Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

SIDV

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SIDV

  1. Πριν κάποια χρόνια προγραμμάτιζα cnc punching της AMADA.Η Διαδικασία ήταν η εξής: Στο σχεδιαστικό πχ Solidworks γινόταν το σχέδιο σε μορφή unfold και στη συνέχεια καθαρισμένο απο γραμμές που δείχναν στραντζάρισμα σωζόταν ως dxf.Το dxf το επεξεργαζόμουν πρώτα μεμονωμένα σε πρόγραμμα cam όπου έμπαιναν τα εργαλεία κοπής κλπ.Στη συνέχεια γινόταν το λεγόμενο nesting όπου όλα τα σχέδια τοποθετούνταν πάνω στο φύλλο της λαμαρίνας με τη λιγότερη δυνατή φύρα. Όσο αφορά την ερώτηση σου δεν καταλαβαινω το λόγο απευθείας σύνδεσης με το σχεδιαστικό εκτός αν βάζει μόνο του τα εργαλεία. Ελπίζω αν και καθυστερημένα να σε βοήθησα.
  2. Συνάδελφοι, Δυστυχώς όσο αφορά τις εισφορές δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Ως κλάδος λυπάμαι αλλά είμαστε χειρότεροι από τους αγρότες,που ενωμένοι αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Αντίθετα οι μηχανικοί, που αποτελούν υποτίθεται την ατμομηχανή του επιστημονικού δυναμικού της χώρας,αντιδρώντας με "περισσή οξυδέρκεια" βγάζουν πρώτη δύναμη του ΤΕΕ τη δημοκρατική κίνηση μηχανικών, οι οποίοι αφού βγήκανε πήγαν για καφέ στους Βρούτση και Σελιαννάκη και αποφάσισαν να μη στείλουν ειδοποιητήρια, έτσι ώστε να μην πληρώσουν πολλοί μηχανικοί, και να δώσουν παράταση λόγω ευροεκλογών,αλλά με αυξημένες εισφορές για να εισπράξουν περισσότερα. Μην ξεχνάτε ότι στις καρτέλες μας θα φαίνονται σε λίγο και τα αναδρομικά από το κατάπτυστο μεσοπρόθεσμο γνωστού ανθρωποκύτους και μάλιστα τοκισμένα. Με αυτά τα δεδομένα για να πάρουμε ασφαλιστική ενημερότητα (όσοι τη χρειαζόμαστε) θα πρέπει να πουλήσουμε τα σπίτια μας. Μην ξεχνάτε αν δεν φύγουν αυτοί θα φύγουμε εμείς.Αυτό επιδιώκουν. Να μείνουν μόνο οι δικοί τους(Βλέπε Σελιαννάκης). Η μόνη δύναμη που έχουμε είναι το μοναδικό ίσως δημοκρατικό δικαίωμα που μας απέμεινε και είναι η ψήφος μας,σε καμμιά περίπτωση η αποχή μας.
  3. Συνάδελφοι, Πολύ φοβάμαι ότι δόθηκε παράταση για τις εισφορές αλλά με αυξημένες τιμές. Σε ερώτηση μου σε περιφερειακό τμήμα του Τσμεδε πριν τις 30/04 οι εισφορές μου ήταν 1925 €,και αντίστοιχα στις 2/5 ήταν 2320 €.Ελπίζω αυτό να μην παραμείνει έτσι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.