Μετάβαση στο περιεχόμενο

duke73

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

duke73's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους... Απλά θα ήθελα αν είναι δυνατόν να το εξιγήσετε λίγο περισότερο. Συγώμη αλλά δεν το κατάλαβα. Εγώ αυτή την στιγμή πέρνω 2100 μικτά το μήνα. Με πόσα θα πρέπει να νιώσω ότι αξίζει να αλλάξω δουλειά και μάλιστα με ΔΠΥ? Αν γίνετε να με βοηθήσετε γιατι το θέμα του ΔΠΥ δεν το κατέχω και φοβάμαι μην κάνω κάποιο πολύ μεγάλο λάθος. Επίσης μέχρι τώρα η εφορια έκανε κρατήσεις από τον μισθο μου. Με το ΔΠΥ τι γινεται? Ειναι πολλά που δεν έχω καταλάβει και πρέπει να ξέρω πριν την συνέντευξη. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι. Συνάδελφοι, Μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στα παραπάνω ζητήματα που έθεσα? Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλημέρα σε όλους τους μηχανικούς. Θα ήθελα να υποβάλω κάποια ερωτήματα και θέλω την βοήθειά σας. Μέχρι τώρα δούλευα ως μισθωτός μηχανικός σε ιδιωτική εταιρεία όπου μου πλήρωνε το ΙΚΑ και το ΤΣΜΕΔΕ. Υπάρχει όμως μία πιθανότητα να αλλάξω δουλειά όπου η καινούργια εταιρεία θέλει να με προσλάβει με δελτίο παροχής. Επειδή θέλω να πάω προετοιμασμένος στις διαπραγματεύσεις μαζί τους θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω στην διαπραγμάτευση του νέου μου μισθού. Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλημέρα σε όλους τους μηχανικούς. Θα ήθελα να υποβάλω κάποια ερωτήματα και θέλω την βοήθειά σας. Μέχρι τώρα δούλευα ως μισθωτός μηχανικός σε ιδιωτική εταιρεία όπου μου πλήρωνε το ΙΚΑ και το ΤΣΜΕΔΕ. Υπάρχει όμως μία πιθανότητα να αλλάξω δουλειά όπου η καινούργια εταιρεία θέλει να με προσλάβει με δελτίο παροχής. Επειδή θέλω να πάω προετοιμασμένος στις διαπραγματεύσεις μαζί τους θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω στην διαπραγμάτευση του νέου μου μισθού. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.