Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jontop

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jontop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά πήγα στην πυροσβεστική και έμαθα, είναι οι ίδιες υπεύθυνες δηλώσεις μόνο που πρέπει να αναγράφουμε με νούμερα ακριβώς, δηλαδή δεν θα γράφουμε απλώς ''φωτισμός ασφαλείας'' αλλά ''π.χ. 6 φωτιστικά'' και έτσι δεν απαιτείται η κατάθεση των τιμολογίων ούτε το χαρτί της αναγώμοσης των πυροσβεστήρων , τους οποίους πυροσβεστήρες θα μνημονεύει μόνο ο ιδιοκτήτης.
  2. Μήπως κάποιος έχει υπ' όψιν του που θα βρω τα νεα έντυπα των υπεύθυνων δηλώσεων γιατί στο σαίτ της πυροσβεστικης δεν κατάφερα να τα βρω. Μιλάμε για τα νέα έντυπα που ισχύουν εδώ και λίγες μέρες.
  3. Ξέρω την διαφορά βεβαίωσης χώρου κυρίας χρήσεως και χρήσης γης και σας λεω οτι βάσει κάποιας εσωτερικής εγκυκλίου του υπουργείου συγκοινωνιών απαιτούν την υπεύθυνη δήλωση του μηχανικού που να βεβαιώνει οτι επιτρέπεται η χρήση .
  4. Γεια σας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια απορία που προέκυψε κατά την αδειοδότηση ενός συνεργείου αυτοκινήτων, μου ζητήθηκε απο τον αρμόδιο υπάληλο του υπουργείου συγκοινωνιών να προσκομίσω υπεύθυνη δήλωση που να βεβαιώνω εγώ ο Μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. οτι επιτρέπεται η χρήση , ενώ υπήρχε χρήση γης απο το αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο. Το ερώτημα μου είναι α) το κατά πόσο είναι νόμιμο να ζητάνε απο εμένα να βεβαιώσω κάτι το οποίο δεν είναι στις αρμοδιότητες μου και β) τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει σ΄εμένα αν υπογράψω την υπεύθυνη δήλωση και η χρήση γης που έχει βγάλει ο ιδιοκτήτης στην πολεοδομία αποδειχτεί πλαστή ή αφορά άλλο οικόπεδο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.