Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

abstract

Members
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by abstract

  1. Καλά θα μπορούσες να μην μπεις καν στον κόπο να απαντήσεις…..Αυτό το υπεροπτικό ύφος που συναντάω στις δημόσιες υπηρεσίες πραγματικά με σκοτώνει! Τον έχω διαβάσει τον νόμο και πράγματι μιλάει για χώρους που έχουν μετατραπεί σε κύρια χρήση απλά ο συνειρμός μου που μάλλον δεν αποτυπώθηκε σωστά ήταν κατά πόσο χώροι 2μ η 4μ μπορούν να περάσουν ως κύριοι. Τέλος για αυτούς που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο μετά από ερώτηση στην Πολεοδομία όσα τετραγωνικά και να είναι ο χώρος μπορεί να ρυθμιστεί ως κύριος.
  2. H Ralliera από τα Goodies του archicad δεν σου κάνει? Επίσης το Allplan χρησιμοποιεί χρωματολόγιο της Brillux η οποία υπάρχει στην Ελλάδα , όποτε πιθανολογώ ότι κάπου θα κυκλοφορεί.
  3. Ρε παιδιά , Τμήμα 4m2 της Πιλοτής που έχει μετατραπεί σε αποθήκη επιτρέπει ο 3843/10 να δηλωθεί ως αποθήκη η πρέπει να δηλωθεί ως κύριος χώρος ? ( Σε κάποια πολεοδομία ακούστηκε ότι δεν μπορεί να ρυθμιστεί ως αποθήκη! ) Και ένα ακόμα ..στις υπεύθυνες δηλώσεις των υπολοίπων ιδιοκτητών που συναινούν αναγράφουμε ότι επιτρέπουν σε αυτόν που ρυθμίζει να μετατρέψει κοινόχρηστο χώρο της πιλοτής σε αποθήκη? Έχει συντάξει κανείς κάτι παρόμοιο?
  4. 29 ΜΑΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ They"re back Πανηγύρι πάλι...
  5. Για προτείνεται καμία άλλη λύση αν την έχετε ψάξει , ως ολοκληρωμένο πακέτο και σε σχέση με τα αναλώσιμα
  6. H 10.53 δεν είναι beta και έχει τα θέματα της.. τουλάχιστον στα windows
  7. Μάγκες θα διαφωνήσω. Καθότι δεινώς χρήστης του Opera χρόνια τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι από 10.50 και μετά τρώει τρελά κολλήματα .Ειδικά άμα των πλακώσεις και ανοίξεις πολλά παράθυρα...Ανά διαστήματα των κάνω install ελπίζοντας να έχει στρώσει με κανένα upgrade και πάντα επιστρέφω στην 9.60 Εκδοση. Όπως κολλήματα που τρώει φορές , να μην μπαίνει σε διάφορα site, π.χ για το τεχνικό ινστιτούτο αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ firebox γιατί με opera δεν ανοίγει καν. Αλλά είπαμε παρά τα κολλήματα δεν υπάρχει σε ευχρηστία αυτός ο Browser.
  8. εντάξει πέρασε στα πρακτικά με τα τοπ ανέκδοτα….…..
  9. Ότι να ναι πάλι...μέχρι να καταλήξουν θα περάσει κανάς μήνας ...πάντως κυκλοφορεί και το τελευταίο σενάριο του συνάδελφου apos1982 .....όπως είπα όμως σενάριο προς το παρόν.......περιμένουμε!!
  10. Λοιπόν επειδή με τρομάξανε λίγο οι προλαλήσαντες λέω να φέρω την .....άνοιξη Pump it up
  11. Siradrab το εντόπισα. Έχεις δίκιο αυτό αναφέρει. Τώρα γιατί κάποιοι ελεγκτές δημιουργούν πρόβλημα ... άλλο θέμα.
  12. Αρθρο 18. Περιφράγµατα. 1. Τα οικόπεδα οριοθετούνται µε σταθερούς οριοδείκτες ή µε περιφράγµατα. «Επιτρέπεται η περίφραξη των µη ρυµοτοµούµενων τµηµάτων των µη αρτίων και µη οικοδοµήσιµων οικοπέδων, που βρίσκονται σε εντός σχεδίου περιοχές.» Τα σε «» προσετέθησαν με το αρθ.15 του Ν. 2831/12/13.06.2000 ΦΕΚ 140 Α 2. Τα περιφράγµατα του οικοπέδου σε κανένα σηµείο δεν επιτρέπεται να έχουν ύψος µεγαλύτερο από 2,50 µ. και το συµπαγές τµήµα τους µεγαλύτερο από 1,00 µ. Αφετηρία µέτρησης των υψών είναι η υψηλότερη από τις οριστικές στάθµες του εδάφους εκατέρωθεν του περιφράγµατος. Για τα περιφράγµατα που βρίσκονται στο πρόσωπο του οικοπέδου, τα παραπάνω ύψη µετρούνται από τη στάθµη του πεζοδροµίου. Υστερα από γνώµη της αρµόδιας Ε.Π.Α.Ε. επιτρέπεται παρέκκλιση των παραπάνω διατάξεων όσον αφορά την κατασκευή συµπαγούς περιφράγµατος έως ύψους 2,50 µ. σε ειδικές περιπτώσεις, όπως σε παραδοσιακούς οικισµούς. Αν το φυσικό έδαφος στη ρυµοτοµική γραµµή είναι υψηλότερα από τη στάθµη του πεζοδροµίου από 1,00 µ. έως 2,50 µ., το περίφραγµα µπορεί να κατασκευαστεί συµπαγές έως τη στάθµη του φυσικού εδάφους. Αν από τη στάθµη του πεζοδροµίου έως τη στάθµη του φυσικού εδάφους στη ρυµοτοµική γραµµή υπάρχει υψοµετρική διαφορά µεγαλύτερη από 2,50 µ., το συµπαγές τµήµα του περιφράγµατος µπορεί να έχει ύψος έως 2,50 µ. και το έδαφος κλιµακώνεται έτσι ώστε κάθε κλιµάκωση να έχει ύψος έως 2,50 µ. και πλάτος τουλάχιστον 1,50 µ. 3. Τα περιφράγµατα κατασκευάζονται σύµφωνα µε τους όρους που θεσπίζονται σε εφαρµογή του άρθρου 26. 4. Στα οικόπεδα, στα οποία ανεγείρονται ειδικά κτίρια, επιτρέπεται, ύστερα από πρόταση του αρµόδιου από άποψη λειτουργίας του συγκεκριµένου κτιρίου φορέα και γνώµη της Ε.Π.Α.Ε. να κατασκευάζονται στο πρόσωπο ή στα όρια του οικοπέδου συµπαγές περίφραγµα µε ύψος µεγαλύτερο από το προβλεπόµενο στην παρ. 2, εφόσον το απαιτούν λόγοι ασφάλειας ή λειτουργίας. Πράγματι Αρη στο πρόσωπο του οικοπέδου από στάθμη πεζοδρομίου. Για υπέρβαση του ενός μέτρου συμπαγούς περίφραξης =» Ε.Π.Α.Ε ( Παραδοσιακοί οικισμοί - Ειδικά κτίρια )
  13. Νομίζω Άρη ότι η στέψη του περιμετρικού στηθαίου στο + 1.00 υπολογίζεται με αφετηρία μέτρησης το + 0.00 και όχι το τελικός διαμορφωμένο έδαφος που είναι μέχρι + 1.50. Αν εννοούμε το ίδιο
  14. Μιας και αναφερόμαστε σε περιφράξεις, Αφού το στηθαίο της περίφραξης από μπετό επιτρέπεται να είναι μέχρι το ένα μέτρο,πάντα είχα την απορία πως σε ορισμένες κατοικίες το κατασκευάζουν πολλές φορές περιμετρικα μέχρι και τα 2,50 μέτρα .Υπάρχει κάτι νόμιμο που μου διαφεύγει η απλά είναι αυθαίρετα και διαφεύγουν αυτοί?
  15. Δεν παραθέτω τις υπόλοιπες παραγράφους γιατί μιλάνε για κοινόχρηστες αίθουσες ,κλίμακες κίνδυνου κ.τλ.π που δεν είναι του παρόντος. Δεν βρίσκω κάτι άλλο ,εκτός και αν το τεχνικό ινστιτούτο δεν έχει ενημέρωση. Άλλωστε την παράγραφο 1Β, α την παραθέτω στο προηγούμενο post και αναφέρεται σε ειδικά κτίρια εκτός και άν κάνω κάτι λάθος. Το απόφθεγμα το δικό μου....ναι μεν στο άρθρο 17 αναφέρει ότι επιτρέπεται αλλά δεν διευκρινίζεται , ούτε στο άρθρο 7 αν προσμετράτε στον συντελεστή. Και επειδή στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει συνάδελφος το ίδιο πρόβλημα σε πολεοδομία έχω τις ανησυχίες μου...αν κανένας άλλος έχει καταλάβει η έχει εκπεραιώσει κάτι ανάλογο ας μας διαφωτίσει Τώρα φίλε SIRADRAB το οτι δεχόμαστε το καλοπροαίρετο χιούμορ δείχνει οτι είμαστε αρκετά cool... ειδικά σε μια εποχή παρεξηγήσεων. Βέβαια χρειάζεσαι ένα κουρεματάκι....
  16. Και ναι sorry είναι SIRADRAB.Φαίνεσαι κακός άνθρωπος όμως...εξού και το Sirabad
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.