Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

npapakostas

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by npapakostas

  1. Σωστά. Αλλά επειδή πρέπει όλοι να το γνωρίζουμε, σε περίπτωση 2 προσώπων γιατί πρέπει να τηρώ την αρτιότητα του δυσμενέστερου προσώπου ? Το από που προκύπτει δε μπορώ να καταλάβω.
  2. Όχι γιατί θεωρούσαν ότι έχουν την αρτιότητα με το πρόσωπο στην Αγροτική οδό. Και μάλιστα πρότειναν να μη βγει είσοδος έξοδος από την κύρια δημοτική αλλά από την αγροτική.
  3. Όχι καμία σχέση. Έβαλαν άδεια στην πολεοδομία και τους είπαν ότι δεν είναι οικοδομήσιμο για τους λόγους που προανέφερα.
  4. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ εκτιμώ ότι μπορώ να πάρω την αρτιότητα και κυρίως γιατί αυτό με συμφέρει. Υπάρχει κάτι, κάπου που να λέει ρητά ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάρω τη δυσμενέστερη περίπτωση από τις 2 ?
  5. Καλημέρα. Επισυνάπτω ένα πρόχειρο σχέδιο για ίσως ευκολότερη κατανόηση. Με ενδιαφέρει το διαγραμμισμένο αγροτεμάχιο. Δική μου εκτίμηση είναι πως αφού έχω το απαιτούμενο πρόσωπο από την αγροτική οδό τότε δε γίνεται να μην είμαι άρτιος. Το ότι πρέπει να πάρω τη δυσμενέστερη περίπτωση περνάει και εμένα από το μυαλό μου αλλά δε θέλω ελαφρά την καρδία να το αποδεχτώ. Ευχαριστώ.
  6. Προφανώς και οι δρόμοι αναδασμού είναι κοινόχρηστοι , αλλά η πολεοδομία λέει ότι πρέπει να πληρώ και την προϋπόθεση των 45μ. στο άλλο πρόσωπο που βλέπει σε κυρια δημοτική οδό και προφανώς με βρίσκει αντίθετο αλλά δεν ξέρω αφενός αν λέω βλακείες και αφετέρου το λόγο που ισχύει αν ισχύει.
  7. Με δωρεά ή γονική παροχή στα παιδιά του. Γνωρίζω ότι δεν ανήκει σε κάποια παρέκκλιση. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αν είναι άρτιος λόγω του προσώπου των 25μ. στο δρόμο του αναδασμού.
  8. Καλησπέρα σας. Έχω μια υπόθεση όπου συνάδελφος κατέτμησε το 2021 αγροτεμάχιο 10 στρεμμάτων που έχει πρόσωπο σε αγροτική οδό αναδασμού βόρεια και σε χαρακτηρισμένη κύρια δημοτική οδό νότια σε 2 άρτια και οικοδομήσιμα κατά τα λεγόμενά του , με πρόσωπο 25 μέτρα στην αγροτική οδό και 25 μέτρα στην Κύρια Δημοτική. Το σκεπτικό του είναι ότι παίρνει την αρτιότητα από το πρόσωπο στην Αγροτική οδό. Η πολεοδομία λέει ότι θα έπρεπε να είχε τον κανόνα και στους 2 δρόμους. Δηλαδή 25 μ. στην αγροτική οδό και 45 στη Δημοτική. Ισχύει αυτό ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.