Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

castell

Members
  • Περιεχόμενα

    77
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by castell

  1. Καλησπέρα, στο πεδίο περιγραφή δε με αφήνει να γράψω αναλυτική περιγραφή των επεμβάσεων που επιθυμώ αντιμετοπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ? δλδ Κουφωματα ALU με θ/κοπη, λέβητας Φ.Α., Εξ. Θερμ/νωση, Αντλία, Ηλιακός,Smart Home μόνο αυτό χωράει ! Αν γράψω σύμφωνα με το τις παρεμβάσεις στο έντυπο 3 ? και στο τέλος έχει σημασία δεδομένου ότι γίνετε για το εξοικονομώ οπότε θα πρέπει να συμβαδίζει με το έντυπο 3. Αν επεξεργαστώ το xml ναι μεν θα το περάσει αλλά μου βγάζει λάθος όταν το τρέχω, καμιά ιδέα ?
  2. Καλημέρα μια ερώτηση εγώ διάλεξα το 7 διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία αλλά στην πλατφόρμα απο το elearnigclass δε το βλέπω !!! Μήπως κανείς άλλος με την ίδια πλατφόρμα το βλέπει η το ΚΕΚ που διάλεξα ξέχασε να βάλει το συγκεκριμένο ? Τέλος elernig μου δείχνει την αίτηση αλλά δεν την δείχνει ενεργή (κωδικούς και σύνδεση έκανα στην πλατφόρμα και μου έστειλαν κανονικά το μαιλ) θα πρέπει να τους πάρω κανένα τηλέφωνο ?
  3. Στο λογαριασμό απλά πρέπει το όνομα σου να είναι το κύριο δηλαδή το 1ο, λογαριασμό ότι θέλεις
  4. Τέλος για ΚΜ οι αιτήσεις έκλεισαν όλες τις περιφέρειες? Η δημιουργία νέας αίτησης είναι εφικτή μόνο για αιτήσεις όπου το ακίνητο ανήκει σε κάποια από τις ενεργές περιφέρειες. Η επιλογή περιφέρειας που γίνεται κατά την δημιουργία νέας αίτησης δεν μπορεί να τροποποιηθεί αργότερα. οπότε πάμε για ύπνο Κατερίνα
  5. Αντε παλι με τα κολλήματα...θα εργάζονταν την νύχτα και σου λέει μαζί με εμάς θα ξενυχτάτε και εσείς.
  6. Καινούργια αίτηση για ΚΜ σας αφήνει ή πάντα πέφτει το σύστημα ?
  7. Το ότι είναι ανοιχτή είναι αλήθεια το αν είναι λειτουργική και αν θα μπορούσε ο αίλουρος υπουργός μας να μας δείξει στις κάμερες πόσο εύκολο είναι να περάσεις δήλωση είναι άλλη ιστορία.
  8. Έπρεπε να τους ρίξεις 2-3 γαλλικά μήπως και καταλάβουν το να παίζουν με τα νεύρα μας είναι επικίνδυνο σπορ.!!!
  9. Διενεργείται έλεγχος διαθεσιμότητας πόρων στην Περιφέρειά σας. Θα ενημερωθείτε με σχετικό μήνυμα στην καρτέλλα "Μηνύματα / Επικοινωνία" όταν ολοκληρωθεί Θεσσαλονίκη
  10. Ναι, θα στρώσει όταν θα βγάλουν ανακοίνωση ότι κλείνει το σύστημα μέχρι αύριο το πρωί πάλι...
  11. Καλησπέρα να ρωτήσω για το ΚΟΤ2 που τρέχει υπολογίζω την αμοιβή βάση του οδηγού και περνάω κανονικά το ποσό στο σύστημα και κόβουμε και την απόδειξη. Ο πελάτης θα πρέπει να πάει να κάνει κατάθεση την αμοιβή στην τράπεζα γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχα ακούσει σε μιά ημερίδα. Οπότε εκδίδουμε και εντολή πληρωμής ή απλά τον στέλνουμε στην τράπεζα με το ποσό και τον αριθμό του όψεως που έχουμε? Επιπλέον στην εντολή εμφανίζετε και το υπερ ΤΕΕ ποσό το πληρώνει και αυτό ή το αγνοεί ?
  12. Καλησπέρα να ρωτήσω για το ΚΟΤ2 που τρέχει υπολογίζω την αμοιβή βάση του οδηγού και περνάω κανονικά το ποσό στο σύστημα και κόβουμε και την απόδειξη. Ο πελάτης δε θα πρέπει να πάει να κάνει κατάθεση ακόμη και την αμοιβή στην τράπεζα γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχα ακούσει σε μιά ημερίδα. Οπότε εκδίδουμε και εντολή πληρωμής ή απλά τον στέλνουμε στην τράπεζα με το ποσό και τον αριθμό του όψεως που έχουμε?
  13. Όχι συνάδερφε προχώρα κανονικά δε το ελέγχει το σύστημα τουλάχιστον προς το παρόν.
  14. Να ρωτήσω και εγώ κάποιος που υπέβαλε σήμερα προς το τέλος τι αριθμό πρωτ. έλαβε ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.