά και τον λογαριασμό μηχανικού στην ΕΤΕ για το 2013 ; Θα κάτσουν να τσεκάρουν εκατομμύρια σκαναρισμένα συμφωνητικά με τις ηλεκτρονικές καρτέλες του καθενός και με τα αποκόμματα από τα μπλοκάκια ; Ρε με κάτι μ@@@@@@ ς που έχουμε μπλέξει! Άντε να ξεμπλέξεις με τίποτα άσχετους εφοριακούς σε έλεγχο ! Να προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας για 50~100 € ... Κάθε μέρα και ένα νέο αγγούρι... Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkmap.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.